Ashtar Sheran’s Nieuwjaarsboodschap 2023

Ashtar Sheran’s Nieuwjaarsboodschap 2023

Gechanneld door: Sharon Stewart – 1 januari 2023


Hallo aan al onze troepen van Licht op de planeet Aarde! Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap van hoop en liefde voor jullie voor de komende maanden.

Er is veel vooruitgang geboekt, zowel op het aardoppervlak als daaronder. Basissen worden heringericht voor lichtwerk, alle entiteiten van kwade oorsprong zijn van de planeet gehaald en weggestuurd voor een passend proces. Hun menselijke gastheren blijven echter en worden gekloond en er worden nieuwe pogingen ondernomen om de gastheren opnieuw te verbinden met nieuwe parasitaire aanhechtingen.

We zijn ons natuurlijk bewust van deze pogingen en ze worden op dit moment gedwarsboomd. De Deep State heeft echter nog veel trucs achter de hand en dreigt die te gebruiken wanneer de gelegenheid zich voordoet – de gelegenheid is elke keer dat onze kant zijn lichtagenda naar voren dreigt te schuiven om de DS van zijn koers af te brengen.

Vertrouwen is nu een groot probleem voor de mensen op Aarde: “Wie vertrouwen we?” Het is niet raadzaam iemand te vertrouwen als de aardbewoners in zo’n feilbare staat zijn. Vertrouwen komt voort uit het zien van hun acties. Is de actie betrouwbaar of is de persoon volledig betrouwbaar? Allen zijn op de een of andere manier gecompromitteerd, tot op zekere hoogte, hetzij door hun eigen schuld, hetzij door het feit dat zij dreigen zich te schikken of anders de prijs te betalen.

De prijs heeft tegenwoordig meer te maken met de uitroeiing van mensen in steden en landen dan met de dood van degenen die zich niet aan de regels houden. De lat wordt hoger gelegd. Anderen werken eenvoudigweg om zichzelf en de mensheid te bevoordelen, omdat zij futuristen zijn – zij geloven in de toekomst van de aarde en willen eenvoudigweg zichzelf bevoordelen terwijl zij ideeën uitwisselen met de mensheid om jullie toekomst te verbeteren. Zij zullen samenwerken met wie hen het eerst zal helpen hun persoonlijke droom te verwezenlijken.

Niettemin wordt er nog steeds vooruitgang geboekt en veel daarvan komt door uitdagende daden. Rusland lanceert zijn aanvallen op de deep state. Het BRICS economisch systeem is opgestart en wordt nu gebruikt. Alle belangrijke financiële interacties in de wereld zullen verlopen via het BRICS-systeem, dat kwantitatief is, in tegenstelling tot het FIAT-systeem, dat momenteel afbrokkelt, weer tot leven wordt gewekt door typische misleiding van de belastingbetalers, en vervolgens weer afbrokkelt.

De DS verhult nog steeds haar pogingen om de mensheid te ruïneren en dat komt omdat zij niet willen dat onze onthulling plaatsvindt voor het grote publiek. Dit vrezen zij het meest omdat zij weten dat als wij aan iedere man, vrouw en kind zouden onthullen dat hun superioriteit hier is, zij nooit meer zouden worden geloofd – zij zouden hun plaats als jullie controleurs verliezen. Tot op zekere hoogte worden zij dus gedwongen met ons samen te werken terwijl wij overeenkomsten opstellen en hen telkens weer vervangen. Jullie rol hierin is om in jezelf tot een vergelijk te komen over de vraag of jullie hen weer zullen geloven. Er worden nieuwe helden gezocht, maar jij bent je eigen held – niemand kan het heldenpad voor jou bewandelen. En dus word je uitgedaagd om je eigen kracht en je eigen licht te vinden.

Je eigen held zijn betekent niet bang zijn. Zij zijn het die nu bang zijn nu de rollen omgedraaid worden. Kijk naar de angst achter elke transactie. Kijk naar de angst achter elke campagne die ze lanceren voor verdere controle over de massa’s. Zij zijn degenen die bang zijn en dat hoeft niet meer. Er was nooit reden voor angst in eerste instantie, maar we beseffen dat dit jullie basisreactie is op alles wat nieuw is. Jullie moeten je geest opnieuw trainen om niet langer bang te zijn.

Velen vragen: “Waarom toont de Alliantie zich niet aan ons?” Om dezelfde redenen dat we hen van de Galactische Federatie en zonneraden niet openbaar kunnen maken: De DS heeft niets te verliezen en alles te winnen door de Aarde en alles erop te vernietigen. Ze willen het imago van de Force Majeure op Aarde behouden. Als ze dat verliezen, verliezen ze hun campagne volledig.

Velen vragen: “Waarom doet de Alliantie niet meer voor ons?” Het antwoord daarop is: “Ze willen wel, maar ze worden tegengehouden door bedreigingen van de andere kant.” Ze moeten altijd controleren of de dreiging waar is – om te zien of het een geldige dreiging is die uitgevoerd kan worden of gewoon weer een van hun leugens.” Soms duurt het zo lang om de juistheid van de dreiging te controleren, dat onze plannen enorme vertraging oplopen. begrijp ook dat er veel meer voor jullie gedaan is dan publiekelijk is verklaard.

Veel wordt in het geheim gedaan, maar toch.

Jullie zitten dan met het eindresultaat van veel van onze campagnes – wat gaan jullie doen aan de stijgende gaskosten? Wat zijn jullie van plan te doen aan voedseltekorten? Wat zijn jullie van plan te doen aan illegale vreemdelingen? Wat zijn jullie van plan te doen aan politici die zonder mandaat de macht hebben overgenomen? Het potentieel om iemands macht op aarde te verbeteren is nu grenzeloos. Maak je keuze. Welke ideeën heb je nu om de situatie voor jezelf, je familie en je landgenoten te verbeteren?

Zelfs door iets kleins te proberen zoals een flyer campagne met noodzakelijke informatie voor het publiek is een stap in de goede richting. Vertel iemand iets. Begin een website of blog. Alle pogingen om het publiek te informeren, omdat het hun recht is om te weten, worden in het licht gedaan.

Ik ben Ashtar. Ik moedig jullie aan om anderen te helpen, want anderen helpen is jezelf helpen. Als allen de duisternis trotseren die jullie al eeuwenlang omringt en beheerst, zal er meer Licht doorschijnen.

Adonai.

Ashtar

Vertaling: wakkeremensen.org