Ashtar over Starlink

Ashtar over Starlink

gechanneld door: Sharon Stewart – 4 mei, 2022

Starlink Zal Het Nieuwe Systeem Worden.

Ashtar: Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor de mensen van de aarde. Ja, deze verklaring is correct. Starlink zal de link zijn voor het nieuwe Quantum systeem.

Het functioneert al, nu moeten we de apparatuur laten produceren om jullie aan Starlink te koppelen. Degenen die de nieuwe technologie niet kopen, kunnen op het oude FIAT-systeem blijven, dat ook zal werken. Hoe meer mensen worden overtuigd om quantum te gaan, hoe beter voor de mensen op aarde, dit zal aangeven op welke tijdlijn je je bevindt.

Ja, het gaat over tijdlijnen. Er zijn twee overheersende tijdlijnen op dit moment: een kwantumtijdlijn die door de universele wet wordt geleid, en jullie kunstmatige tijdlijn die ook onder de universele wet valt, maar jullie hebben geleerd om je polariteit om te keren terwijl je erop bent.

Jullie vragen je allemaal af wat er gebeurt met het nieuwe systeem, en dit is wat ermee gebeurt. De inhaalslag van de DS is voornamelijk financieel geweest, dat is de manier om ze in het begin neer te halen omdat zij het systeem creëerden om de mensen van de aarde tot slaaf te maken. Jullie bevrijding kan gevonden worden in het kwantum gaan.

Let op de hoofdrolspelers in dit systeem, dat een militair systeem is, ook al lijkt dat niet zo. Ja, de Alliantie is de geheime regering van jullie aarde, en het is nog steeds een militaire regering, want er is nog steeds kwaad op jullie wereld dat aangepakt moet worden.

Door toe te treden tot het kwantumsysteem, dat gecodeerd is op kwantumniveau en ondersteund wordt door goud, zal financiering beschikbaar komen voor hen die projectgelden hebben, zullen subsidies beschikbaar komen voor hen die dat nodig hebben, en zullen schulden worden teruggedraaid. Maar jullie moeten je bij het systeem aansluiten en een login voor jezelf aanmaken. Alles zal worden gecodeerd, dus jouw bankgegevens en jouw geld zullen eindelijk veilig zijn. Het is niet noodzakelijk dat je jouw bankrekening verhuist, maar het moet wel bij een bank zijn die deel uitmaakt van het QFS systeem. Niet alle banken zijn dat op dit moment.

Sommige banken worden neergehaald, zoals Deutsche Bank voor witwaspraktijken.

De nieuwe wereld wordt jullie eerst bekend gemaakt door erover te praten, en daarna zullen jullie instructies krijgen over hoe je je moet aansluiten bij het nieuwe systeem.

Houd jullie ogen open.

Jullie media veranderen ook om het vrije woord te eren. Tweeten zal de communicatiemethode worden die het ooit was voor zo velen van jullie.

Het is niet makkelijk geweest om de boodschap naar buiten te brengen, en Starlink is aangevallen, maar we herstellen de schade snel en arresteren de daders.

Wanneer de tv-stations quantum gaan gebruiken, zullen jullie meer horen van Sharon, Ivo en mij. Jullie zullen quantumtelevisies moeten kopen. Dat is een deel van de technologie die we nog voor jullie moeten produceren.

Sharon: Produceren, of liggen ze in magazijnen te wachten tot ze verkocht worden?

Ashtar: De productie is aan de gang, maar het zal niet lang meer duren, Sharon.

Sharon: Geweldig! Wat spannend.

Ashtar: Op dit punt hebben jullie nog steeds de keuze waar jullie deel van uit willen maken. Velen zullen hun TV’s, mobiele telefoons en computers niet upgraden en dat zal hen op het oude systeem van belastingheffing houden, schulden betalen en verdrinken in de kosten. Als hun bank overschakelt op het QFS-systeem, zullen zij ofwel daaraan moeten voldoen ofwel van bank moeten veranderen.

Sharon: Zullen er opties zijn voor mensen die in het oude systeem willen blijven? Waarom zouden ze, maar hey, iemand zal dingen niet vertrouwen omdat ze nieuw zijn natuurlijk.

Ashtar: Die zullen er zijn. Nieuwe banken zullen opkomen. Je zult online banken zien met namen als “Q-Bank,” en “Quantum Savings Bank,” dat soort dingen.

Sharon: Oh mijn God! Ik heb dat net gegoogled en er is een Q-Bank! Zelfs in Canada. Copyright Advanced Practice Education Associates. Tot nu toe lijkt het geassocieerd te worden met Queensland Banken, en dan iets over medische praktijk.

Ashtar: Wacht maar af. Je hebt de quantum computers nodig om ze te vinden. Ze staan niet op Google, Sharon.

Sharon: Dat is waar. Zeer gecensureerd. Dit is interessant. Oké, nog iets, Ashtar?

Ashtar: Geen censuur, Sharon, het heeft te maken met velden. Het kwantumsysteem werkt op andere velden dan het kunstmatige systeem.

Er zal nog veel meer zijn, Sharon, maar voor nu is dit voldoende.

Ik ben Ashtar tot uw dienst.

Adonai Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org