Adama van Telos: Nucleaire Oorlog?

Adama van Telos: Nucleaire Oorlog?

Gechanneld door Sharon Stewart – 7 maart 2022

Sharon: Omdat Ivo nu niet beschikbaar is, heb ik Adama gevraagd hem even te vervangen. Ivo is erg geconcentreerd op het probleem dat zich nu in Oekraïne voordoet. Wat hij aan het doen is wil hij niet zeggen, maar hij heeft het druk, net als Ashtar, zo druk dat hij nu niet naar ons kan channelen. Geen zorgen, er zijn genoeg mensen met wie ik contact heb die graag met je willen praten dus ik dacht ik open de lijnen.

Zo, we zijn er weer, Adama. Hoe voel je je om deze wereld te delen met deze gekke leiders aan de oppervlakte?

Adama: Hallo, Sharon. Ja, ze zijn weer bezig. De geschiedenis herhaalt zich omdat de geschiedenis maar uit één agenda bestaat: de agenda om de oppervlakte bevolking te doden. We hebben zo vaak ingegrepen om net genoeg van jullie in leven te houden, maar deze keer zien we dat jullie het gaan redden.

Sharon: Dus je neemt dit veel beter op dan ik dacht dat je zou doen. Hoe heeft de geschiedenis ons eerder in deze situatie gebracht?

Adama: Wat denk je dat Atlantis was?

Sharon: Ah ja. Was het nucleair?

Adama: Het was kristallijne technologie die ze gebruikten om het eiland te laten zinken.

Sharon: Welke nog krachtiger is?

Adama: Ja, en ze creëerden een scheur in de kwantum velden die zich uitstrekt van de aarde helemaal naar de hemel. Het is een hele klus geweest om het te repareren. Wat we nu rond de aarde hebben is wat je slechte sectoren op je computers zou noemen [ik heb het gevoel dat het zoiets is als onbruikbare ruimte] dus met de nieuwe tijdlijn die nu wordt bevolkt [we splitsen ons nu in twee tijdlijnen – de mensheid is in twee kampen] zullen we in staat zijn om die slechte sectoren te repareren.

Sharon: Interessant.

Adama: De Agarthans hebben hard gewerkt om het weefsel van ruimtetijd rond de aarde bijeen te houden. Dat hebben andere rassen zoals het jouwe ook gedaan, Sharon.

Sharon: Is dat wat Ivo nu aan het doen is? Hij wil het me niet vertellen.

Adama: Ja, en ze zoeken naar kernwapens die hen tot nu toe zijn ontgaan.

Sharon: Ik weet dat ze de meeste onder controle hebben, maar ik durf te wedden dat de DS [Deep State] ergens in een DUMB [Diep Ondergrondse Militaire Bunker] of misschien Antarctica een voorraadje heeft liggen.

Adama: We zijn naar ze op zoek. We hebben mensen binnen, die bereid zijn hun leven op te geven om aan deze wapens te komen.

We zien echter niets groots ontploffen. We werken samen met Mr Putin om de aarde veilig te houden.

Sharon: Dit is waardeloos.

Adama: Wanhoop niet, Sharon.

Sharon: Ik word moe van het leven met de dreiging van oorlog. Ik ben 60 jaar oud en er was maar vier jaar van mijn hele leven dat er geen oorlog was en dat was 2016 – 2020.

Adama: Er is een reden dat oorlogen alleen een bedreiging waren voor anderen dan het Noord-Amerikaanse volk. Ze waren wel echt voor vele anderen. Nadat deze gebeurtenis voorbij is, zal de DS gearresteerd worden en zal de flip beginnen. De mensen zullen beginnen de controle over hun leven terug te nemen.

Sharon: Mensen zullen vragen of de St Germain fondsen naar buiten komen.

Adama: Dat hangt af van de economie. De economie moet omslaan. Ashtar heeft al gezegd dat hij welwillend buitenaards leven zal onthullen als deze oorlog nucleair wordt.

Ze hebben de macht niet, Sharon. Maak je geen zorgen. We hebben al veel van hun wapens kunnen verzamelen en onschadelijk maken. Vergeet ook niet dat ze ook andere soorten wapens gebruiken, zoals directe energiewapens. Een dreiging met een nucleaire oorlog is bedoeld om jullie bang te maken, maar ook om gaten te scheuren in het weefsel van de tijd-ruimte.

Sharon: Nou, ze proberen de mensen van de aarde uit te roeien en dat is tot nu toe niet gelukt.

Adama: Ze zullen er niet mee wegkomen, Sharon. Je hebt veel hulp en je realiseert je niet eens de omvang van de hulp waarmee we jullie kunnen helpen.

Ik hoor wat je me vraagt. Gewoonlijk zijn oorlogen gereserveerd voor het innemen van gebieden van de planeet. Dat was tot voor kort zo, in feite. Toen leerden ze hoe ze wereldwijde oorlogen konden creëren en dat had te maken met het feit dat ze zoveel gebieden aan de buitenkant van de planeet controleerden.

Toen de Nederlanders ten strijde trokken, moesten ze hun belangen, zoals Indonesië, beschermen.

Sharon: Ja, mijn vader diende en het was toen dat hij een man doodde. Het was doden of gedood worden, dus doodde hij de man.

Adama: Ja, zo jammer.

In het verleden gebruikten ze ziekte om veel van de bevolking uit te roeien, en ja, tijdlijnen werden omgedraaid en er werd mee ingegrepen om genoeg mensen in leven te houden om de bevolking te laten voortleven.

Sharon: Dus ik zie dat het eerste geregistreerde geval van malaria rond de eerste eeuw voor Christus was.

Adama: Het was er al lang voor die tijd.

De zwarte pest, de Spaanse griep was een andere poging, en het uitbreken van malaria was een andere. In die tijd was er geen medische hulp. Nu gebruiken ze antibiotica om mensen te genezen, maar dat was er toen nog niet.

Met de toename van beboste gebieden met water, tierden de muggen welig. Het enige wat ze hoefden te doen was de muggen te infecteren om ze als dragers te gebruiken en vervolgens enkele van de natuurlijke vijanden van de muggen, zoals bepaalde soorten vogels en vleermuizen, uit te roeien. Zo creëerden ze hun eigen systeem van killer insecten. Ze hebben deze dingen keer op keer geprobeerd door de geschiedenis heen, Sharon, en wij hebben gewerkt om ze te stoppen, om de oppervlakte bevolking in leven te houden.

Sharon: Interessant. Hoe zit het met de pest?

Adama: De plaag werd verspreid door knaagdieren en in die tijd leefden mensen met hen. Ratten en muizen vonden hun weg naar binnen en besmetten mensen via hun vlooien en uitwerpselen. Waarom denk je dat huiskatten zo gewoon werden?

Sharon: Ik heb mijn eigen kleine muizenverjager hier. Hij doet zijn werk goed.

Adama: Katachtigen worden niet ziek van de pest, maar een mens wel.

Sharon: Dus de reden dat huiskatten zo gewoon werden was voor het welzijn van de mens. Wie wist dat?

Adama: Wij wisten het. We tipten de mensen aan de oppervlakte om katten te gaan huisvesten om de knaagdierenpopulatie in de stedelijke gebieden onder controle te houden.

Sharon: En tyfus dan?

Adama: Dit werd verspreid door bacteriën en je realiseert je dat in Europa de gewoonten van netheid vele jaren laks waren. Ook hier werd ingegrepen om de mensen te leren zeep en heet water te gebruiken om zichzelf en hun huizen schoon te maken. Wij hebben achter al deze campagnes gestaan om het leven van de buitenbevolking te verbeteren: Wij sturen onze afgezanten om te helpen deze ziekten in te dammen.

Sharon:  Hoe zit het met tuberculose?

Adama: Er zijn campagnes van gelanceerd over de hele wereld. Het is nog steeds niet in remissie, maar veel mensen hebben immuniteit ontwikkeld en blijven dat doen, dus het is geen bedreiging voor hen. Immuniteit wordt via de ouders op de kinderen overgedragen, dus vaccinatie is niet echt nodig.

Wat zij hebben gedaan is dat zij begrijpen dat het immuunsysteem van de mens bedreven is in het beschermen tegen ziekten of het toestaan dat ziekten het lichaam overnemen, dus hebben zij systematisch gewerkt aan het verzwakken van jullie immuunsysteem. En dit is waar jullie je nu bevinden.

Sharon: Ik wel. Ik ben allergisch voor alles.

Adama: En het kan worden overwonnen. Het lichaam is sterk en als je het goed voedt, kun je grote stappen voorwaarts maken.

Sharon:  Hoe zit het met sommige van hun andere campagnes?

Adama: Er was een nucleaire oorlog in India en in Afrika. Ze hebben door de eonen heen gewerkt om een mens te maken die hen niet kan weerstaan. Toen een sector te sterk werd, begonnen ze oorlogen in hun gebieden om de bevolking uit te roeien en hun DNA te veranderen.

Sharon: Dus hier zijn we weer. Ze komen maar niet van ons af.

Adama: Nee, je ziet hoe veerkrachtig het menselijk lichaam is.

Sharon: Dus kernwapens zullen niet gebeuren, tenminste niet in een meetbare hoeveelheid, dit jaar. Dat is wat de DS wil en dat zullen we niet toestaan.

Adama: Je moet zien met wie je te maken hebt en dat ze niets om je geven. Dit is nooit bekend gemaakt tijdens hun eerdere campagnes of degenen die het nieuws verspreidden zijn vermoord om ze stil te houden. Dit was de taak van veel leden van de clerus en van het koningschap: het verhaal beschermen, net zoals dat nu gebeurt.

Sharon:  Dus deze mensen wisten wat er aan de hand was?

Adama: Natuurlijk. Jullie wordt wijsgemaakt dat jullie koningen en koninginnen welwillend over hun koninkrijk regeerden, maar velen van hen hadden twee gezichten, zoals jullie leiders nu zijn. Ze glimlachen in jullie gezichten, maar achter jullie rug, hebben ze het slechtste met jullie voor.

Daarom is Jezus gekomen: om jullie dit ook te vertellen. Maar natuurlijk werd de bijbel gemaakt en deze verslagen eruit geschrapt.

Sharon:  Interessant. Bedankt Adama, altijd interessant.

Adama: Graag gedaan, Sharon. En ja, dit wordt besproken op de Galactische Raad. Natuurlijk is er bezorgdheid, maar we hebben jullie al eerder op dit punt in jullie geschiedenis gezien en jullie hebben altijd gewonnen, en dat zullen jullie deze keer weer doen. We helpen jullie zoals we altijd hebben gedaan, maar deze keer slaan we de slechten neer en helpen jullie de ogen te openen. De aardbewoners moeten hun macht terug nemen en dat zal gebeuren.

Sharon: Bedankt Adama.

Adama: Ik zeg je adieu.

Sharon: Mensen, het lijkt wel of de geschiedenis zich herhaalt totdat we eindelijk dit punt voorbij zijn en onze planeet terugpakken. Ik heb het gevoel dat het een soort record is geweest, een struikelblok waar de aarde nooit overheen kon komen. Het is zowel voor de DS als voor de mensen op aarde een impasse geweest: koppen tegen elkaar maar niemand wint. Nu winnen wij. Voordien gebruikten zij natuurlijke omstandigheden om de kudde te slachten, maar toen zij in macht en sluwheid toenamen, creëerden zij de omstandigheden waarvan zij dachten dat die tot onze ondergang zouden leiden. Dat hebben ze niet gedaan. Ashtar heeft gezegd dat de wereldbevolking juist daarom is gegroeid: zodat de mensen konden blijven leven.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org