Aartsengel Michaël: Wij Zijn Getuige Van Een Grootse Gebeurtenis Die Zich Ontvouwt

Aartsengel Michaël: Wij Zijn Getuige Van Een Grootse Gebeurtenis Die Zich Ontvouwt

Gechanneld door: Sharon Stewart – 31 januari 2022

Ik ben Aartsengel Michaël met een boodschap voor de engelachtige strijders van het Licht.

Wij zijn getuige van een grootse gebeurtenis die zich voor onze ogen ontvouwt: de eenwording van allen op de planeet. Ja, ik heb het over het Canadees vrachtwagenkonvooi, dat aan de westkust van Canada begon en in een stroomversnelling kwam toen het oostwaarts naar het Capitool trok.

Vele anderen zijn solidair geworden met de Canadese vrachtwagenchauffeurs, hetzij door zich bij hen te voegen vanuit de V.S., hetzij door zich in hun eigen land te organiseren.

Ziet u wat hier gebeurt? In het fysieke?

De geesten smelten samen tot één geest met één gemeenschappelijk doel: vrijheid en stopzetting van de globalistische agenda. Wij zijn getuige van een keerpunt. Doordat de sociale media het mogelijk maken te filmen, en de burgerfotografen die deze gebeurtenissen op video vastleggen, brengen zij een boodschap over aan alle anderen op de planeet: Wij zijn één.

Het is voor ons allen een wonderlijk moment om te aanschouwen.

Sharon: Ja, en Canadezen, niet minder, die bekend staan om hun apathie.

AAM: U ziet dus hoe de agenda de mensen heeft beïnvloed, en dat is niet helemaal negatief. Het heeft u over de hele wereld verenigd. Het is wonderlijk om te zien, absoluut wonderbaarlijk! Dit is inderdaad een bijzonder moment.

Sharon: En u ziet de reactie van de DS op uw eenwording: zij gaan onderduiken om zichzelf te beschermen.

AAM: Dit is prachtig voor ons om te zien. U ziet het begin van hun einde. Op dit ogenblik. Daarom vragen wij u deze week liefde te sturen naar uw 18 wielige vrienden in Canada en in uw eigen landen. Bedank hen voor hun inspanningen, bedank hen dat zij een standpunt innemen, bedank hen dat zij u vertegenwoordigen wanneer u er zelf niet bij kon zijn.

Blijf deze beweging steunen, want zij zal zich ontwikkelen en uitgroeien tot iets nog mooiers, iets dat representatiever is voor vele groepen van het volk.

Sta achter hen die met u staan. Zend uw liefdevolle energie naar deze beweging, en naar alle andere bewegingen die u op aarde kent om de DS tegen te houden, bewegingen die nieuwe wegen smeden voor de mensen op de planeet.

Ik ben Aartsengel Michaël, die nu met u getuige is van dit wonder.

Wij staan hand in hand, wij zijn Liefde, wij zijn Licht, wij zijn Legioen.

Adonai.

Aartsengel Michaël

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Reinier