Aartsengel Michaël Wekelijkse Boodschap: Het Goddelijke Plan.

Aartsengel Michaël Wekelijkse Boodschap: Het Goddelijke Plan.

Gechanneld door: Sharon Stewart – 3 oktober 2002

Ik ben Aartsengel Michael met een boodschap voor de Engelen Strijders groep.

Zoals jullie kunnen zien, escaleren de dingen, maar niettemin worden jullie dagelijks beïnvloed. Het is van het allergrootste belang dat jullie de krachten begrijpen die tegen jullie gericht zijn en deze krachten zijn te zien bij veel van de mensen met wie jullie leven. Zij zijn zich nog niet voldoende bewust en geloven nog steeds in het oude systeem.

Daarom richten wij ons deze week op het goddelijke plan. Het goddelijke plan is om vrede op de planeet te brengen, liefde en overvloed voor iedereen. Zij die zich verzetten zijn helaas nog sterk in aantal over de hele wereld, maar hen de belofte van deze drie dingen te geven zou hen toch grote vreugde schenken.

Laat het idee los dat je de weg vooruit kent, want dat doe je niet. Alleen degenen van de goddelijke rijken begrijpen hoe dit zal uitpakken. Er is veel interpretatie van zetten en tegenzetten, maar laat dit alsjeblieft los en richt je gewoon op het einddoel. Jullie weten niet hoe het zal aflopen omdat jullie niet over alle informatie beschikken. Wanneer ik informatie zeg, heb ik het over energieën die hun oorsprong vinden in de twaalfde dimensie en naar de derde trillen. Kijk wat er gaande is om te zien hoe jullie beïnvloed kunnen worden en neem alle voorzorgsmaatregelen om veilig te blijven, maar begrijp dat jullie alleen maar de drie begrippen vrede, liefde en overvloed als anker nodig hebben.

Je kunt zien dat er een gemeenschappelijk doel is voor velen op de planeet en dit is het gemeenschappelijke doel van vrede, maar er zijn evenveel manieren om vrede te bereiken als er mensen zijn die dit ideaal aanhangen. De mensheid moet zich verenigen in het grote plan en eensgezind zijn. Verdeeldheid moet verdwijnen. Het kan niet langer getolereerd worden.

Alleen met het honderdste apeneffect zal dit mogelijk zijn. Richt jullie aandacht deze week op deze drie idealen en stuur jullie energie naar de rasters.

Ik ben Michael. Ik ben jullie leider. Ik ben jullie wijze. Wij zijn een legioen.

Adonai.

Aartsengel Michael

Notitie van Sharon Stewart: Mensen, bij mij is alvleesklierkanker geconstateerd, dus zullen jullie de komende weken misschien minder berichten van mij zien. Ik verwacht dat ik deze week nog geopereerd moet worden. De medicijnen die ze me geven maken me bewusteloos en ik kan niet zoveel werk doen.

Vertaling: wakkeremensen.org

Bron