Aartsengel Michaël: Valse Vlaggen

Aartsengel Michaël: Valse Vlaggen

Gechanneld door: Sharon Stewart – 7 Maart 2022

Ik ben Aartsengel Michaël met een boodschap voor de Engelen Lichtgemeenschap.

Wij zijn nu allemaal op de hoogte van het feit dat er een oorlog woedt in Oost-Europa, in de Oekraïne, en er zijn vele redenen voor deze oorlog, waarvan niet de minste is dat Vladimir Poetin besloten heeft dat hij genoeg heeft van de tactieken van de DeepState en nu terugvecht.

De heer Poetin heeft troepen gestuurd om kwetsbare gebieden zoals Tsjernobyl te beveiligen en hij heeft installaties gebombardeerd die in Rusland tegen zijn volk werden gebruikt [biolabs]; voor de rest heeft hij niets gedaan om de bevolking van Oekraïne te irriteren.

Het nieuws beweert echter iets anders. Het zijn valse vlaggen of daadwerkelijke aanvallen op het Oekraïense volk door de Diepe Staat en VN-troepen, maar ze worden aan de wereld voorgesteld als het kwaad van de heer Poetin.

Dat is niet het geval.

Wij moeten helpen bij het onthullen aan de wereld door het Licht in Oekraïne op te voeren.

Deze week zal echter een beetje anders zijn in die zin dat wij ons zullen richten tegen de Khazariaanse maffia, op welke manier je ze ook gewaarwordt, of ze nu in Khazaria, Zwitserland, Antarctica of Amerika zijn, wij richten ons tegen allen die verantwoordelijk zijn voor deze afschuwelijke aanvallen op het Oekraïense volk.

Verklaar eenvoudig dat je wenst dat jouw energie van liefde naar de Khazariaanse maffia gaat die verantwoordelijk is voor deze aanval op Oekraïne en jouw intentie zal jouw energie leiden.

Misschien zul je gezichten kunnen zien; misschien ook niet. Misschien zul je hun demonen zien; misschien ook niet. Hoe dan ook, stuur gewoon jouw liefdevolle energie.

De energie van de liefde versterkt de liefde en ontmantelt het kwaad. Onze bedoeling deze week is deze slechte mensen te ontwapenen en te destabiliseren. Begrijp dat vele wereldleiders medeplichtig zijn aan deze aanval.

Khazaria is het hoofdstation van deze boze wezens, en een aanval op hun thuisland zou voor hen verwoestend zijn. De Oekraïne is een deel van wat Khazaria was. De heer Poetin is het beu dat zijn trotse volk lijdt onder de handen van deze misdadigers en daarom zal hij hen ten val brengen.

Als het jullie wens is om de inspanningen van de media in jullie land, die ook medeplichtig zijn aan deze aanslag, te destabiliseren, dan staat het jullie vrij om dat ook te doen.

Wij willen deze aanval op vele fronten destabiliseren en er zijn vele manieren om dat te doen. Kies maar waar jullie je het prettigst bij voelen.

Een suggestie voor jullie: Als jullie met vrienden en familie kunnen samenkomen om jullie Licht als een collectief Licht te sturen, doe dat dan alstublieft. Deze meditatiecirkels zijn zeer krachtig en combineren de energieën van allen die erbij betrokken zijn.

Ik ben Aartsengel Michaël, ik ben soeverein, ik ben jullie waarheidsbrenger en het Licht.

Wij zijn het Legioen.

Adonai

Channel: Sharon Stewart

Vertaling: Reinier