Aartsengel Michaël – Negativiteit

Aartsengel MichaëlNegativiteit

Gechanneld door: Sharon Stewart – 10 April, 2022

Ik ben Aartsengel Michaël, met een boodschap voor de Engelen Strijders Groep.

Negatieve energieën in overvloed. Sharon wordt er vanmorgen door aangevallen, nadat ze een middag heeft doorgebracht met een ruziënde familie, is ze moe en voelt zich down. Begrijp, en jullie moeten allemaal duidelijk begrijpen, dat jullie allemaal beïnvloed worden door de negatieve energieën die alle delen van jullie planeet omringen en doordringen. Het is hier van dat wij jullie willen bevrijden – om jullie te bevrijden van negativiteit.

Hoe minder jullie negativiteit uitdragen, hoe beter het is voor iedereen, inclusief jezelf. Het is eenvoudig om je geest te veranderen, om de controle over je gedachten terug te nemen en ze positiever te maken, maar jullie systemen vertellen je dat het moeilijk is, dat het jaren zal kosten om therapie en groepen te doorlopen, en dat het niet eens de moeite waard is om eraan te beginnen.

Dit is onjuist.

Degenen die over tien of vijftien jaar negatief zijn, zullen zichzelf aan de verkeerde kant van het leven vinden, want velen zullen dit hebben overstegen en verder zijn gegaan dan zij. Geef niet toe aan negativiteit in jezelf of anderen.

Als je met degenen omgaat die negatief zijn, dringt het door in je eigen wezen.

Jouw hoge frequentie is nu van absoluut belang voor de verbetering van de wereld. Tenzij je alle negativiteit transmuteert, zul je het met je meedragen en wanneer je het met je meedraagt, zul je het uitdrukken en aantrekken.

Leer te transmuteren. Het is noodzakelijk.

Met dit in gedachten vraag ik jullie deze week opnieuw om de paarse Vlam te worden en de negativiteit te transmuteren die het gebied van de Oekraïne is overkomen. De oorlog die gewenst was, zal er niet komen, en het is van de grootste urgentie dat de negatieve energieën die dit gebied doordringen worden verwijderd, zodat Licht er kan wonen in plaats van duisternis.

Met deze ommekeer zal het tehuis van de demonen op aarde verloren gaan.

Dit is een belangrijke taak en jullie kunnen nu anderen daarbij helpen.

Wees in vrede. Ik dank jullie.

Ik ben jullie Licht. Ik ben jullie fakkel. Ik zal jullie de weg wijzen.

Wij zijn het Legioen.

Adonai

Aartsengel Michaël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org