Aartsengel Michaël: Lichtwerkers Locaties

Aartsengel Michaël: Lichtwerkers Locaties

Gechanneld door: Sharon Stewart – 7 December 2021

Ik ben Aartsengel Michaël met mijn wekelijkse boodschap voor diegenen van de Engelen Strijders Groep.

De kwade agenda is uitgerold, en wordt nog steeds uitgerold. Jullie vragen je af wat er aan te doen is.

Dit is wat jullie er aan kunnen doen. Stuur jullie liefdevolle energieën naar de wereld, naar plaatsen die jullie uit de duisternis willen halen.

Zoals jullie vaststellen, zijn er verschillende niveaus van kwaad die zich nu op jullie planeet afspelen. Sommige gebieden hebben meer vooruitgang geboekt in het afweren van de duistere agenda, andere niet.

Jullie leven in het gebied, of het nu een land of stad is, waar jullie leven, voor een reden. De reden is dat jullie energie het meest geschikt is voor het afweren van de duistere agenda voor dit gebied. Sterke lichtwerkers bevinden zich in gebieden die zeer duister zijn, lichtwerkers met een lagere frequentie leven in gebieden die meer licht hebben.

Soms voel je de behoefte om te verhuizen, en dit zou de reden kunnen zijn waarom: Je wordt gevraagd je te herpositioneren om je af te stemmen op een ander gebied dat het beste bij je energetische capaciteit past.

Gebieden waar veel lichtwerkers zijn, hebben de neiging om sneller te ontwaken dan andere gebieden, en een van deze gebieden zou de Verenigde Staten zijn.

Gebieden waar minder lichtwerkers zijn, hebben de neiging langzamer te ontwaken, en zoals Sharon met chagrijn opmerkt, zou dit Canada zijn.

De taak van deze week, en het zal deel uitmaken van jullie taken voor alle weken van nu af aan, is om energieën van Licht naar jullie eigen hoofdsteden te sturen, jullie eigen staatshoofden, jullie eigen gouverneurs, premiers, politieke partijen, enzovoort.

Dit zal elke week jullie taak zijn en wij kunnen het al dan niet vermelden, maar dit zal vanaf nu altijd deel uitmaken van ons verzoek aan jullie.

Het is iets dat jullie misschien kunnen doen in jullie dagelijkse meditatie of gebeden. Denk aan jullie land en zijn leiders en zend hen wit licht.

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik ben jullie leraar, ik ben jullie leider en ik ben jullie dienaar. Wij zijn het Legioen.

Artsengel Michael: Dank je, Sharon.

Sharon: Graag gedaan, Michael!

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org