Aartsengel Michaël: Geloof het en Zie het

Aartsengel Michaël: Geloof het en Zie het

Gechanneld door: Sharon Stewart – 24 Maart 2022

Ik ben Aartsengel Michaël met een boodschap voor de Engelen Strijders Groep.

Het is met groot genoegen dat ik hier ga spreken over een broeder van mij, een liefhebbende man die veel moeite heeft gedaan om mij te helpen bij het bevrijden van deze planeet van de ketenen van tirannie. Een gezuiverd wezen van Licht dat is afgedaald naar de vijfde dimensie om een positie van grote macht binnen onze gelederen te bekleden. Deze man is een zegen voor allen, van dienst aan allen en een minnaar van allen in zijn hart. Ik spreek vandaag over Ashtar Sheran, over wie wordt gediscussieerd als zijnde ofwel slecht, niet van dienst of zelfs helemaal niet bestaand. Dit zijn allemaal valse geruchten, gecreëerd door de duistere krachten, die niets liever zouden willen dan verlost te zijn van deze leider van het Licht en door te gaan met hun duister verraad. Dit is hun tovenarij. Val niet voor hun toverspreuken, bevrijd jullie geest ervan en geloof, want hij is echt.

Over mijzelf wordt ook geschreven, er wordt over mij gesproken en ik ben door zoveel mensen gezien om een mythe te zijn voor de mensen op aarde. Zij weten dat ik besta en daarmee is mijn waarheid onder jullie verankerd. Voor Ashtar is dat niet zo, hij is een nieuwkomer in de strijd om de aarde te bevrijden, maar vergis je niet, hij is zo toegewijd en betrokken als maar kan. De onzin die hem omringt wordt voortgebracht door de duisternis en het is de duisternis in jullie harten die niet wil geloven dat hij bestaat. Het is in jullie allen om deze duisternis uit te roeien en zo doende zullen jullie zien dat hij er is en al enige tijd bestaat. Het is aan jullie om jullie harten te zuiveren van duisternis om te geloven wat de waarheid is. Alleen dan zul je het weten.

Sharon: Michael, mijn kat heeft hem gezien. Toen ik hem eens aan het channelen was, keek Merlijn op en opende zijn ogen in grote verbazing over wat er boven mijn hoofd zweefde. Katten liegen niet. LOL

Michael: Helaas, had je maar de ogen van een katachtige, dan zou je in staat zijn om te zien. Maar de mensen op aarde zijn blind en het is jullie geloof dat jullie zo maakt.

Sharon: Ja. Ik zeg altijd, “Geloof het en zie het,” niet, “Eerst zien en dan geloven.”

Michael: Nogmaals, wijze Sharon, dit is een waarheid. Er is veel meer te zien dan wat je wordt voorgehouden om te geloven.

Sharon: Ja.

Michael: Jullie zien de oorlog in de Oekraïne niet, maar jullie weten dat hij er is, dus waarom geloven jullie niet in Ashtar Sheran? Geloven jullie niet dat Gods plan wordt uitgevoerd door Zijn volgelingen: de mensen van dit universum, om jullie op aarde te helpen bevrijden. Alleen als jullie ziende worden, zullen jullie het kunnen begrijpen.

Sharon: En dat slaat op het derde oog, echt, want dat is het zicht dat je wilt, zowel inzicht als psychisch zicht.

Michael: Inderdaad. En zo dan, voor deze week vragen wij opnieuw dat jullie je liefdevolle energie sturen naar de mensen van de Oekraïne. Ze worden beschoten door hun eigen mensen, gemarteld door hun eigen mensen en worden uitgehongerd door hun eigen mensen. Het is niet het streven van de Russen om de dood te zoeken onder onschuldigen.

O, maar de genade van God zou over jullie aarde komen, dat het kwaad van de duivel van jullie wereld wordt losgelaten.

Sharon: We werken er aan, Michael, we werken er aan.

Michael: God’s genade is goed. Zijn medeleven is sterk. Zijn liefde voor jullie kent geen grenzen. Toch treffen jullie jezelf tegen Zijn wil. Ik vraag maar waarom?

Ja, het is de duisternis. En de duisternis, het kwaad, zal worden verwijderd, zodat jullie Gods goedheid weer zullen kennen.

Ik ben Michael, ik ben jullie redder, ik ben jullie leider, ik ben jullie hart. Wees gezegend, allen.

Adonai.

Sharon: Dank je, Michael. Ik hou ervan als hij emotioneel wordt. Ik kan alles voelen wat hij doormaakt, zijn pijn, zijn liefde en zijn zorgzaamheid.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org