Aartsengel Michaël: Engelen Strijders Groep

Aartsengel Michaël: Engelen Strijders Groep

Gechanneld door: Sharon Steward – 21 September 2021

Ik ben Aartsengel Michaël, met een boodschap voor de Engelen van de Aarde in de Engelachtige strijders Groep.

Nogmaals, wij van het Licht vragen jullie om jullie goddelijke krachten te richten op het vijfde dimensionale Lichtraster. Dit raster moet nu versterkt worden, en vele andere groepen helpen tegelijkertijd in dit opzicht.

Eens in een bepaalde tijd ging de oproep naar jullie uit en jullie gaven antwoord zoals alleen jullie dat kunnen.

Er worden nu veel dingen van jullie gevraagd, en wij begrijpen dat jullie het werk dat jullie doen tamelijk blindelings doen, met vertrouwen en geloof in onze boodschappen aan jullie. Wij begrijpen dat jullie te maken hebben met je eigen gevoelens, die van verveling voor sommigen, frustratie voor anderen, en er is ook een flinke dosis nieuwsgierigheid en verbijstering bijgekomen.

Jullie vragen je af, “Wat is er aan de hand?” Je vraagt je af: “Waarom gebeurt dit?” En we moeten nogmaals tegen jullie zeggen dat als jullie deze vragen hebben over dingen, dat dat komt omdat jullie een vooropgezet idee hebben van wat er volgens jullie moet gebeuren en hoe deze dingen moeten gaan, in welke volgorde ze elkaar moeten opvolgen, en jullie zien dat ze niet volgens jullie vooropgezette plan verlopen. Wanneer je jezelf in deze toestand bevindt, moet je loslaten en toestaan, loslaten en toestaan dat het Licht zich een weg baant door de geesten van allen op aarde, met inbegrip van hen die kwaadaardig zijn, en geloof en vertrouwen hebben dat het juiste altijd gebeurt, op welke tijdlijn je je ook bevindt.

Aan dit plan wordt al eonen gewerkt, mijn kinderen. Eeuwenlang wisten wij van het Licht dat dit zou gebeuren en we konden het niet voorkomen, omdat het de wil van de mensen op aarde was om hun geestestoestand te laten bezwijken onder materialisme. Zij keerden zich af van God, ten gunste van verwerving, dus toen werden zij klaargestoomd om verder te worden uitgebuit door rassen die al oorlog in de Melkweg veroorzaakten. Zij werden het slachtoffer van deze rassen door hun eigen hebzucht en trokken datgene naar hen toe wat zij uitstraalden – zij trokken deze hebzuchtige, uitbuitende, overheersende rassen naar de aarde.

We bevinden ons nu in een tijd van Verlichting. Een nieuw tijdperk is aangebroken voor jullie allen, en daarmee de introductie van nieuwe energieën die een stervende planeet en een stervend ras van mensen nieuw leven zullen inblazen. Ik hoef jullie deze details niet te herhalen – jullie beseffen dit allemaal, maar begrijp dat Gods energie definitief is. Gods energie is krachtig, en God heeft verordend dat deze mensen weer moeten opstaan tot het goddelijke meesterschap dat zij eens genoten. Laat hen opnieuw leren de prachtige goden te zijn die zij ooit waren voordat deze duisternis over hen heen viel.

Ze zullen hun lessen van hebzucht afmaken. Als dit is gebeurd, zal jullie wereld veranderen en voorbij de behoefte aan geld en materiële bezittingen evolueren.

Jullie zijn hier gekomen om hen te helpen opnieuw te leren. Velen van jullie zijn de rolmodellen voor zovelen op zelfs zo weinig kleine manieren, zij leren van jullie Licht.

Wij vragen jullie dus om met ons te blijven samenwerken, ook al weten jullie niet alles, ook al beschikken jullie niet over de informatie die jullie graag zouden willen hebben, ook al zijn jullie soms in de war en raken jullie misschien geïrriteerd, ook al hebben jullie niet het hele plan dat jullie moeten volgen of weten jullie niet eens wat de volgende stap is. Vertrouw niet op je verstand. Gebruik je zintuigen. Wat voel je over wat er gebeurt? Voel je overwinning of voel je nederlaag? Volg je zintuigen, niet je verstand. Het kent niet het geheel van wat er op dit moment gebeurt.

Wij geven jullie informatie en meer Licht alleen als het collectief het kan vasthouden, het kan belichamen, en het kan omarmen in hun geest. Veel lijkt verwarrend voor jullie intellectuele geest, maar wij vragen jullie om uit je intellect te stappen en naar het stille deel van je geest te gaan: Hoe voelt het? Zou het zo vredig kunnen zijn als er in feite een vreselijk einde zou komen aan dit verhaal van goed tegen kwaad? Hoe zou jouw hogere geest jouw gevoelens van angst, jouw gevoelens van wantrouwen, jouw gevoelens van verwarring kunnen verraden… in feite doet hij dat niet. Jouw hogere geest kent het hele verhaal, het begrijpt de uitkomst van dit verhaal van duisternis versus het Licht en het heeft het niet mis. Het weet dat er een vreedzame oplossing zal zijn en dat allen zullen profiteren van deze tijd op aarde op dit moment.

Dus, nogmaals, mijn dierbaren, vraag ik jullie om jullie verwarring opzij te zetten en jullie lagere geest in de liefdevolle zorg van jullie hogere geest te plaatsen, die wel de antwoorden weet.

Deze week vraag ik jullie opnieuw om met mij samen te werken om het Lichtraster te versterken en al diegenen op aarde te helpen om te blijven ontwaken voor hun eigen waarheid.

Ik zeg jullie adieu,

Ik ben Michaël. Ik ben hier voor jullie. Jullie wandelen niet alleen. Wij zijn het Legioen.

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org