Aartsengel Michael – Engelen Strijders Groep Resultaten (Week 3)

Aartsengel Michael – Engelen Strijders Groep Resultaten (Week 3)

Gechanneld door: Sharon Stewart – 9 Mei 2021

Sharon: Aartsengel Michaël, is dat niet cool? De U.S. Navy heeft een lading wapens in beslag genomen in de Golf! Ik kreeg de intuïtie dat dat is wat er over de hele wereld gebeurt: Nu de wereld volledig aan de QFS is, richten de U.S. Navy en zijn bondgenoten zich op het uitschakelen van alle wapenleveranciers. Ik denk dat door het uitschakelen van deze schepen met grote wapenopslagplaatsen, ze aan de mensen die ze verschepen kunnen vragen wie er achter de bevoorrading zit en deze mensen kunnen arresteren. Nu de QFS hun geld opdroogt, zal de volgende oorlog die ze beginnen niets om je zorgen over te maken zijn. Ze zullen niets kunnen doen – geen geld om wapens te maken, geen geld om wapens te verschepen, geen schepen om ze te verschepen want ik wed dat die ook in beslag worden genomen! Dit is geweldig.

AA Michael: Heel goed, Sharon, dat is in feite wat de militairen van jouw wereld aan het doen zijn: de wapentransporten opdrogen. Ze zijn zich bewust van de identiteit van veel van de verzenders, maar er zijn er nog meer. Deze verzenders, deze machtswellustelingen, kunnen hun schulden opeisen in de vorm van meer opslagplaatsen van militair materieel. Omdat jij je dit realiseert, natuurlijk, draaien zij hun systeem op schulden – en nu is het tijd voor hen om te innen wat hen verschuldigd is.

Sharon: Natuurlijk. Ja.

AA Michael: We drogen hun voorraden op, maar er is een weg te gaan. Verwacht morgen geen vrede. Zovelen ervaren de verwoestingen van oorlog, en ze zijn het zat, ze hebben er genoeg van. Zoveel gedachten vragen nu om vrede. En vrede zal er zijn!

Sharon: God zij dank!

AA Michael: Er zijn gebieden op aarde die bekend staan om voortdurend oorlog voeren en dit zijn de gebieden waar de meeste wapens naartoe worden verscheept, dus zorgen wij ervoor dat ze worden gevangen. Wij van de hogere sferen helpen hen die zoeken.

Sharon: Dank u.

AA Michael: Er zijn echter nog steeds problemen in Taiwan en ik zou de groep willen vragen haar inspanningen daarop te blijven richten. Er wordt in China veel gedaan aan het Rode Leger, maar dat mogen wij niet zeggen. Wees er zeker van dat het tij ook voor hen zal keren.

Sharon: Goed, dank u. We zullen deze meditatie deze week opnieuw doen. Dank u Aartsengel Michaël.

AA Michael: Nogmaals dank, allen die mediteren om deze wereld tot rust te brengen. Jullie inspanningen werken. Het wordt zo gewaardeerd.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien