Aartsengel Michaël: Boodschap voor de Licht Strijders Groep

Aartsengel Michaël: Boodschap voor de Licht Strijders Groep

Gechanneld door: Sharon Stewart – 27 december 2021

Ik ben Aartsengel Michaël met een boodschap voor de engelen strijders groep van het Licht.

Licht is op dit moment nodig op jullie aarde. Ja, de mensen op aarde leven in hun schaduw, en de enige genezing voor de schaduw is om er Licht op te werpen.

Een nieuw jaar staat voor de deur voor ons allen. Degenen van de hemelse dimensie zien dit jaar als een tijd van grote verandering voor jullie, maar ook als een tijd van verlossing voor velen.

Wij kijken met droefheid als wij het verdriet zien dat door zovelen wordt geuit, wij kijken met ontzetting als wij zovelen zien doorgaan in hun duisternis, en daarmee bedoelen wij hun afwezigheid van Licht, wij kijken met blijdschap als wij zovelen zien wier kleurtinten beginnen te schijnen met de kleuren van God.

En in het bijzonder voor jullie, die mee willen doen op Gods verzoek, om elke week als groep Licht te zenden naar die plaatsen of volkeren op aarde die dat het meest nodig hebben.

Ja, het helpt. Velen van jullie zijn uitgedaagd en het helpt.

De realiteit die jullie voor je zien is een creatie van jullie gedachten. Wanneer jullie je geest gebruiken om de schepping te veranderen, verandert de realiteit die jullie zien, maar dit is in wat jullie je toekomst noemen. Velen zijn echter zo gericht op de fysieke werkelijkheid dat ze niet begrijpen welke kracht het veranderen van jullie denkgeest kan hebben voor zovelen op aarde.

Het is prima om de fysieke realiteit te veranderen. Als het kwaad zich eenmaal heeft gemanifesteerd, dan moet het worden gestopt en daar zijn er nu velen mee bezig. Hoe meer mensen samenwerken, vooral in fysieke groepen, om het kwaad in zijn fysieke sporen te stoppen, hoe beter.

Wij vragen jullie dit te doen, samen te werken met groepen om anderen in nood te helpen, en het kwaad te stoppen.

Echter, de geest is nog steeds machtiger dan de fysieke werkelijkheid. De fysieke realiteit is wat jullie geesten hebben gecreëerd. Hoe meer krachtige geesten we kunnen samenbrengen in deze wekelijkse meditatie, hoe meer de fysieke realiteit ten goede zal veranderen.

Ik zie dat meer mensen meedoen, en helpen op welke manier je ook kunt is prima. Als je mediteert, bidt of alleen jouw zegeningen stuurt, dan heb je het goed gedaan. Goed doen in een wereld die verderfelijk is – waar kwaad en onwetendheid over iemands kwaad – de meest voorkomende uiting is van de algemene bevolking, is dat het beste wat je kunt doen. Doe al het goede. Alles wat als goed wordt beschouwd, is een prachtige manier om te leven.

Deze week vragen we jullie opnieuw om je Licht naar het 5D raster te sturen.

Wij zijn het nog steeds aan het verankeren aan de bevolking van de aarde, en velen hebben er moeite mee en verwerpen het raster zelfs. Deze mensen hebben ervoor gekozen te sterven omdat ze begrijpen dat ze niet zijn wat de aarde nu nodig heeft. Wij wensen hen het beste nu zij ervoor kiezen hun reis van Licht voort te zetten op een plaats die meer geschikt is voor henzelf, en deze werelden worden nu voor hen voorbereid.

Sommigen hebben gekozen voor een verkort leven om anderen in staat te stellen het kwaad duidelijk te zien.

Allen werken in dit proces om de frequentie – het Licht – van de mensheid te verhogen. Het is jammer dat deze dingen verkeerd worden geïnterpreteerd, en dat is een deel van de onwetendheid waar ik het over heb.

Ja, mensen sterven in grote aantallen. Het is jammer dat zij niet kunnen meegaan op deze reis van Licht, maar hun zielen hebben ervoor gekozen om anderen op aarde de fysieke realiteit te tonen. Zij sterven zodat anderen kunnen ascenderen.

Ik weet dat dit moeilijk voor jullie is, maar accepteer dit alsjeblieft als een verklaring voor wat er gebeurt. Ja, jullie zullen rouwen, maar begrijp dat zij het deden om de beste redenen, zij zijn altijd bij jullie hoewel niet in de fysieke realiteit, en zij hebben dit ook gedaan, voor de ascensie van hun eigen ziel.

De dood is moeilijk. Jullie zijn er nu door omringd. Het is moeilijk te aanvaarden. Uiteindelijk zullen jullie in staat zijn om terug te kijken en het te begrijpen, omdat jullie van hoger Licht en kennis zullen zijn en meer bereid om het te begrijpen, maar begrijp nu alsjeblieft dat er een goede reden is voor elke afschuwelijke daad op deze aarde. Het gaat allemaal om verlichting en om de aarde uit haar collectieve schaduw te halen en terug te brengen in het Licht van Gods liefde.

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik ben bij jullie. Ik houd jullie hart in mijn handen terwijl jullie huilen voor jullie geliefden die het niet zullen begrijpen. Jullie zijn mijn strijders van liefde. Jullie zijn mijn hart. Wij zijn een legioen.

Wij zijn het licht. Wij zijn liefde. Wij zullen zegevieren.

Adonai.

Michaël

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org