Wandel In Schoonheid En Leef In Vertrouwen.

 

Wandel In Schoonheid En Leef In Vertrouwen

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 29 January 2023

We putten uit de meelevende en tijdloze wijsheid van de Gabriel Messages om inzicht en inspiratie te bieden die we elke dag van ons leven kunnen toepassen.

Deze boodschap van Aartsengel Gabriël inspireert ons om ons te herinneren dat er een meer gracieuze manier is om te leven in deze veranderende wereld.

Wandel in schoonheid, leef in vertrouwen en weet dat de welwillende liefde van God Jouw op je weg begeleidt.

Het is een lange weg geweest vanaf het moment dat ik deze boodschap van Aartsengel Gabriël voor het eerst ontving in 1995 tot het moment dat deze boodschap mijn manier van leven werd.

Ik ging mijn eerste les geven in een andere staat en was nerveus over het vooruitzicht dat me te wachten stond. In die tijd, en zelfs nu nog in bepaalde situaties, is het moeilijk om in het openbaar toe te geven dat ik luisterde naar een Aartsengel die tot mij sprak. Toen ik vroeg wat ik me het meest moest herinneren van de komende reis, kreeg ik deze boodschap. Het blijft een van mijn favorieten tot op de dag van vandaag.

Als ik eraan denk in Schoonheid te wandelen, betekent dit dat ik de gaven van deze geweldige Aarde eer en zie dat Schoonheid overal is waar ik kijk. Het zit allemaal in het perspectief van de ogen waarmee ik de wereld zie. Als ik in Schoonheid wandel, voel ik me gezegend en straal ik deze prachtige zegen om me heen uit. Dit verhoogt mijn trillingsfrequentie voldoende, zodat ik nog meer Schoonheid in mijn leven aantrek.

Schoonheid is een van die woorden die aan kracht hebben gewonnen sinds we na 2012 zijn overgegaan naar de 4e en 5e dimensie. Gewoon vragen om Schoonheid te zien is een krachtig gebed. Als ik Schoonheid creëer in mijn directe omgeving, faalt dat nooit om mij op te beuren. Ik kan dit doen door één bloem in huis te halen. We hebben Schoonheid in ons leven nodig om ons meer heel te voelen, en het helpt ons te leven in Welzijn terwijl we leren te verschuiven in deze nieuwe frequenties.

Leven in vertrouwen is voor mij een grotere uitdaging. Soms betekent het dat ik neutraal moet blijven tegenover wat er voor mijn ogen lijkt te gebeuren en moet vertrouwen op de waarheid van mijn hart. De schijn van disharmonie is niet de ware werkelijkheid wanneer de Oneindige Intelligentie erbij betrokken is, en aangezien dit goddelijke aspect altijd deel uitmaakt van alles, kunnen we erop vertrouwen dat wat we zien slechts schijn is.

Leven in vertrouwen betekent ook dat ik meer van mezelf moet houden en erop moet vertrouwen dat ik niet alleen ben, dat ik in elk moment geleid en geïnspireerd word. Er zijn momenten waarop ik om bewijs van dit feit moet vragen. Ik heb om tekenen gevraagd toen ik echt moest weten dat ik geleid werd en dat mijn kleine ik niet de plannen maakte. Dat heeft verbazingwekkende resultaten opgeleverd.

Op een cruciaal moment in mijn leven in 1999 voelde ik dat ik geleid werd om enkele radicale stappen te zetten. Ik had heel diep gebeden en had het gevoel dat ik duidelijke instructies kreeg, zelfs inclusief de datum. Alvorens dit plan uit te voeren, vroeg ik om een teken om er zeker van te zijn dat het uit een zuivere plaats van Wijsheid kwam, en niet uit mijn geest. Tot mijn verbazing zat ik binnen een minuut onder de vlinders. Honderden prachtige gevleugelde wezens landden op mij, dwalend over mijn armen, borst en hoofd. Ik was stomverbaasd en stond vol ontzag voor de kracht van de Schoonheid op dat moment. Kort daarna waren ze verdwenen, zonder enig bewijs dat ze er ook maar waren geweest.

Zou jij erop vertrouwd hebben dat een zwerm vlinders genoeg bewijs was om zeker te zijn van je beslissing? Dat wilde ik wel, echt waar, maar toch twijfelde dat stemmetje in mij. Ik zei tegen het Universum: “Dat was heel goed, maar ik heb nog één teken nodig om zeker te zijn.” In zijn oneindige mededogen gingen de zegeningen van het Goddelijke verder, want op dat moment landden een gele vlinder en twee blauwe vlinders in een plasje vlak bij mijn voeten. Ik had nog nooit een blauwe vlinder gezien voor of sinds die tijd, maar er waren twee prachtige blauwe en een mooie gele vlinder vlak bij mijn voeten, waar ik de eerste stap in het nieuwe leven zou zetten. Ik moest me overgeven.

Leven in vertrouwen in die situatie was niet gemakkelijk, evenmin als de uitkomst van die beslissing. Nu meer dan 20 jaar later kan ik me het belang herinneren van het vragen om een teken, en zien hoe perfect het voor mij was om die leiding te volgen, hoe moeilijk dat ook was. Het geluk in mijn leven nu compenseert ruimschoots de beroering die die beslissing destijds teweegbracht.

We krijgen prachtige boodschappen van het Goddelijke om de manier waarop we ons leven en de wereld zien te veranderen. Vaak lijken ze zo eenvoudig, zelfs simplistisch en moeilijk te geloven. Alleen de tand des tijds heeft het mij mogelijk gemaakt te weten dat wanneer ik vertrouw op mezelf en op de Engelenenergie die door mij heen werkt, wonderen aan de orde van de dag zijn en het leven een Schoonheid krijgt die mij geïnspireerd houdt met een gevoel van verwondering.

Wanneer dit gebeurt, is er nergens in mijn wezen twijfel dat de welwillende liefde van God mijn weg leidt. Ik voel de aanwezigheid van Engelen en weet dat er elk moment echt voor mij wordt gezorgd. Ook jij hebt deze genade in je leven.

 

Goddelijke Aanwezigheid,

Bij elke ademhaling die ik neem, mag ik me herinneren dat ik een geliefd kind ben van de welwillende en creatieve Bron van Al Wat Is. Help me te weten, zonder enige twijfel, dat ik gezegend en geliefd ben boven mijn vermogen om te begrijpen.

Moge de hele mensheid vertrouwen hebben in het prachtige, zich ontvouwende proces van het Leven. Mogen we weten dat aan al onze behoeften wordt voldaan met Genade en Gemak, en dat er werkelijk eeuwig voor ons wordt gezorgd.

Mogen schoonheid en vertrouwen het hart zegenen van alle wezens in de wereld. En zo is het.

Shanta Gabriel

29 januari 2023

ShantaGabriel.com

Gabriel Boodschap #46

Wandel in Schoonheid, leef in Vertrouwen, en weet dat de welwillende Liefde van God je op je weg leidt.

Dierbare,

Deze woorden verduidelijken de weg naar een zorgeloos, vreugdevol en vredig leven. Wandelen in Schoonheid betekent met je hart en geest kijken naar alles wat je ziet. Dit kan betekenen dat je voorbij de oppervlakte van disharmonie kijkt en weet dat er perfectie en schoonheid is in een situatie. Er is schoonheid overal om je heen en soms is er een gebed nodig als “laat me hier de schoonheid zien, Engelen,” om dit duidelijk te maken.

Wandelen in schoonheid betekent ook het besef dat er schoonheid is in deze wereld naar de oppervlakte laten borrelen, zodat je je bewust wordt van de grote schoonheid van Gods schepping. Eén bloem bevat evenveel sleutel tot universele kennis als een heel veld bloemen.

Doe alles wat je kunt om je bewust te worden van de schoonheid om je heen en om meer schoonheid in je wereld te brengen. Die ene bloem in huis halen kan de dag opfleuren, omdat de spirituele essentie in die bloem je wereld doordringt. Zoek elke dag naar schoonheid en wees dankbaar voor alles wat je vindt.

Leven in Vertrouwen betekent dat er diep van binnen een innerlijk weten is dat je nooit alleen bent, en dat de Engelen in je leven voor je werken. Als je je leven aan God geeft en bidt dat de Goddelijke wil geschiedt, kun je vertrouwen op de juiste uitwerking in elke situatie voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Leven in Vertrouwen betekent accepteren wat zich in je leven openbaart, en aanspraak maken op de Goddelijke Orde die inherent is aan elke situatie. Leven in vertrouwen staat de Engelen toe je te troosten en te inspireren, zodat je op elk gebied van je leven steun kunt ontvangen.

Wanneer je weet dat de welwillende liefde van God je weg leidt, is er een baken van licht om te volgen. Deze liefde is de krachtigste kracht ten goede in het universum. Deze liefde schept Vrede en Harmonie in het hart en de ziel van elke persoon die zich dat herinnert. Laat het geloof in deze verklaring elke cel van je wezen doordringen. Je wordt altijd geleid door Gods liefde en je bent nooit alleen. Je kunt deze liefde te allen tijde aanroepen en weet dat ze er werkelijk voor je is.

Dus laat deze boodschap van Aartsengel Gabriël je manier van leven worden. Geloof zal in alle opzichten meer Liefde, Vreugde en Vrede voor je creëren.

Nogmaals dierbare, wij zeggen je:

Wandel in Schoonheid, leef in Vertrouwen en weet
dat de welwillende Liefde van God je op je weg leidt.

Aartsengel Gabriël

Kanaal: Shanta Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.org