Jouw Kracht Terugeisen & Niemand heeft macht over je, tenzij je het toelaat.

 

Jouw Kracht Terugeisen

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 15 Januari 2023

We putten uit de medelevende en tijdloze wijsheid van de Gabriel Messages om inzicht en inspiratie te bieden die we elke dag van ons leven kunnen toepassen.

Deze boodschap van Aartsengel Gabriël opent ons voor nieuwe mogelijkheden om in grotere kracht en moed te leven.

Niemand heeft macht over je, tenzij je het toelaat.

Dit is een zeer interessante boodschap om te ontvangen. Soms zijn we ons er niet eens van bewust dat we onze macht weggeven aan een ander.

De boodschap gaat niet zozeer over fysieke veiligheid als wel over de alledaagse situaties waarin we onszelf niet respecteren en energie verliezen in de aanwezigheid van een ander.

Het zijn niet alleen mensen; we geven onze macht ook weg aan de omstandigheden van ons leven. De vaak kleurrijke betekenissen en etiketten die we aan deze situaties hangen, versterken onze emotionele toestand en kunnen ons uit ons evenwicht brengen. Heb je ooit gezegd dat je het “waanzinnig druk” hebt? Hoe voelt dat? Hoe meer we neutraal kunnen blijven, hoe gemakkelijker het is voor ons zenuwstelsel.

Voor mijzelf weet ik dat ik mijn macht heb weggegeven als ik merk dat er een ongemakkelijk gevoel in mijn maag ontstaat, en ik me verplicht begin te voelen tegenover een ander. Dat is voor mij de aanwijzing. Als ik me bewust ben van wat er aan de hand is, is het eerste wat ik doe Aartsengel Michaël vragen om mijn zonnevlecht te komen vullen met gouden licht. De zonnevlecht is ons krachtcentrum en de chakra die het meest betrokken is bij het vermogen om gecentreerd te blijven en los te komen van overweldiging in onze emotionele toestand.

Aartsengel Michael is een krachtige beschermer voor ons allen. Hij is ook de Aartsengel die het meest betrokken is bij het ontwaken van de hele mensheid in deze tijd van opstijgende energie, en als zodanig is hij zeer beschikbaar voor ons allen.

Aartsengel Michael:

Ik roep uw hulp in op dit cruciale moment. Breng alstublieft de kracht van uw Gouden Licht van Bescherming in mijn zonnevlecht op dit moment. Verwijder alle disharmonische energie en sta me toe gevuld te worden met uw gouden licht. Als ik me openstel om dit geschenk te ontvangen, voel ik dat ik meer in evenwicht kom in mijn eigen kracht en gecentreerd blijf in mijn interacties met anderen.

Vul mij met de aanwezigheid van Kracht en Moed, zodat ik op de meest waarlijk liefdevolle manier voor mezelf kan zorgen. Dank U dat U mij leidt naar alleen die situaties die in mijn hoogste belang zijn. Ik dank voor relaties die in harmonie zijn met de groei van mijn ziel op elk gebied van mijn leven.

Omring mij elke dag met 3 ringen van Gouden Licht, zodat ik de aanwezigheid van veiligheid in mij kan voelen. Dank U voor Uw hulp, kracht en bescherming te allen tijde. En zo is het.

Shanta Gabriel
15 januari 2023

ShantaGabriel.com

The Gabriel Messages #44

Niemand heeft macht over je, tenzij je het toelaat.

Dierbare,

Wanneer je je in een situatie bevindt waarin je je machteloos en minder dan een ander begint te voelen, kan dit gezien worden als een wake-up call. We bedoelen hier elke situatie waarin je je gedevalueerd voelt, niet noodzakelijkerwijs een situatie van duidelijk misbruik.

Als iemand anders bewust of onbewust een bepaald niveau van macht over je wil hebben, is je fysieke lichaam vaak een goede indicator dat er iets niet klopt. Misschien merk je een gevoel van ongemak in je zonnevlechtgebied. Misschien rust er een gewicht op je schouders en hangt je hoofd naar beneden. Aandacht besteden aan je lichamelijk ongemak kan je helpen bewust te worden en je in staat stellen je los te maken van de situatie.

Als je je sterk voelt in jezelf, is de kans kleiner dat je in situaties blijft die je kunnen schaden, of dat anderen je respectloos behandelen. Je hoeft niet te blijven op plaatsen of bij mensen die je niet het respect geven dat je verdient. Het is echter ook niet nodig om in woede te reageren. Blijf zoveel mogelijk in je hart, zegen de betrokken persoon of personen en verwijder je uit de situatie.

Wanneer je je innerlijk sterk voelt, goed in je vel zit en gecentreerd bent, is het gebied van je zonnevlecht gevuld met energie. Als je je uitgeput begint te voelen, is dat letterlijk wat er met je gebeurt. Als we zeggen dat niemand macht over je heeft tenzij je het toelaat, is dit de eerste plaats waar je macht wordt weggegeven. Het is nu tijd om het terug te nemen.

Soms raken mensen zo gewend aan devaluatie, ontkrachting en neerpraten, dat ze dit accepteren als een natuurlijke toestand. Dat is het niet. Elke ziel op aarde verdient het om met respect behandeld te worden. Om sterk te blijven in jezelf, moeten er stappen worden gezet zodat je je innerlijke kracht voelt, die verbinding met het licht van Zuivere Geest dat in je is. De zonnevlecht is het gebied dat het meest beïnvloed wordt door de machtsmanoeuvres van een ander, dus de volgende visualisatie is behulpzaam bij het bereiken en behouden van je centrum van balans.

Oefening:

Adem met bewustzijn in het gebied vanaf je ribbenkast tot onder je navel. Stel je voor dat dit gebied gevuld is met de warme gloed van een grote zon en laat dit heldere, gouden licht vanuit deze plek in je uitstralen en je hele wezen vullen. Zie of voel dan hoe dit licht vanaf de basis van je ruggengraat naar de aarde beweegt, zodat je verbonden bent met die rijke, voedende en aardende aanwezigheid. Blijf visualiseren dat het gouden licht van de zon je zonnevlecht vult en je centreert met een heldere, standvastige kracht die je in staat stelt de nodige stappen te nemen om voor jezelf te zorgen. Met oefening kun je de kalmerende kracht van dit licht en de stabiele aanwezigheid van de aarde gebruiken wanneer dat nodig is.

Begin vandaag met jezelf te respecteren. Weet dat je een stralend kind van God bent en dat je doel, aanwezigheid en verbinding hebt met alle liefde in het universum. Roep te allen tijde je Beschermengelen aan en weet dat je wordt geleid en beschermd door het licht van God. Begin je persoonlijke verbinding met een Hogere Macht te kennen, de ware kracht die alle energie bevat die je nodig hebt om alles te doen wat in je leven nodig is. Vul jezelf met het gouden licht van de zon en voel de voedende aanwezigheid van de aarde onder je voeten. Claim je ware kracht en herinner je dat je nooit alleen bent.

Jouw boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag is:

Niemand heeft macht over je, tenzij je het toestaat.

Shanta Gabriel

voor Aartsengel Gabriel

15 januari 2023

Vertaling: wakkeremensen.org