De Liefde Herinneren In Alle Dingen

De Liefde Herinneren In Alle Dingen

Gechanneld door Shanta Gabriel – 26 december, 2021

Dierbare,

Diep in jou en overal om je heen is Goddelijke Liefde. Wanneer je vrij bent van afleidende gedachten over de oppervlakteverschijning van de wereld, is het gemakkelijker je deze waarheid te herinneren. Zelfs als je je in een situatie bevindt die je van streek lijkt te maken, weet dan diep in je hart dat Gods Liefde in alle dingen bestaat.

Wanneer je je deze hogere wijsheid herinnert, heeft de uiterlijke wereld van verschijningen geen andere keus dan in overeenstemming te komen met jouw aandachtsveld.

Het is een wetenschappelijke waarheid geworden in de studie van de kwantumfysica dat de deeltjes van atoomvelden zichzelf in vorm rangschikken wanneer de aandacht van de wetenschapper daarop gericht is. Vóór deze focus van aandacht waren de deeltjes golven van energie met onbegrensd potentieel.

Er zijn vele boeken geschreven die dit proces in detail beschrijven. Dit veld van onbegrensd potentieel, dat wacht op jouw aandachtsveld, is de reden waarom je gedachten zo krachtig zijn. Dit is de reden waarom je je nieuwe werkelijkheid kunt creëren door een visie vast te houden van wat je wilt zien gebeuren.

Oefen:

Het universum zal je werkelijkheid creëren volgens je gedachten, of je er nu aandacht aan besteedt of niet, dus een bewust bewustzijn hebben van de toekomstige werkelijkheid die je kiest te creëren is zeer krachtig. Stel je in gedachten een wereld van Liefde voor, richt je aandacht hierop als waarheid, en je zult het hebben.

Weet dat bij God alle dingen mogelijk zijn. Dit betekent dat het mogelijk is dat de wereld in Vrede en Harmonie leeft, dat alle mensen genoeg te eten hebben om gezond te zijn, en dat allen in vreugdevolle Overvloed kunnen leven. Ondanks de schijn van het tegendeel, is dit de Goddelijke Wil voor alle mensen.

Jouw diepste overtuigingen zullen dit proces beïnvloeden. Het is goed om je bewust te zijn van de onderbewuste gedachten die tegengesteld zijn aan je toekomstvisioenen. Jouw gedachten zijn het voertuig om een wereld van Liefde en Vrede te scheppen voor jezelf en alle anderen in afstemming met dit idee.

Weet dat een van de grootste waarheden in het universum is dat God in alle omstandigheden bestaat en dat Goddelijke Liefde in alle dingen is. Houd je geest op de kracht van Gods Liefde, vraag om een wonder als je dat nodig hebt, en sta deze Universele Aanwezigheid van Liefde toe om je een werkelijkheid te tonen waar Harmonie en Schoonheid alles zijn wat er bestaat.

Herinner je vandaag jouw boodschap van Aartsengel Gabriël:

Het is jouw taak om niet gehecht te zijn aan de verschijning van disharmonie, maar om vast te houden aan de Liefde in alle dingen.

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org