Aartsengel Zadkiel: De Levende Macht van Compassie / Shanta Gabriel

De Levende Macht van Compassie –
Een Boodschap van Aartsengel Zadkiel

3 Maart 2018 / Shanta Gabriel

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als jullie de Velden van Licht om je heen en in je lichaam, uitbreiden, scheppen jullie op een natuurlijke manier meer mogelijkheden voor zelfexpressie.
Deze expansie staat jullie toe om oude patronen van beperking te doorbreken, die jullie klein en angstig hebben gehouden. Jullie openen de poorten van bewustzijn die je in staat stellen om vrijuit je diepste Zelf uit te drukken.
Deze opening is iets waar jullie ziel lang naar heeft uitgekeken als deel van de demonstratie van jullie geschenken. Als jullie jezelf vrijuit gaan uitdrukken zullen jullie de verborgen verdiepingen van je hart kunnen bereiken. Compassie als levende macht geven jullie aan jezelf als jullie je wezen vanuit de ene dimensie naar een andere weten te trekken.

Bij de eerste poging is het nodig om de drijfkracht van je Goddelijk Zelf te volgen om vooruit te gaan naar een nieuw leven. Als jullie antwoorden valt traagheid weg, tezamen met vorige realiteiten die jullie niet meer passen. Compassie wordt een stuwende energie achter deze expressie.

Het onthullen van de waarheden van je hart vereist moed, met name als jullie voelen dat jullie ingaan tegen het getijde van afwijzing van het verleden. Weet dat er een nieuw element van kracht zit in de compassievolle wijsheid die wacht op jullie vrije expressie. Laat het gevoel van welwillendheid zich openen binnen jullie om mee te doen met de bekrachtigingen die zijn geactiveerd door dit duidelijke moment van meesterschap op Aarde.
Jullie maken je meester van de expressie van jullie Goddelijkheid in de wereld. De levende macht van Compassie is de brandstof voor jullie uitdrukking. Compassie is ook de balsem die de essentie van je wezen verzorgt. Als jullie de aandrang voelen om te spreken of je gedachten en geloof op papier te zetten, doe dit dan. Hoe dit er ook uitziet, deze actie stelt jullie in staat om je creativiteit rigoureus te bevrijden, zoals het pompen van de pomp het water laat stromen.
Zolang je hart in lijn is met Compassie zal jullie expressie nieuw leven steunen.
Het bevrijden van jullie creatieve expressie is nu jullie taak. Het is puur intuïtief en het weerspiegelt de kracht van het werk dat jullie aan jezelf hebben gedaan. Het is jullie tijd om de beperkende modellen die hebben bepaald wie jullie zijn, te verpletteren.
Het eclipsseizoen is door de oude korsten heen gebroken die zich als schelpen vasthechtten aan jullie energiesystemen. De poorten waar jullie dit jaar nu doorheen kunnen gaan zullen jullie in staat stellen om jullie verhoogde, gepassioneerde zelf, vrijuit uit te drukken.
Nieuw leven opent zich door jullie keelchakra als consequentie van jullie bereidheid om je nieuwe expressie van jezelf te bevrijden. Als resultaat hiervan transformeert de geboorte van pure Compassie jullie van binnenuit naar buiten.
Geluk en Vrijheid hebben de overhand als jullie de poorten openen die Compassie toestaan door jezelf te stromen als de meest pure essentie van de expressie van je hart. De geschenken van je ziel gedijen in deze atmosfeer en jullie kunnen de wereld verlichten!
Aartsengel Zadkiel
Copyright © Shanta Gabriel. These messages can be shared as long as they are used in their entirety and proper credit is given for the work. I love people to be able to share the work with others.