De Gabriël Boodschappen: “Wanneer je jouw leven aan God toewijdt, beweeg je je in de Levensstroom van Puur Bewustzijn waar er geen beperkingen zijn.” 

 

De Gabriël Boodschappen

“Wanneer je jouw leven aan God toewijdt, beweeg je je in de Levensstroom van Puur Bewustzijn waar er geen beperkingen zijn.” 

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 4 Juni 2023

Geliefde,

Wanneer je je leven aan God toewijdt, vindt er een expansie plaats. Wanneer je energievelden zich uitbreiden, beginnen de beperkingen van de fysieke wereld weg te vallen. Je voelt je lichter, verhevener, vreugdevoller. Je hart resoneert op een dieper niveau van waarheid. Je begint te werken op een hoger niveau van bewustzijn. Dit nieuwe bewustzijn brengt je een meer verlicht perspectief op je leven.

Het is een wonderlijk gevoel om op een plaats van verlicht perspectief te zijn. Plotseling kijk je met nieuwe ogen naar je wereld. Je houding is er een van liefde en mededogen en je wordt vergevingsgezinder voor situaties die je normaal gesproken van streek zouden hebben gemaakt. Dit is de genade die voor jou beschikbaar is vanuit de Goddelijke Bron. Het is altijd voor je beschikbaar en bestaat als een stroom van verhoogde energiefrequentie, of Zuiver Bewustzijn.

Hoe bereik je deze verhoogde staat van bewustzijn? Door gebed en communie met je Hogere Zelf, door je te verbinden met de liefdevolle Bron van al wat is, en door je te bevrijden van de banden die je gedachten en je bewustzijn van het leven beperken.

Zoveel mensen stoppen hun gedachten in beperkende hokjes. Omdat de dingen op een bepaalde manier lijken te zijn, geloven ze dat het de waarheid is. Julie Spirituele Bronnen zijn hier om jullie een andere manier te laten zien om naar het leven te kijken, een manier waarin er altijd een groter niveau van waarheid bestaat en waarin liefde en harmonie de kwaliteiten zijn die jullie kunnen manifesteren. Wanneer je diep ademhaalt en visualiseert dat je energieveld zich uitbreidt, laat je dit grotere niveau van waarheid voor je zichtbaar worden. Het wordt nog gemakkelijker als je je beschermengel vraagt om het je te laten zien. Vragen is een vorm van bidden en er is gelegenheid om het “grotere plaatje” te zien als je dat wilt. Gebeden worden altijd beantwoord.

Als je bidt, open je de deur voor een groter niveau van energie om in je leven te werken. Dit is de pure potentiële energie die voor jou beschikbaar wordt als je je leven aan God overgeeft. We noemen het een Levensstroom omdat dit de energie is waarin je leeft, beweegt en je wezen hebt. Het is de essentie van jou, omdat je een deel bent van Al Dat Is. Als je je deze waarheid herinnert en jezelf de tijd geeft om te communiceren met de Hogere Kracht in jou, vallen beperkingen weg.

Oefening:

Neem nu de tijd om je leven aan God toe te wijden. Stel je voor dat deze Levensstroom van Puur Bewustzijn om en door je heen stroomt in rivieren van liefde en licht. Wees bereid om je beperkende overtuigingen weg te laten vallen, zodat er wonderen voor je kunnen gebeuren in je fysieke wereld. Soms kan het lijken alsof alleen een wonder het verschil kan maken in je situatie. Sta toe dat dit gebeurt als het natuurlijke gevolg van het herinneren van de Goddelijke Geest die werkelijk de leiding heeft over jouw leven.

De Hogere Macht is altijd beschikbaar om je bij te staan, zo dichtbij als een gebed. Open jezelf voor een nieuwe manier om je wereld te zien waar liefde, vreugde en harmonie in overvloed zijn. Dit is allemaal mogelijk als je je vandaag je boodschap van Aartsengel Gabriël herinnert:

Wanneer je jouw leven aan God toewijdt, beweeg je je in de Levensstroom
van
Puur Bewustzijn waar er geen beperkingen zijn.

Shanta Gabriël voor

Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.org