De Gabriël-boodschappen: “Jouw taak is om geen gehechtheid te hebben aan de schijn van disharmonie,……….

De Gabriël-boodschappen

Door: Shanta Gabriel – 11 februari 2024

Jouw taak is om geen gehechtheid te hebben aan de schijn van disharmonie, maar om vast te houden aan de Liefde in alle dingen.”

Geliefde,

Diep in je en overal om je heen is Goddelijke Liefde. Als je vrij bent van afleidende gedachten over de oppervlakte van de wereld, is het gemakkelijker om deze waarheid te onthouden. Zelfs als je in een situatie verkeert die verontrustend lijkt, weet dan diep in je hart dat Gods Liefde in alle dingen aanwezig is. Wanneer je je deze hogere wijsheid herinnert, heeft de uiterlijke wereld van de schijn geen andere keuze dan in lijn te komen met jouw aandachtsgebied.

Het is een wetenschappelijke waarheid geworden in de studie van de kwantumfysica dat de deeltjes van atoomvelden zichzelf in vorm rangschikken wanneer de focus van de aandacht van de wetenschapper daar ligt. Vóór deze focus van aandacht waren de deeltjes energiegolven met een onbeperkt potentieel. Er zijn veel boeken geschreven die dit proces in detail beschrijven. Dit veld van onbeperkte mogelijkheden, dat wacht op jouw focus, is de reden waarom jouw gedachten zo krachtig zijn. Dit is de reden waarom je je nieuwe realiteit kunt creëren door een visie vast te houden van wat je wilt zien gebeuren.

Oefening:

Het universum zal jouw realiteit creëren op basis van jouw gedachten, of je nu oplet of niet, dus een bewust besef hebben van de toekomstige realiteit die je kiest te creëren is zeer krachtig. Stel je een wereld van Liefde voor in je gedachten, richt je aandacht hierop als waarheid, en je zult het hebben. Weet dat bij God alle dingen mogelijk zijn. Dit betekent dat het voor de wereld mogelijk is om in vrede en harmonie te leven, dat alle mensen genoeg voedsel hebben om gezond te zijn, en dat iedereen in vreugdevolle overvloed kan leven. Ondanks de schijn van het tegendeel is dit de goddelijke wil voor alle mensen.

Je diepste overtuigingen zullen dit proces beïnvloeden. Het is goed om op de hoogte te zijn van de onderbewuste gedachten die in strijd zijn met uw toekomstvisies. Jouw gedachten zijn het voertuig om een wereld van Liefde en Vrede voor jezelf en alle anderen te creëren, in lijn met dit idee. Weet dat een van de grootste waarheden in het universum is dat God onder alle omstandigheden bestaat en goddelijke liefde in alle dingen aanwezig is. Houd je geest gericht op de kracht van Gods Liefde, vraag om een wonder als je dat nodig hebt, en laat deze Universele Aanwezigheid van Liefde je een realiteit tonen waarin Harmonie en Schoonheid het enige zijn dat bestaat.

Denk aan uw boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag:

Jouw taak is om geen gehechtheid te hebben aan de schijn van disharmonie, maar om vast te houden aan de Liefde in alle dingen”.

Shanta Gabriël

voor Aartsengel Gabriël

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org