De Gabriel Boodschappen: “Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven”.

De Gabriel Boodschappen

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 28 Mei 2023

“Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven”.

Dierbare,

In je hart ben je vrij. Deze energie van vrijheid kan worden uitgedrukt in je dagelijks leven, maar ook worden bewaard als een heilig vertrouwen in jou. Deze energie is God die door je heen werkt en je aanmoedigt om je licht te laten schijnen.

Wanneer je je vrij voelt om jezelf te zijn, is dat de tijd dat je licht het helderst schijnt. Dan ben je het meest ontspannen en gelukkig, en dat is de manier waarop je Geest je bedoeld heeft te leven.

Wanneer je jouw licht in de wereld laat schijnen, wordt de duisternis verlicht. De delen van de samenleving die de grootste uitdaging vormen, hebben het meeste licht nodig. Gods liefde door je heen laten stromen als Goddelijk Licht is een van de beste manieren om de door jou gewenste veranderingen in je wereld tot stand te brengen. Deze energie van liefdevol licht kan heelheid en genezing brengen in elke situatie.

Wanneer je tot deze plaats van licht in jezelf komt, doet het je denken aan de vreugdevolle staat van een gelukkig kind. Je wordt aangemoedigd om deze vreugdevolle energie in je gezin en je wereldse leven tot uitdrukking te brengen. Het is de spontane vrijheid om vanuit je hart de waarheid te spreken met vriendelijkheid en mededogen. Het is het enthousiasme om te doen wat je het liefst wilt doen, in de wetenschap dat je op elk moment goddelijk geïnspireerd bent. Dit zijn de geschenken die van je gevraagd worden aan de wereld te geven.

Ervaar de vrijheid van het Goddelijk Licht dat in jou aan het werk is. Voel je vrij om zoveel liefde door je heen te vragen dat je die naar anderen kunt laten overlopen. Vraag om overvloedige vreugde in jezelf, zodat je die kunt delen. Vraag om je hoogste waarheid te spreken met het mededogen van de Engelen. Vraag om in je hart te weten wat voor jou op elk moment juist is om te doen en te zeggen. Vraag om een voertuig te zijn voor Goddelijk Licht dat naar de wereld beweegt. Laat het nu binnenkomen in je persoonlijke veld.

Wanneer je jezelf toestaat de gaven te ontvangen die voortkomen uit je gebeden, geeft dat je volmaakte vrijheid van expressie, terwijl je te allen tijde de Goddelijke hulpbronnen in je kent.

Je bent een geschenk voor de wereld wanneer je alle schoonheid in jezelf tot uitdrukking brengt. Deel je meest heilige zelf wanneer je de leiding voelt om dat te doen. Laat Gods licht door je heen schijnen en onthoud:

Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Shanta Gabriel voor

Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

 

Vertaling: wakkeremensen.org