De Gabriël Boodschappen – “Dankbaarheid opent de deur naar het voelen van Gods Liefde.”

De Gabriël Boodschappen

Dankbaarheid opent de deur naar het voelen van Gods Liefde.”

Kanaal: Shanta Gabriel – 26 November 2023

Dierbare,

Wanneer je Gods liefde voelt, is er een gevoel van Vrede en Harmonie in je. Dit gevoel stelt je in staat om afstand te nemen van het drama in je leven en om de liefde van God in elke situatie te laten stromen. Wanneer de Goddelijke Liefde vrij door je heen stroomt, vindt er wonderbaarlijke genezing plaats.

Er is één plek waar je altijd naar toe kunt gaan om Gods liefde te voelen, en dat is in je hart. Dankbaarheid is de houding die je in je hart zal brengen. Het maakt niet uit of je niets in je leven ziet om dankbaar voor te zijn, alleen al het leggen van je hand op je hart en het geven van dank opent een deur in je hart om Gods liefde binnen te laten.

Als er niets anders is, kun je danken voor het feit dat je gewoon leeft. Het is een geschenk om in een menselijk lichaam te zitten, dat een wonderbaarlijk instrument is. Je kunt danken dat je hart klopt, dat je ademhaling plaatsvindt en dat je spijsverteringsprocessen doorgaan zonder dat je ze bewust aanstuurt.

Als je leven aanvoelt als een voortdurende strijd, kun je dankbaar zijn voor de lessen die je leert. Aan de andere kant van de strijd staat vrijheid. Je kunt bij voorbaat danken voor die vrijheid.

Gebed verandert ons perspectief, zodat we een groter plaatje kunnen zien van wat er werkelijk gebeurt in ons leven. Gebeden van dankbaarheid zijn heel krachtig en stimuleren een verhoogde stroom van Gods energie in elke situatie. Deze energie kan wonderbaarlijke veranderingen ten goede teweegbrengen. Het kost misschien een beetje moeite om iets te vinden om dankbaar voor te zijn als je je down voelt, maar het zal een prachtige verschuiving in je geest teweegbrengen als je dat doet. Deze verschuiving is de deur naar een nieuw bewustzijn van de grotere waarheid in je leven.

De grotere waarheid is dat je nooit alleen bent en dat je hier op aarde bent om je verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid in je leven te herinneren. Je bent bedoeld om een gelukkig, overvloedig leven te leiden met diepe vervulling. Om dit te doen, is het nodig om uit de problemen die het leven presenteert te stappen en in de stroom van Gods liefde te stappen, die Creatieve Oplossingen zal brengen. Het is alsof je door een deur stapt naar juiste actie, vertrouwen en liefdevol bewustzijn.

Dankbaarheid is de sleutel die de deur opent naar alles wat je zoekt – een eenvoudig iets dat wonderen in je leven brengt. Denk vandaag aan je boodschap van Aartsengel Gabriël:

“Dankbaarheid opent de deur naar het voelen van Gods Liefde.”

Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël
26 november 2023

ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.org