De Gabriël Boodschappen #52 – Je Zou Het Verlangen Niet Hebben Zonder De Middelen Om Het Te Vervullen.

De Gabriël Boodschappen #52

Je Zou Het Verlangen Niet Hebben Zonder De Middelen Om Het Te Vervullen.

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 12 Maart 2023

 

Dierbare,

Alle dingen in het leven zijn een deel van het Universele Bewustzijn. Dit omvat de verlangens van je hart. Je hebt alles in je wat nodig is om deze verlangens te vervullen en het leven te creëren dat je wilt hebben. Weet dat telkens wanneer je een diep verlangen voelt, het zaad van vervulling erin besloten ligt.

Er is een diep ontwaken in je, dat je een potentieel toont voor alles wat je verlangt. Dit herontwaken vloeit voort uit je verbinding met God en de herinnering aan de Engelen die je altijd begeleiden. Naarmate je meer en meer met deze energie communiceert, zal je leven de magische kwaliteiten aannemen die je verlangt.

Het begint met loslaten. Wanneer je in je hart weet dat aan al je behoeften overvloedig zal worden voldaan, kun je het deel van je dat acquisitie wil, loslaten. Je bent nu vrij om de ware verlangens in je hart te ontdekken. Ware verlangens hebben kwaliteiten die vervuld worden wanneer de verlangens gemanifesteerd zijn. Als het verlangen naar geld is, is er een kwaliteit die je hart wil vervullen – een gevoel van veiligheid, een overvloedige levensstijl, of misschien gewoon vrijheid van zorgen.

Door je bewust te worden van deze kwaliteiten kun je actie ondernemen om deze eerst te verwerven, waardoor de materiële vorm zich vervolgens kan manifesteren in een vorm die in jouw hoogste goed is. De eerste stap na het ontdekken van de kwaliteiten die je zoekt, is altijd te vragen om wat je wilt, waarbij je duidelijk aangeeft welke kwaliteiten je wilt hebben. De Engelachtige Dimensies staan klaar om je bij te staan in het proces om alles wat je wenst in je leven te verkrijgen. Duidelijkheid is de sleutel.

Oefening:

Het is werkelijk Gods plan dat alle wezens leven in een staat van overvloedige vreugde en vrijheid van angsten: mensen die leven met vrede, harmonie en liefde in de wereld en in hun gezinnen.  Deze kwaliteiten zijn niet te veel gevraagd in jouw gebeden, want zij zijn de natuurlijke staat van evenwicht in Gods wereld.  Jouw gebeden die je aanbiedt om ze te bereiken openen je geest en hart voor vervulling in jouw persoonlijke leven.

Het is ook van vitaal belang om in het gezelschap te verkeren van gelijkgestemde zielen die geloven dat wonderen niet alleen mogelijk zijn, maar die ook bereid zijn ze in hun eigen leven te laten manifesteren. Het is duidelijk dat in sommige situaties in de wereld alleen een wonder van goddelijke proporties een oplossing kan scheppen. Als genoeg mensen geloven dat wonderen mogelijk zijn, bestaat er geen twijfel dat creatieve oplossingen, die het begripsvermogen van de geest op dit moment te boven gaan, zich zullen voordoen.

Begin nu om wonderen in jouw wereld mogelijk te maken. Wees de eerste die vraagt om Goddelijke Tussenkomst, en deel je geloof met anderen, zodat allen kunnen leven in een nieuw niveau van bewustzijn en overvloedige vreugde.

Die verlangens in jouw hart zijn er om je eraan te herinneren dat wonderen gebeuren, en dat God je de manieren verschaft om al het goede dat je verlangt in jouw leven te hebben. Weet dat je gezegend bent en intens geliefd.

Roep de Goddelijke Aanwezigheid en de Engelen aan, en laat dan de verlangens van jouw hart in vervulling gaan. Onthoud,

je zou geen verlangen hebben zonder de middelen om het te vervullen.

Aartsengel Gabriël

Kanaal: Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org