De Gabriël-boodschappen #51 – De Noodzaak Om Jezelf Te Erkennen


De Gabriël-boodschappen #51

Kanaal: Shanta Gabriël – 31 Maart 2024

Geliefde,

Je bent zo gegroeid en veranderd. Je bent zo druk met in het moment zijn, alles toepassen wat je hebt geleerd en je talenten inzetten, dat het nodig is om de tijd te nemen om echt op te merken hoe ver je bent gekomen.

Bekijk alles wat je aan anderen en je wereld hebt gegeven. Merk op hoeveel je veranderd bent en hoe hard je aan jezelf hebt gewerkt. Ontdek hoe j0uw intentie voor een beter leven je vooruit leidt. Je hebt een lange weg afgelegd en hebt echt zoveel te bieden. Voor alles wat je bent, erken jezelf.

Erken jouw toewijding aan een hoger doel in het leven. Erken jouw bereidheid om te geven. Erken jezelf voor het liefdevolle hart dat je zo vrijelijk deelt en er weinig voor terug vraagt.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de visie van de wereld op doelen en prestaties. Dit spoort je aan om vooruit te kijken naar de toekomst en je door het heden te haasten. Om als persoon meer geïntegreerd en heel te zijn, is het ook nodig om eerlijk naar het verleden te kijken. Dit betekent medelevend zijn met jezelf, de lessen zien die je hebt geleerd, de dingen die je anders zou doen, en weten dat je het beste hebt gedaan wat je kon. Kom dan in het huidige moment en erken jezelf voor hoe ver je bent gekomen.

Erken jezelf voor wie je nu bent. Weet dat je nog steeds veel lessen in het leven leert, maar dat je bereid bent alles wat je hebt geleerd te gebruiken om een vervullend leven te leiden. Eer de Geest in je, eer de Liefde in je hart, respecteer de persoon die je nu bent en weet dat de Engelen van God je op elk moment begeleiden.

Wanneer je jezelf met eer en respect behandelt, gaan de deuren van de hemel voor je open om je hoogste bestemming op Aarde te vervullen en in vrede te leven.

Onthoud:

Erken jezelf voor hoe ver je bent gekomen in plaats van hoe ver je denkt dat je nog moet gaan.”

Kanaal: Shanta Gabriël

voor Aartsengel Gabriël

31 maart 2024

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org