De Gabriël-berichten nr. 6 – “Nu is het tijd om de angst los te laten en je hand naar voren te reiken om vastgehouden……………

De Gabriël-berichten nr. 6

Kanaal: Shanta Gabriel – 9 Juni 2024

Nu is het tijd om de angst los te laten en je hand naar voren te reiken om vastgehouden en geleid te worden door de Engelen van Licht.”

Dierbare,

Wanneer je besluit de angst los te laten, wordt er een verbazingwekkende energie in beweging gezet. Het is alsof de handen van engelen zich samenvoegen in cirkels van licht om je heen, waardoor je beschermd en gevoed wordt. Als je loopt, word je door deze engelen gedragen ‘uitdat je je voet niet tegen een steen stoot’, zoals gezegd wordt in Psalm 91.

Soms kan het loslaten van angst voelen alsof je een sprong in het onbekende maakt. Vaak is het echter nodig om deze grote stap te zetten om de grootste vooruitgang in je leven te boeken. Wanneer het jouw bedoeling is om het Hoogste Goed te dienen in alles wat je doet, en wanneer je de bereidheid hebt om door je angst voor het onbekende heen te gaan, zal deze stap van een klif in de armen van deze prachtige lichtwezens zijn. Engelen zullen je helpen om naar de hoogten van grootsheid en naar de diepten van vrede te vliegen.

Het gezegde ‘er valt niets te vrezen behalve de angst zelf’ is waar. Angst kan in je verbeelding spelen totdat je geïmmobiliseerd bent. Vanaf deze plek kun je gemakkelijk wegzinken in de putten van wanhoop. Het zal voelen alsof je niet op weg bent naar je bestemming, en dat is de meest met angst gevulde plek van allemaal. Deze angst zal inspelen op jouw kwesties van waardigheid, omdat je in je hart vooral waarde wilt toevoegen aan de wereld.

Weet echt dat je geschapen bent om gelukkig te zijn. Vreugde voelen is een van de grootste taken die je in je leven hebt. Je bent hier om geweldige dingen te doen, en dit kan zo simpel zijn als het liefhebben van anderen en het brengen van meer vrede en vreugde in de wereld. Als je vreugde als intentie hebt, wordt je getoond wat je moet doen om het te manifesteren.

Oefening:

Neem de tijd om rustig te zitten en op een evenwichtige manier te ademen. Stel je voor dat je op een bergtop staat. Het is de hoogste top om je heen. Het is zo hoog dat adelaars beneden vliegen waar je staat. Er is een prachtige zonsopgang die de lucht verlicht en je lichaam omringt met gouden licht.

Vanuit dit toppunt van licht bied je jezelf aan om God in de wereld te dienen en vraag je om moed om te doen wat nodig is. Je roept de Engelen om hulp om alles te zijn wat je kunt zijn. Op dit moment hoor je het geluid van vleugels en merk je dat het licht nog helderder wordt. Je bent omringd door engelen en je voelt je angst smelten met hun liefde. Ze steken hun handen naar je uit. Omdat het zo ver reikt om ze aan te raken, is het moeilijk om op de been te blijven. Om de handen van de engelen aan te raken, weet je dat je een stap in het onbekende moet zetten. Je voelt dat alle oude angsten weer naar boven komen. Deze keer zul je niet toegeven aan angst. Jouw overtuiging om liefde en vreugde in je leven te hebben en te dienen in de wereld is groter dan de angst.

Je haalt diep adem en kijkt in de ogen van de engelen om je heen. Je ziet een hand van licht naar je toe reiken en een stralende aanwezigheid van liefde die naar je lacht. De engelen zeggen dat ze in je geloven, dat ze van je houden en dat je kunt krijgen wat je maar wilt ervaren. Op dit moment weet je dat de veiligheid van dat wat vertrouwd is je niet de vreugde en de kracht van liefde kan brengen die je voelt van de engelen. Kijkend naar de handen die worden aangeboden, laat je je verheffen door de liefde die je in je hart voelt, en reik je je eigen handen uit naar de Engelen van Licht. Jij zet de eerste stap.

Op dit moment van vrije val begint je hart te bonzen. Maar het duurt slechts een ogenblik voordat de armen je vasthouden en je voelt dat je naar het licht wordt getransporteerd. De Engelen nemen je mee. Laat je voorstellen hoe het zou zijn om met de Engelen te vliegen. Voel de warmte van de zon, de wind door je haren en laat je vasthouden en leiden waar ze je heen brengen. Weet in je hart dat het voor je grootste goed is. Sta jezelf toe om met de engelen mee te vliegen. Voel de vrijheid die er voor je is en laat goddelijke liefde je hart vullen.

Kijk eens waar je door angst wordt tegengehouden, en zie daar de duisternis. Ben je bereid om het nu anders te laten zijn? Er is hulp voor u. Er is engelachtige hulp beschikbaar. Deze eenvoudige visualisatieoefening kan wonderbaarlijke resultaten hebben. Het is jouw keuze om de eerste stap te zetten door bereid te zijn dat een wonder je leven verandert.

Het is tijd dat jij beslist. Wil je God dienen en de engelen je laten helpen vliegen? Ben je bereid om wonderen en vreugde je leven te laten vullen? Geloof jij dat wonderen mogelijk zijn en dat engelen bestaan? Als je antwoord ja is, weet dan dat…

“Dit is het moment om de angst los te laten en hun hand naar voren te reiken om vastgehouden en geleid te worden door de Engelen van Licht.”

Shanta Gabriël voor: Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org