De Gabriël-berichten #8 – “Wanneer je jouw leven aan God wijdt, ga je naar de Levensstroom van Puur Bewustzijn waar geen beperkingen zijn.”

De Gabriël-berichten #8

Wanneer je jouw leven aan God wijdt, ga je naar de Levensstroom van Puur Bewustzijn waar geen beperkingen zijn.”

Kanaal: Shanta Gabriel – 23 Juni 2024 – Via email

Dierbaren,

Wanneer je je leven aan God wijdt, vindt er expansie plaats. Wanneer je energievelden zich uitbreiden, beginnen de beperkingen van de fysieke wereld weg te vallen. Je voelt je lichter, opgewekter en vreugdevoller. Je hart resoneert op een dieper niveau van waarheid. Je begint op een hoger bewustzijnsniveau te opereren. Dit nieuwe bewustzijn brengt je een meer verlicht perspectief op je leven.

Het is een wonderbaarlijk gevoel om op een plek te zijn met een verlicht perspectief. Ineens kijk je met nieuwe ogen naar je wereld. Je houding is er een van liefde en mededogen, en je wordt vergevingsgezinder in situaties die je normaal gesproken van streek zouden hebben gemaakt. Dit is de genade die voor jou beschikbaar is vanuit de Goddelijke Bron. Het is altijd voor je beschikbaar en bestaat als een stroom van verhoogde energiefrequentie, of Puur Bewustzijn.

Hoe bereik je deze verhoogde staat van bewustzijn? Door gebed en gemeenschap met je Hogere Zelf, door je te verbinden met de liefdevolle Bron van alles wat is, en door je los te maken van de banden die je gedachten en bewuste levensbesef beperken.

Zoveel mensen stoppen hun gedachten in beperkende kaders. Omdat de dingen op een bepaalde manier lijken te zijn, geloven ze dat het de waarheid is. Je Spirituele Hulpbronnen zijn hier om je een andere manier te laten zien om naar het leven te kijken, een manier waarop er altijd een hoger niveau van waarheid bestaat, en waar liefde en harmonie de kwaliteiten zijn die je kunt manifesteren. Wanneer je diep ademhaalt en visualiseert dat je energieveld zich uitbreidt, sta je toe dat dit grotere niveau van waarheid voor je duidelijk wordt. Nog gemakkelijker wordt het als je je beschermengel vraagt om het je te laten zien. Vragen is een vorm van gebed, en er is gelegenheid om het ‘grotere plaatje’ te zien als je dat wilt. Gebeden worden altijd verhoord.

Als je bidt, open je de deur zodat er meer energie in je leven kan werken. Dit is de pure potentiële energie die voor u beschikbaar komt als u uw leven aan God overgeeft. We noemen het een Levensstroom omdat dit de energie is waarin je leeft, beweegt en je wezen hebt. Het is de essentie van jou, omdat jij een deel bent van Alles Dat Is. Wanneer je je deze waarheid herinnert en jezelf de tijd geeft om met de Hogere Macht in je te communiceren, vallen de beperkingen weg.

Oefening

Neem nu dit moment om je leven te wijden aan de Bron van al het leven.

Stel je voor dat deze Levensstroom van Puur Bewustzijn om en door je heen stroomt in rivieren van liefde en licht. Wees bereid om je beperkende overtuigingen te laten verdwijnen, zodat er wonderen voor je kunnen gebeuren in je fysieke wereld. Soms lijkt het alsof alleen een wonder het verschil kan maken in uw situatie. Sta toe dat deze wonderbaarlijke ontvouwing plaatsvindt als het natuurlijke resultaat van het herinneren van de Goddelijke Geest die werkelijk de leiding heeft over uw leven.

De Hogere Macht is altijd beschikbaar om u te helpen, zo dichtbij als uw adem. Open jezelf voor een nieuwe manier om je wereld te zien waar liefde, vreugde en harmonie in overvloed aanwezig zijn. Dit alles is mogelijk als je je vandaag de boodschap van Aartsengel Gabriël herinnert:

Wanneer je je leven aan God wijdt, ga je naar de Levensstroom van Puur Bewustzijn waar geen beperkingen zijn.”

Shanta Gabriël voor Aartsengel Gabriël

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org