De Gabriël-berichten #54 – “Maak keuzes voor groter leven, vrede en vreugde, en alle krachten van het universum zullen zich achter jou scharen”.

De Gabriël-berichten #54

Maak keuzes voor groter leven, vrede en vreugde, en alle krachten van het universum zullen zich achter jou scharen”.

Kanaal: Shanta Gabriel – 14 April 2024

Dit is een universum van vrije wil. De Engelen zullen niet tussenbeide komen om te helpen zonder dat daarom wordt gevraagd. “Vraag en je zult ontvangen” was de uitspraak van meester Jezus. Het is dus belangrijk om deze steun te vragen bij alle keuzes die je in je leven maakt, van moment tot moment.

Wanneer je de keuze maakt om positief te denken in plaats van negatief; wanneer je de keuze maakt om de beslissingen van een ander te accepteren in plaats van te oordelen; wanneer je ermee instemt te geven in plaats van te wachten met ontvangen; al deze keuzes zijn voorbeelden van het openen van je hart en geest voor het ontvangen van je hoogste goed. Wanneer je het hoogste goed voor iedereen kiest, geef je aan dat de beschikbare energie in het universum je te hulp komt. Wonderen zullen op natuurlijke wijze overal om je heen plaatsvinden, doordat je bereid bent ze te ontvangen. Mensen zullen plotseling op een andere manier aan je gaan geven. Synchrone gebeurtenissen zullen plaatsvinden op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit is de natuurlijke stroom van Gods genade die beschikbaar is voor iedereen die bereid is om in harmonie met de Goddelijke Energie te werken en de krachten van het universum achter zich te laten staan.

Er wacht een Universele Energiestroom op jouw bevel. Je leeft in het pure potentieel van Al Dat Is, een Rivier van de hele Schepping. Wanneer je bent afgestemd op wat je wilt creëren en openstaat om te ontvangen, zal die krachtige rivier van creatieve energie in de richting van je intenties stromen. Het is de natuurlijke orde van het leven, maar toch zal het voelen als een wonder.

Deze resultaten komen ook voort uit de bereidheid van jouw kant om een goed leven te leiden en anderen toe te staan je lief te hebben en te steunen. Het heeft te maken met weten wat je wilt en er direct om vragen, maar ook met vertrouwen hebben om te weten dat er een grotere orde en goedheid beschikbaar is voor iedereen die gelooft.

Accepteer dus dat wat er in je leven om je heen gebeurt een weerspiegeling is van wat er in je gebeurt. Begin kleine keuzes te maken om liefde te ervaren in plaats van angst, om de persoon te vergeven die je onrecht heeft aangedaan, zelfs als de actie onvergeeflijk lijkt, om dank te zeggen voor wat je hebt in plaats van te klagen over wat je niet hebt, en om dat te geloven. Er kunnen wonderen in je leven gebeuren, als je bereid bent ze te ontvangen.

Deze veranderingen in houding zorgen voor een terugkeer van grotere Liefde, Vreugde en Vervulling in je leven. Het begint allemaal bij jou en bij jouw oprechte bereidheid om de Engelen en de Universele Aanwezigheid toe te staan je te hulp te komen.

Aartsengel Gabriël

Denk aan jouw boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag:

Maak keuzes voor groter leven, vrede en vreugde, en alle krachten van het universum zullen zich achter jou scharen”.

Door: Shanta Gabriël – voor Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

14 april 2024

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org