Aartsengel Sandalphon En Het Licht Van Welzijn

Aartsengel Sandalphon En Het Licht Van Welzijn

Door: Shanta Gabriel – 16 November 2021

Aartsengel Sandalphon En Het Licht Van Welzijn

In het hart van al je verlangens ligt de krachtige roeping van Welzijn.

Is er een gebied in je leven waar het ontbreekt aan Welzijn? Misschien heeft het te maken met financiën of gezondheid. Dit zijn de problemen van een zwakke Basis Chakra, die aan de basis van je ruggengraat ligt.

Elk van de individuele energiecentra, in de yogische tradities Chakra’s genoemd, heeft een doel voor je leven. Wanneer ze niet vervuld worden, ervaar je een gebrek aan Welzijn.

Welzijn is een realiteit die voorziet in al je behoeften die met Genade en Gemak vervuld worden. Dit is de basis voor een gelukkig leven. Als je je buiten de stroom van Goddelijke Energie voelt, is er een opening die je in staat stelt om je innerlijke afstemming terug te brengen.

Een gebalanceerd chakrasysteem stelt je in staat om de voordelen te vinden en te ervaren van een mooi lichamelijk leven, emotionele en mentale gelijkmoedigheid, en diepe spirituele verbinding met de genereuze hulpbronnen die tot je beschikking staan.

Wanneer je een duidelijk gevoel hebt van een veilige basis in de fundering van je leven, is er een krachtige aanwezigheid van Welzijn in je. Dit trekt meer aan van wat je nodig hebt in je leven, zoals grotere overvloed en gezondheid met duidelijke begeleiding op je pad. Je voelt je meer gesteund en verbonden. Je leven vertoont een overvloedige stroom van het levende licht van Welzijn.

Vertegenwoordigd in het basischakra is Aartsengel Sandalphon, een van de meest toegankelijke van de Aartsengelen. Van Sandalphon wordt gezegd dat hij de Ziel van de Aarde is, die voeding geeft aan hen die zich leeg voelen. Hij is zo uitgestrekt dat hij de Aarde in de palm van zijn hand kan houden. Toch heeft hij de capaciteit om u te voorzien van een individueel gevoel van geliefd en gesteund te zijn, diep verzorgd te worden.

Je kunt je ontspannen in de Vleugels van Liefde die Aartsengel Sandalphon je geeft. Het is een diep bevredigend gevoel van jezelf toestaan om gesteund te worden in de rivier van het leven. Als je dit doet breng je een hogere frequentie van Liefde, Mededogen en een zorgzame vibratie in je levensbasis, door je basischakra te bekrachtigen.

Deze bekrachtiging versterkt je gevoel van Welzijn enorm. Wanneer hoge frequenties van Licht elk van je chakra’s stimuleren, wordt alles wat niet resoneert in het Licht getild voor heling.

Elke chakra heeft zijn eigen kracht en plaats in de structuur van je leven. Wanneer de aandacht geplaatst wordt op de kwaliteiten van bewustzijn die het meest nodig zijn om een gevoel van Welzijn in je leven te ondersteunen, worden je spirituele bronnen aangesproken. Plotseling zijn er creatieve oplossingen in overvloed, je voelt meer steun en heilzame kansen stromen naar je toe.

Wanneer je jezelf toestaat om hulp te ontvangen van de Aartsengelen, worden de gebieden van fysiek, mentaal en emotioneel welzijn versterkt in je chakrasysteem. Het resulterende gevoel van Vrijheid zal je leven verlichten en je kunt op een diep bekrachtigend niveau weten dat alles werkelijk goed is.

En zo is het.

Shanta Gabriel

Vertaling: Martien / voor: wakkeremensen.org