Aartsengel Gabriël ~ Loslaten in de Kracht van Licht

Aartsengel Gabriël ~ Loslaten in de Kracht van Licht

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 8 Augustus 2022

Laat elke behoefte om vast te houden aan de status quo los. Jullie worden gevraagd los te laten in de kracht van het Licht, dat jullie in staat zal stellen in je Waarheid te leven.

Dierbare,

Het is een nieuwe tijd. Het is een nieuw moment. Wanneer je je vastklampt aan de status quo, klamp je je vast aan de manier waarop de dingen vroeger waren. Soms voelt het veiliger om vast te houden aan de oude manier. Verandering kan beangstigend zijn en toch, is jouw wereld niet constant aan het veranderen? Door vast te houden aan de status quo, klamp je je vast aan een gedachte over hoe iets vroeger was, terwijl je de macht hebt om het op dit moment ten goede te veranderen.

Er ligt een enorme kracht in je gedachten. Een gedachte is als een gebed tot het universum, waarin je vraagt om wat je wilt. Als je gedachten onbewust zijn, als angsten een grote rol spelen in wat er in je geest omgaat, vraag je in feite om de dingen die je bang maken in je leven te laten komen.

Angst hoort bij de status quo en de grootste angst lijkt voor het onbekende te zijn. Toch is het niet mogelijk om altijd precies te weten wat er komen gaat. Jou wordt gevraagd om je angsten los te laten en de kracht van het licht van God toe te staan om je te leiden, te voeden en te beschermen.

Loslaten is een proces van moment tot moment. Het is je overgeven aan de stroom van het leven. Je wordt gevraagd los te laten in het licht, dat de stroom van God is die op elk moment in je beweegt. De Goddelijke Aanwezigheid is de enige constante temidden van verandering. Dit is een waarheid waarop je kunt vertrouwen. Is de kracht van licht en liefde niet een grotere aantrekkingskracht dan angst en twijfel? Het is je gehechtheid aan het feit dat je wilt dat dingen nooit veranderen, die je tegenhoudt.

Vraag gewoon duidelijk om wat je wilt van de Hogere Macht en de Engelen. Alle hulp die je nodig hebt is beschikbaar voor je, als je het maar vraagt. Wanneer je vrij bent van oude angsten en gehechtheden, zul je de vrijheid en vreugde van je waarheid kennen. Jouw waarheid is altijd wat je gelukkig maakt, en dit is te allen tijde de Goddelijke Wil voor jou-God wil dat je gelukkig bent.

Bid om in het licht van je waarheid te leven. Weet dat u te allen tijde goddelijk geleid wordt. Vraag om hulp bij het loslaten van angsten die je niet langer dienen. Sta de genade van de Engelen toe om door je heen te werken, wetende dat je diepgaand geliefd bent.

Herinner je jouw boodschap van Aartsengel Gabriel vandaag:

Laat elke behoefte om vast te houden aan de status quo los. Jullie worden gevraagd om los te laten in de kracht van het Licht, dat jullie in staat zal stellen om in jullie Waarheid te leven.

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriel

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org