Aartsengel Gabriël ~ Leren Op Jezelf Te Vertrouwen

Aartsengel Gabriël ~ Leren Op Jezelf Te Vertrouwen

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 4 december 2022

Vertrouw op jezelf en vertrouw op de Engelenenergie die door je heen werkt.

Lieverd,

Naarmate het licht in je sterker en helderder wordt, zul je merken dat je meer wijsheid en liefde in jouw wereld brengt. Je zult dieper in jezelf gaan vertrouwen en weten dat je op elk moment goddelijk geleid wordt.

Vertrouwen is een energie die groeit naarmate je er meer gebruik van maakt. Zoals een spier sterker wordt door oefening, zo is het ook met vertrouwen. Het komt niet voort uit de kracht van je doen en laten, maar uit het toelaten van energie die door je wezen stroomt.

Vertrouwen komt voort uit een diep geloof. In de kern van je wezen weet je dat er een Hogere Macht aan het werk is. Je kunt je leven overdragen aan deze Goddelijke Aanwezigheid en de dingen zullen zich in positieve richting gaan bewegen. Leer meer te luisteren naar je intuïtie dan naar wat de maatschappij je vertelt dat waar is. Leer te luisteren naar de stem van je hogere zelf, die je verbindende schakel is met de Goddelijke Bron. Onthoud dat je diep van binnen weet wat het beste voor je is. Je hogere zelf weet de antwoorden op alle vragen die je stelt.

Vertrouw op de Engelen om je te helpen bij dit proces van verbinding met God in jezelf. Zij zijn een ongelooflijke bron die op je uitnodiging wacht. Begin je beschermengel op kleine manieren om hulp te vragen. Volg de leiding die je ontvangt en je zult merken dat je steeds dieper vertrouwt op deze wonderbaarlijke energie die door je heen werkt.

Je zult merken dat je leven eenvoudiger wordt en dat dagelijkse activiteiten gemakkelijker worden, dankzij een steeds groter wordend innerlijk mededogen en helderheid, en dankzij de genade van de Engelen. Deze genade zegent elke stap die je zet en elk woord dat je zegt. Deze genade wordt ook sterker naarmate je haar in je leven toelaat. Het is een geschenk voor jou, maar eerst moet je erom vragen, en dan moet je jezelf toestaan je te openen en het goede te ontvangen dat voor jou beschikbaar is uit je spirituele bronnen.

Deze eenvoudige daden van vertrouwen kunnen jouw wereld veranderen. Denk eraan, je directe verbinding met de Goddelijke Genade versterkt wanneer je:

vertrouwt op jezelf en vertrouwt op de Engelenenergie die door je heen werkt.

Aartsengel Gabriel

Kanaal: Shanta Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien