Aartsengel Gabriël – Leren Jezelf Te Vertrouwen

Aartsengel Gabriël – Leren Jezelf Te Vertrouwen

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 7 november 2021,

Vertrouw op jezelf, en vertrouw op de Engelenenergie die door je heen werkt.

Dierbare,

Naarmate het licht in jou sterker en helderder wordt, zul je merken dat je meer wijsheid en liefde naar je wereld brengt. Je zult dieper in jezelf beginnen te vertrouwen en weten dat je op elk moment goddelijk geleid wordt.

Vertrouwen is een energie die groeit naarmate je er meer gebruik van maakt. Zoals een spier die sterker wordt door oefening, zo is het ook met vertrouwen. Het komt niet zozeer voort uit de kracht van je doen, als wel uit het toelaten van energie om door je wezen te stromen.

Vertrouwen komt voort uit een diep niveau van geloof. In de kern van je wezen weet je dat er een Hogere Macht aan het werk is. Je kunt je leven overgeven aan deze Goddelijke Aanwezigheid en de dingen zullen in positieve richtingen beginnen te bewegen. Leer meer naar je intuïtie te luisteren dan naar wat de maatschappij je vertelt dat waar is. Leer te luisteren naar de stem van je hogere zelf, die je verbindende schakel is met de Goddelijke Bron. Onthoud dat je, diep van binnen, weet wat het beste voor je is. Jouw hogere zelf kent de antwoorden op alle vragen die je stelt.

Vertrouw op de Engelen om je te helpen met dit proces van verbinding maken met God in jezelf. Zij zijn een ongelooflijke bron die op jouw uitnodiging wacht. Begin je Beschermengel om hulp te vragen op kleine manieren. Volg de begeleiding die je ontvangt en je zult merken dat je steeds dieper vertrouwt op deze wonderbaarlijke energie die door je heen werkt.

Je zult merken dat je leven eenvoudiger wordt, en dat alledaagse activiteiten gemakkelijker worden, dankzij een steeds groter innerlijk mededogen en helderheid, en dankzij de genade van de Engelen. Deze genade zegent elke stap die je zet en elk woord dat je zegt. Deze genade wordt ook sterker naarmate je haar meer in je leven laat werken.

Het is een geschenk voor jou, maar eerst moet je erom vragen, en dan moet je jezelf toestaan je te openen en het goede te ontvangen dat voor jou beschikbaar is vanuit jouw spirituele bronnen.

Deze eenvoudige daden van vertrouwen kunnen jouw wereld transformeren. Onthoud, je directe link met de Goddelijke Genade wordt sterker wanneer je:

Vertrouwd op jezelf en vertrouwd op de Engelenenergie die door je heen werkt.

Aartsengel Gabriël

 

Shanta Gabriel
for Archangel Gabriël

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org