Aartsengel Gabriël ~ Jouw Levenspad

Aartsengel Gabriël ~ Jouw Levenspad

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 5 maart 2023

 

Erken jezelf voor hoe ver je bent gekomen in plaats van hoe ver je denkt te moeten gaan.

Dierbare,

Je bent zo gegroeid en veranderd. Je bent zo druk bezig in het moment te zijn, alles wat je hebt geleerd toe te passen en je talenten te geven, dat je de tijd moet nemen om echt op te merken hoe ver je bent gekomen.

Kijk naar alles wat je aan anderen en je wereld hebt gegeven. Zie hoeveel je veranderd bent en hoe hard je aan jezelf hebt gewerkt. Zie hoe je intentie voor een beter leven je vooruit leidt. Je bent van ver gekomen en hebt echt veel te bieden. Voor alles wat je bent, erken jezelf.

Erken je inzet voor een hoger doel in het leven. Erken je bereidheid om te geven. Erken jezelf voor het liefdevolle hart dat je zo vrij deelt en er weinig voor terug vraagt.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de visie van de wereld op doelen en prestaties. Dit spoort je aan naar de toekomst te kijken en je door het heden te haasten. Om als persoon meer geïntegreerd en heel te zijn, is het ook nodig eerlijk naar het verleden te kijken. Dit betekent mededogen hebben met jezelf, de lessen zien die je hebt geleerd, de dingen die je anders zou doen, en weten dat je je best hebt gedaan. Kom dan in het heden en erken jezelf voor hoe ver je bent gekomen.

Erken jezelf voor wie je nu bent. Weet dat je nog veel lessen in het leven leert, maar dat je bereid bent alles wat je geleerd hebt te gebruiken om een bevredigend leven te leiden. Eer de Geest in je, eer de Liefde in je hart, respecteer de persoon die je nu bent en weet dat de Engelen van God je op elk moment begeleiden.

Als je jezelf met eer en respect behandelt, gaan de deuren van de Hemel voor je open om je hoogste bestemming op aarde te vervullen en in vrede te leven.

Vergeet niet om:

Jezelf te erkennen voor hoe ver je bent gekomen in plaats van hoe ver je denkt te moeten gaan.

 

 

Shanta Gabriël
voor Archangel Gabriël

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org

     

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien