Aartsengel Gabriël – Jezelf Tijd Geven Om Te Ontvangen

 Aartsengel Gabriël – Jezelf Tijd Geven Om Te Ontvangen

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 21 September 2021

“Een volledige relatie met je Hogere Zelf is mogelijk wanneer
je jezelf de tijd geeft om Liefde te ontvangen uit de
diepste bronnen van je Wezen”.

Dierbare,

Een van de krachtigste en belangrijkste relaties die je in dit leven hebt, is die met je Hoger Zelf. Dit is het deel van jou dat in volledige communie is met God omdat het de stem van jouw Ziel is. Leiding en intuïtief inzicht komen van deze plaats. Er zijn een aantal manieren waarop je deze relatie tussen je persoonlijkheidsbewustzijn en je Hoger Zelf kunt ontwikkelen en versterken, en ze vereisen allemaal geduld, doorzettingsvermogen en oefening.

Eén manier is om te leren handelen naar je intuïtie. Hoe vaak heb je er niet over gedacht om iets te doen, de gedachte genegeerd, en toen ontstond er een situatie waarin je zei: “Ik wist dat ik dat had moeten doen?” Hoe meer je luistert naar jouw innerlijke stem en handelt naar jouw intuïtie, hoe sterker deze verbinding zal worden.

Een andere manier om je verbinding met je Hogere Zelf te versterken is door meditatie. Meditatie is een manier om je bewustzijn uit te breiden naar staten voorbij je fysieke lichaam.

De fysieke wereld is het grofste niveau van manifestatie en er zijn vele niveaus van bewustzijn daarbuiten. Meditatie is de sleutel tot het bereiken van een dieper niveau van zijn, die stille plaats van binnen, waar je één bent met God.

Meditatie is niet moeilijk, maar het vereist oefening en doorzettingsvermogen om een kalme en geconcentreerde denkgeest te bereiken. Het kan in het begin frustrerend zijn, omdat de gedachten nooit lijken te stoppen. Emoties en gedachten komen naar boven die om aandacht schreeuwen.

Dit is nu eenmaal de manier waarop gedachten werken, dus wees geduldig met jezelf en richt je geest voorzichtig weer op je ademhaling als het object van je aandacht. Het kan nuttig zijn om de tijd te nemen om je gevoelens en gedachten op te schrijven voordat je gaat mediteren, zodat je je denkgeest gemakkelijker kunt leegmaken. Wat je ook doet om jezelf te kalmeren en helder te krijgen, het zal je erg helpen.

Oefening:

Zit rustig, adem evenwichtig, en als je je vrediger en meer gecentreerd begint te voelen, stel je dan voor dat er een prachtig gouden, helend licht om en door je heen stroomt. Er is ongelooflijke liefde binnen in je, die alleen wacht op jouw bewuste toestemming om je hele wezen te overspoelen.

Richt jouw aandacht op het ontvangen van de liefde van God. Je kunt je Hoger Zelf vragen om deze verbinding te vergemakkelijken. Als je dat doet, zul je een solide, bewuste verbinding tot stand brengen. Stel je voor dat Goddelijke Liefde door je heen stroomt in de stroom van warm gouden licht. Sta jezelf toe om je te koesteren in deze liefde en laat het elke cel van je wezen doordringen.

Creëer een mooie plaats in je geest waar je naartoe kunt gaan om in de stilte te zitten die in je bestaat. Roep je engelenleraren aan voor begeleiding en wij zullen je bijstaan in dit proces. De Engelen zijn boodschappers van God, hier om je te helpen vrede, liefde en vreugde in je leven te vinden.

We kunnen ook je meditatieproces begeleiden zodat je de liefde die je nodig hebt in jezelf zult vinden. Stel je de Engelen voor die je omringen met vleugels van puur licht, en wij zullen er zijn. Wij houden van je en geloven dat je het verdient om alles te ontvangen wat goed is.

Wanneer je elke dag een beetje tijd neemt om je spirituele verbinding met God te versterken, zul je verbaasd zijn hoe je leven zal veranderen. Je zult merken dat leiding en wijsheid op een grotere manier tot je beschikking staan dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het vergt alleen de bereidheid om jezelf tijd te geven om te ademen, je te concentreren en Gods liefde te ontvangen.

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriël

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org