Aartsengel Gabriël ~ Je Bent Nooit Alleen

Aartsengel Gabriël ~ Je Bent Nooit Alleen

Gechanneld door Shanta Gabriël : 2 oktober 2022

Er is nooit een tijd geweest dat je alleen was, hoe je je ook voelde.

Als je alleen maar wist hoeveel er van je gehouden en voor je gezorgd wordt, zou je je leven in een ander licht zien. Er zijn Engelen die al sinds je geboorte bij je zijn, en sommigen van voor je geboorte die al eonen lang bij je zijn. Deze Engelen zijn er om je te zegenen, je te beschermen, voor je te zorgen en je lief te hebben terwijl je je aardse reis aflegt.

Je hoeft je alleen maar naar binnen te keren en je zult ons vinden. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken, en je zult overal Engelen in verschillende vormen aantreffen, die je liefde geven.

Open je geest en hart om deze liefde te ontvangen en je zult wonderen in je leven aantreffen. Het is deze bereidheid om te ontvangen die wonderen voor jou mogelijk maakt.

In je donkerste uren zijn we er geweest. Het is niet zo dat de Engelen hier zijn om je pijn of je door ervaring geleerde lessen weg te nemen. De Engelen zijn er voor jou om je toe te wenden in die uren van nood. We zijn er om je bij te staan, zodat je de moed hebt om verder te gaan, en vrede te vinden in je hart. Jullie zijn op deze planeet om te leren en te kiezen tussen de duisternis en het licht. Zelfs als je voor de duisternis kiest, zijn er Engelen die je niet in de steek zullen laten, noch zullen verlaten. Als je echter voor de duisternis kiest, zul je je heel alleen voelen, en zal het leven een voortdurende strijd zijn.

Als je kiest voor het Goddelijk Licht, dan verheffen de Engelenstemmen zich in prachtige jubelstemming en is er allerlei hulp, gezien en ongezien, om je pad te verlichten. Ervoor kiezen om in het licht te leven kan eenvoudig betekenen dat je je lasten en strijd overdraagt aan een Hogere Macht, en dat je de Engelen vraagt om je bij te staan bij het vinden van je weg naar vrede, geluk en voorspoed. Dit zijn de kwaliteiten van God waarin je bedoeld bent te leven.

Kiezen voor Licht betekent bidden voor de Goddelijke Aanwezigheid om je te vullen met liefde en vrede. Het betekent de tijd nemen om je voor te stellen dat je gevuld en omgeven bent door licht, en zelfs het Goddelijk Licht in te drinken om je hart en ziel te voeden. Dit zal niet alleen je mentale en emotionele toestand beïnvloeden, maar ook je fysieke lichaam zal er baat bij hebben.

De Engelen zijn Gods boodschappers. Wij leven in het Licht. Alle goede krachten in het Universum zijn hier om je bij te staan, zodat ook jij in het Licht kunt leven en vrede en geluk in jezelf kunt vinden. Het is aan jou om te vragen om dit als waarheid in je leven te kennen. Open je geest en hart om alle liefde te ontvangen die er nu voor je is. Denk aan je boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag:

Er is nooit een tijd geweest dat je alleen was, hoe je je ook voelde.

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriel

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org