Aartsengel Gabriël ~ Het Grootste Geschenk Dat Je Kunt Geven

Aartsengel Gabriël ~ Het Grootste Geschenk Dat Je Kunt Geven

Gechannelt door: Shanta Gabriël – 8 mei 2022

Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je kunt geven.

Dierbare,

In je hart ben je vrij. Deze energie van vrijheid kan in je dagelijkse leven tot uitdrukking worden gebracht en als een heilig vertrouwen in je worden bewaard. Deze energie is God die door je heen werkt en je aanmoedigt om je licht te laten schijnen.

Wanneer je je vrij voelt om jezelf te zijn, dat is de tijd dat je licht het helderst schijnt. Dat is wanneer je het meest ontspannen en gelukkig bent, en dat is de manier waarop jouw Spirit bedoeld heeft te leven.

Wanneer je je licht laat schijnen in de wereld, wordt de duisternis verlicht. De delen van de maatschappij die de grootste uitdaging bieden, zijn degenen die het meeste licht nodig hebben. Gods liefde door je heen laten stromen als Goddelijk Licht is een van de beste manieren om de veranderingen te creëren die je in je wereld wilt. Deze energie van liefdevol licht kan heelheid en heling brengen in elke situatie.

Wanneer je naar deze plaats van licht in jezelf komt, herinnert het je aan de vreugdevolle staat van een gelukkig kind. Jullie worden aangemoedigd om deze vreugdevolle energie uit te drukken in jullie familie en in het leven in de wereld. Het is de spontane vrijheid om de waarheid vanuit je hart te spreken met vriendelijkheid en mededogen. Het is het enthousiasme om te doen wat je het liefste wilt doen, wetende dat je op elk moment goddelijk geïnspireerd bent. Dit zijn de geschenken die jullie gevraagd worden aan de wereld te geven.

Ervaar de vrijheid van het Goddelijke Licht dat in jullie aan het werk is. Voel je vrij om te vragen dat er zoveel liefde door je heen komt dat je het naar anderen kunt laten overvloeien. Vraag om overvloedige vreugde in jezelf, zodat je die kunt delen. Vraag om je hoogste waarheid uit te spreken met het mededogen van de Engelen. Vraag om in jouw hart te weten wat voor jou het juiste is om op elk moment te doen en te zeggen. Vraag om een voertuig te zijn voor Goddelijk Licht dat de wereld binnenkomt. Laat het nu binnenkomen in jouw persoonlijke veld.

Wanneer je jezelf toestaat de geschenken te ontvangen die uit je gebeden voortkomen, geeft dit je een volmaakte vrijheid van expressie terwijl je te allen tijde de Goddelijke bronnen in je kent.

Je bent een geschenk voor de wereld wanneer je alle schoonheid in je uitdrukt. Deel jouw meest heilige zelf wanneer je de leiding voelt om dat te doen. Laat Gods licht door je heen schijnen en onthoud:

Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je kunt geven.

 

 

Shanta Gabriel voor
Aartsengel Gabriel

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org