Aartsengel Gabriël –  Helderheid Brengen In De Chaos

Aartsengel Gabriël –  Helderheid Brengen In De Chaos

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 28 November 2021

Een verstoring van energie dient om helderheid te brengen – zegen het.

Dierbare,

De Goddelijke Aanwezigheid is een energie die almachtig is, overal aanwezig is en een oneindig vermogen voor het goede heeft. Deze energie stroomt door je heen en omringt je te allen tijde. Er is nooit een moment dat je geen deel uitmaakt van deze energiestroom van God, die Goddelijke Liefde is. Daarin kun je je vertrouwen stellen.

Je kunt er ook van verzekerd zijn dat, ongeacht waar je bent of wat de situatie is, alle energieën te allen tijde naar het hoogste goed voor alle betrokkenen stromen.

Oefening

Net zoals een storm de lucht kan zuiveren met zijn reinigende regen, dient een verstoring van energie ook om helderheid te brengen.

Deze verstoring is een zegen die vermomd kan komen als datgene wat je niet wilt in jouw wereld. Soms is weten wat je niet wilt de snelste weg naar weten wat je wel wilt voor jezelf in alle situaties. Helderheid van geest is noodzakelijk om datgene tot stand te brengen wat je graag gemanifesteerd zou willen zien op elk gebied van je leven.

Het dagelijks leven is het kosmisch onderwijssysteem. Elke verstoring van energie heeft iets te onderwijzen. Jullie zijn hier om te leren en te groeien van je ervaringen. Het is belangrijk om te onthouden dat het mogelijk is om zowel van vreugde als van pijn te leren. Dit is jouw keuze.

Een verstoring van de status quo creëert verandering. Hoewel verandering vaak ongemakkelijk is, is het bedoeld om je steeds dichter bij God te brengen. Dit is je grotere levensdoel, en het is nuttig om dit “grotere plaatje” te onthouden wanneer veranderingen zich voordoen. Het is vaak de energie van een ontwrichtende omstandigheid die je kan voortstuwen naar je grotere goed.

Veranderingen zijn verontrustend omdat je niet weet wat er in je leven komt en dit kan je een angstig gevoel geven. Maar onthoud dat wat er ook op je afkomt, het een belangrijke kans op spirituele groei kan zijn en dat je Engelen hebt om met je mee te gaan door deze veranderende tijden.

Je kunt vragen om wat je wilt. Claim het grotere goed dat zal voortkomen uit de verstoring die heeft plaatsgevonden. Vraag om de perfecte uitwerking voor alle betrokkenen in elke situatie. Wanneer je datgene verlangt wat voor het hoogste goed van allen is, zet je de krachten van het universum in beweging om je te steunen. Alles wat je nodig hebt wordt op wonderbaarlijke wijze verstrekt wanneer je in overeenstemming bent met je innerlijke wezen.

Dus als er tegenslagen zijn, zegen ze. Schrijf ze op, leg je hand over het geschrift en stel je voor dat schitterend, goddelijk licht, dat Gods helende energie is, door de situatie heen werkt. Claim Goddelijke Orde en weet dat God en de Engelen beschikbaar zijn om te helpen in een perfecte uitstorting voor jouw hoogste goed.

Denk aan je boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag:

Een verstoring van energie dient om helderheid te brengen – zegen het.

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriel

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org