Aartsengel Gabriël: Een Verrassende Weg naar Vrijheid

Aartsengel Gabriël

Een Verrassende Weg naar Vrijheid

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 12 september 2021 – shantagabriel.co

Jullie weg naar vrijheid is door totale acceptatie van jullie ongelooflijke verschillen.

Jullie zijn allemaal op deze aarde getraind om erbij te horen, om deel uit te maken van de manier waarop dingen zijn geweest, en om niet uit jullie weg te gaan om “wat is” te veranderen. Dit is de training en toch, diep van binnen kennen de meeste mensen de waarheid ~ dat het alleen door anders te zijn is dat grote veranderingen kunnen plaatsvinden. Creativiteit ligt in het niet hetzelfde zijn als alle anderen. Het resulteert uit het luisteren en bewegen naar een andere melodie ~ die binnenin, niet buiten, jezelf.

Zoveel mensen gaan door het leven met het gevoel een buitenbeentje te zijn, alsof er iets mis is met hen omdat ze anders zijn dan andere mensen. Wij zeggen dat deze ongelooflijke verschillen jouw geschenken zijn om aan de wereld te geven. Het is tijd om deze verschillen te accepteren en de leiding van je creatieve zelf te volgen. Proberen om erbij te horen verstikt je geest.

Vrijheid komt voort uit de wetenschap dat die delen van jou die anders zijn dan anderen, de sleutel in handen hebben tot de vreugde en het succes waar je naar verlangt.

Het is in de acceptatie van alles van jezelf dat je zult groeien. Je kunt niet alleen dat liefhebben wat je als goed beschouwt en de andere delen van jezelf afwijzen. Die andere delen hebben ook een doel. Dit begrijpen zal je leiden naar de plaats van heelheid waar je naar verlangt.

Heelheid betekent dat je totale vreugde en liefde in jezelf voelt, dat je je verbonden voelt met je Goddelijke Bron en met het hele leven. Dit is alleen mogelijk als je alle verschillende delen van je persoonlijkheid en menselijke opmaak kunt liefhebben en accepteren.

Zelfkritiek is een van de grootste factoren in het veroorzaken van persoonlijke pijn en het vertragen van groei. Het lijkt dus nuttig om een nieuwe rol te vinden voor je innerlijke criticus. Er zijn veel situaties waarin dit soort stem nuttig kan zijn. Vertel deze kant van je persoonlijkheid gewoon dat je zijn inspanningen om van jou een beter mens te maken wel degelijk waardeert, en houd hem bezig door hem aan het werk te sturen op die gebieden waar je meer orde en organisatie in je leven nodig hebt.

Wanneer jullie je oordeel opzij zetten, zullen jullie een uitgestrektheid in je geest beginnen te voelen waardoor inspiratie en creativiteit kunnen binnenkomen. Jullie hebben deze creatieve delen van jullie persoonlijkheid. Dit zijn de delen van jullie die streven naar expansie en die verbonden zijn met jullie Hogere Macht en met de Engelenenergie.

Oefening:

Als je de Engel van Inspiratie en Creativiteit aanroept om je manieren te tonen om je leven uit te breiden en te verrijken, zal een krachtige focus van energie in deze richting beginnen te werken. Als je deze nieuwe creatieve stroom begint te gebruiken, zal deze steeds sterker worden. Creatieve oplossingen zullen verschijnen waar ze voorheen niet zichtbaar waren. Je zult beginnen met het doorbreken van oude denkpatronen die je tegenhouden, en deuren zullen opengaan om meer vreugde, voorspoed en originaliteit te brengen op elk gebied van je leven.

Wanneer je alle delen van jezelf kunt accepteren als uniek en bijzonder op hun eigen manier, zal er een gevoel van vrede in je zijn. Er zal minder angst zijn om je innerlijke leiding en intuïtie te volgen. Je begint jezelf te vertrouwen en je uniciteit tot uitdrukking te brengen. Onthoud dat alle mensen die door de wereld worden gerespecteerd en als groots worden beschouwd, zeer gewaardeerd worden om hun verschillen, niet om hun gelijkheid.

Houd dit als jouw intentie. Kies vrijheid en uitbreiding in plaats van angst en inkrimping. Vraag jezelf af wat je zou doen als je alles kon doen? Wat zou je hart laten zingen? Vraag dan om hulp van de Engelen om je visie te creëren voor het welzijn van allen, en weet dat alle dingen mogelijk zijn. Wonderen zijn de natuurlijke orde van het universum. Wees bereid om dingen in je leven ten goede te laten veranderen. Wees bereid om het goede in jezelf te zien en accepteer de ongelooflijke verschillen die je maken tot wie je bent. En onthoud altijd: je bent zeer geliefd – gewoon zoals je bent.

Jullie boodschap van Aartsengel Gabriel vandaag is:

Jullie weg naar vrijheid is door totale acceptatie van jullie
ongelofelijke verschillen”

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriel

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org