Aartsengel Gabriël

 

Aartsengel Gabriël

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 5 februari 2023

Alle situaties zijn kansen voor het Goddelijke Licht om te schijnen
door u als tijden van viering, niet van angst.

Dierbare,

Jouw leven wordt op elk moment goddelijk geleid en gestuurd. Het aanroepen van de Engelen voor hulp geeft je een directe link naar je grotere goed en helpt de wijsheid van het universum door je heen te stromen. Wanneer je in angst of twijfel verkeert, beperkt dit je perceptie en staat het niet toe dat de natuurlijke uitstroom van het goede via jou in je wereld komt.

Welke situatie zich ook voordoet in je leven, sta het Goddelijke Licht toe je de mogelijkheid te tonen van een welwillende uitkomst. Vraag om creatieve oplossingen voor het hoogste goed voor alle betrokkenen. Dit zal de deur openen voor de Engelenkrachten om hun werk te beginnen. Het ontvangen van de hulp van de Engelen is echt een reden voor een feestje. Vier het feit dat je niet alleen bent. Vier het feit dat alles wat je doet nu goddelijk geleid wordt, omdat je het gevraagd hebt.

Je kunt geloven dat je het allemaal zelf moet doen, als je dat wilt. Maar met zelfs de kleinste intentie om hulp te ontvangen, met de geringste hoop dat er iets goeds kan voortkomen uit de situaties in je leven, en de bereidheid om de angst die je gevangen houdt los te laten, zal het Goddelijke Licht in overvloed naar je toe stromen. Dit zal inspiratie en leiding brengen voor je volgende stappen, en je in staat stellen om daadwerkelijk datgene te doen wat in jouw hoogste belang is. Jij bent degene die de stappen zet, niemand kan dit voor je doen. Maar als je loopt, zul je worden vastgehouden in de armen van de Engelen van Licht. We vragen je om te wandelen in vertrouwen en geloof.

We vragen je ook om duidelijk te zijn over je intenties voor je leven. Deze intenties hebben de kracht om je wereld te scheppen, omdat ze levende velden van Goddelijk Licht worden. Als je weet welke kwaliteiten je wilt hebben, vraag er dan direct om. Wil je meer liefde in je leven? Of vrede in je hart? Of financiële overvloed zodat je met meer vrijheid kunt leven? Vraag om deze kwaliteiten en geef jezelf de tijd om ze in te ademen. Adem ze in en wandel in het vertrouwen dat je gesteund zult worden voor je hoogste goed. Zet dan de stappen waartoe je geïnspireerd bent, in de wetenschap dat je bij elke stap begeleid wordt. Heb vertrouwen in het Goddelijke Licht dat je nooit zal verlaten. Het kan alleen maar sterker worden telkens wanneer je je voorstelt dat je erdoor omringd bent.

Je verbeelding draagt de sleutel tot je toekomst. Stel je alleen datgene voor waarmee je je leven wilt vervullen. Geef geen energie aan angstige gedachten. Liefde is de enige waarheid. Je wordt nu gezegend met het licht van de Engelen, de heilige boodschappers van Gods liefde.

Roep je beschermengel vaak aan en twijfel nooit aan deze aanwezigheid in je leven. Weet dat welke situatie je ook meemaakt, deze kan worden getransformeerd door de kracht van het Goddelijk Licht. Ontvang dit licht en vier het.

Aartsengel Gabriël

Denk aan jouw boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag:

Alle situaties zijn kansen voor het Goddelijke Licht om door je heen te schijnen als tijden van viering, niet van angst.

Shanta Gabriël

voor Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org