Welkom in 2022. – Begin Het Jaar Met Durf

Welkom in 2022.

Begin Het Jaar Met Durf

Door Selacia – 4 Januari 2022

Stel je voor dat je als een wild paard vol overgave door het jaar rent, in staat om je passie en levendigheid aan te spreken om je beste leven te creëren in 2022. Het paard heeft geen lineaire klok om naar te kijken en zich zorgen over te maken. Het maakt instinctief contact met andere paarden en rent op een avontuurlijke manier. Stel je voor dat je je zou kunnen verbinden met een soortgelijke onbelemmerde energie als je dit jaar door je leven navigeert. Lees verder om 7 manieren te ontdekken om dit soort durf te manifesteren.

Achtergrond

We zijn een historisch jaar ingegaan van mega verandering en transformatie van onze hele maatschappelijke template. Vrijwel alles over hoe we samen op Aarde leven zal in de schijnwerpers komen te staan.

Het belangrijkste om dagelijks in gedachten te houden is dat deze veranderingen niet alleen “daarbuiten” in de samenleving plaatsvinden. Wij zijn een integraal onderdeel van het geheel. Of het nu in dit leven is of in vorige levens, wij hebben persoonlijk geleefd onder de gevolgen van maatschappelijke normen die onderdrukkend en onrechtvaardig zijn. Op een bepaald moment zijn wij ook de onderdrukker geweest.

Buiten dit grote geheel leeft een ieder van ons nu om dingen uit ons verleden te helen – ons eigen verleden en onze voorouders. Wanneer we dingen op deze niveaus helen, helpen we ook om de mensheid als geheel te veranderen.

We zijn ook geroepen om op zeer persoonlijke manieren te dienen om een meer humane en liefdevolle wereld te co-creëren. We moeten dit doen door ons volledig in te zetten voor de wereld – door het goede voorbeeld te geven, een drastisch andere manier van zijn. We moeten deze dingen doen in samenwerking met anderen.

Dit alles vergt durf en passie. Dit is het tegenovergestelde van aan de zijlijn blijven zitten, klagen over de status quo en anderen de schuld geven van de puinhoop die we in de loop der tijd collectief hebben gecreëerd. Durven is per definitie voldoende moedig of dapper zijn om actief op iets te reageren. Passie, die we in onze kern in ons dragen, is het sap dat ons inspireert en motiveert om de veranderaars te zijn die we van nature zijn. Passie geeft ons het enthousiasme om door te gaan wanneer het lijkt alsof er niets verandert. We zullen er veel van nodig hebben in de jaren 2020.

7 Manieren om durf te manifesteren

  • Sta open om je gedachten te veranderen over jouw pad en hoe je dacht dat het er nu uit zou zien. Durf op een geheel nieuwe manier naar jezelf te kijken – regelmatig – wees flexibel zoals wilde paarden in een open veld, voel de veranderende wind en weet instinctief van richting te veranderen.

  • Maak contact met je stam of gemeenschap. Niemand van ons kan alleen doen waarvoor we gekomen zijn. Verbindingen met anderen kunnen je zowel aarden als de inzichten vergroten die je nodig hebt om verder te gaan.

  • Ontwikkel verder je zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Dit is een voortdurende inspanning die van vitaal belang is voor het manifesteren van durf en het op de hoogste manier bijdragen aan de samenleving.

  • Ontwikkel een dagelijkse zelfzorgpraktijk die meditatie, lichaamsbeweging, voedzaam voedsel, rust, voldoende slaap, en gericht innerlijk werk omvat. Wijd je dagelijks aan je oefening om het levendig in je te houden.

  • Wanneer je geest begint te obsederen over een onderwerp in het nieuws – zoals de pandemie in haar derde jaar – leer jezelf dan te betrappen op herkauwen en nodig een groot beeld uit van de werkelijkheid die kwantum is. Energieën, inclusief pandemieën, verlopen in cycli. Geen energie of voorval blijft ooit hetzelfde; het verandert voortdurend in iets anders.

  • Laat de bezorgdheid los over wat anderen van je denken, hoe populair je bent, of je wel genoeg gedaan hebt. Deze zorgen zijn geworteld in ego en kunnen niet bevredigd worden.

  • Verken en koester je passies, zodat je ze kunt belichamen en in concrete vorm kunt brengen.

Ik kijk uit naar jouw feedback op dit artikel en hoe ik je op een bredere manier van dienst kan zijn. Voel je vrij om contact met mij op te nemen via mijn website.

Council of 12

Copyright door Selacia – Schrijfster & Gids voor Ontwaakte Zielen bij Communicatie voor Transformatie * Alle Rechten Voorbehouden * Selacia.com * Voel je vrij om deze artikelen te delen met je vrienden en op je blog of website te plaatsen zolang je deze volledige copyright melding, met link terug naar website, en de volledige tekst van het artikel vermeldt.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org