Het Geschenk van Wachten -Krachtig Maan Proces

Het Geschenk van Wachten

-Krachtig Maan Proces-

door Selacia

Heb je ooit het gevoel dat je wacht – op iets om te manifesteren, voor iets om te beëindigen, of om iemand te ontmoeten die belangrijk is voor jouw toekomst? Het wachten kan voelen als een pijnlijke en onbeheersbare leegte. Soms kan het voelen als een straf, je ego dat je ervan overtuigt dat je niet genoeg bent of dat je niet kunt krijgen wat je wilt. Lees verder om het geschenk van wachten te begrijpen, en hoe je met de leegte kunt omgaan terwijl je wacht.

Quantum Context voor Wachten

Ter herinnering, op quantum niveau is er geen wachten. Het leven is vloeiend en voortdurend in beweging van het ene moment op het andere. Hoe stil dingen ook lijken te staan, energie is altijd in beweging.

Om zeker te zijn, verandering is een voortdurend proces in ons leven. Alles wat we zijn en alles wat we zullen worden, komt voort uit onze eigen energie in de loop van de tijd.

Voorbeelden:

  • In jouw afkomst en vorige levens ligt een sjabloon van energieën die jou in dit leven beïnvloeden. Veel eigenschappen en bekwaamheden die je in de loop van de tijd hebt aangescherpt, zullen in je huidige leven verschijnen.
  • Een zielsverwant uit een andere tijd en plaats kan in dit leven naar je terugkeren als je levenspartner.
  • Een gemeenschap van mensen waarmee je eerder geïncarneerd bent kan in dit leven terugkeren als belangrijke medewerkers.

Het Geschenk van Wachten

Stel je even voor dat datgene waar je ongeduldig over bent om zich te manifesteren, nog niet rijp of klaar is. Het is er op de innerlijke vlakken, maar energetisch achter de schermen. Soms kun je dit voelen.

Als je naar je ego-zelf luistert – ongeduldig met een lineair besef van tijd en energie – zou je gefrustreerd of boos kunnen worden over het “wachten”. Het ego houdt niet van wachten, of van het ontvangen van een klein deel van de uiteindelijke manifestatie. Het ego ziet er geen voordeel in om geduldig te zijn of om iets te moeten leren alvorens een doel te manifesteren.

Jouw wijze innerlijke zelf grijpt het geschenk van het wachten aan. Het aanvaardt dat je in een proces van worden zit, en dat jouw zelfgroei plaatsvindt tijdens het leren in elk stadium. Jouw grotere eeuwige zelf – het deel van jou dat kosmisch is en het grote plaatje van je levenspad ziet – begrijpt de ingewikkeldheid van toevalligheden die vaak in de loop van de tijd worden georkestreerd voordat doelen zich manifesteren.

Laten we zeggen dat je ongeduldig bent om je levenspartner te ontmoeten, je voelt je ontmoedigd dat hij of zij nog niet is komen opdagen. Deze persoon kan een deel van je toekomst zijn, maar op dit moment kan hij of zij bezig zijn met het voltooien van specifiek innerlijk werk of het beëindigen van een andere relatie. Het geschenk van het wachten in dit geval is dat jouw zielsverwant zal arriveren met de bereidheid om bij jou te zijn.

Krachtig Maan Proces

Omdat onze emoties een sleutelrol spelen in zelfbegrip en het manifesteren van doelen, zijn hier ideeën over het werken met cycli van de Maan. De Maan is gerelateerd aan onze gevoelens, instincten, intuïtie, en het onbewuste. Maancycli hebben betrekking op het begin en het einde van ons leven. Het gebruik van deze cycli voor ons innerlijk werk kan leiden tot diepgaande transformatie.

Nieuwe Manen zoals we die hebben op 8 augustus zijn een uitstekend moment om je te concentreren op het beginnen met iets nieuws – bv. een nieuwe gewoonte, een nieuwe benadering van zelfzorg, een nieuwe start voor een bestaande relatie. Volle Manen zoals we die hebben op 22 augustus zijn gelegenheden om het hoogtepunt van iets te vieren, een doel energie te geven, of te focussen op het manifesteren.

Zowel Nieuwe Manen als Volle Manen zijn gunstig voor innerlijk werk, meditatie, en het afstemmen op iemands diepe innerlijke wezen voor spirituele groei. Gebeden en meditaties binnen het raam van deze Manen kunnen belangrijke spirituele openingen en levensinzichten op grote schaal katalyseren.

Als je het gevoel hebt dat je wacht op iets dat zich nog niet manifesteert, gebruik dan de kracht van de Maan voor innerlijk werk zodat je de puntjes op de i kunt zetten wat betreft het toeval. Sommige dingen die je wilt dat er gebeuren, als een herinnering, kunnen al in het spel zijn – maar buiten je bewuste bewustzijn. Als je je dit herinnert, kun je beter door verandering navigeren en meer geduld hebben met de timing van toevalligheden.

Ik kijk uit naar jouw feedback op dit artikel en hoe ik je in 2021 op een bredere manier van dienst kan zijn. Voel je vrij om contact met mij op te nemen via mijn website.

Copyright door Selacia – Schrijfster & Gids voor Ontwaakte Zielen bij Communicatie voor Transformatie * Alle Rechten Voorbehouden * Selacia.com* Voel je vrij om deze artikelen te delen met je vrienden en op je blog of website te plaatsen zolang je deze volledige copyright melding, met link terug naar website, en de volledige tekst van het artikel vermeldt.

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org