Een Nieuwe Jij In De Maak


Een Nieuwe Jij In De Maak

Bereid Je Voor Op Een Verandering Tijdens De Equinox

Hallo vrienden,

Met de equinox net om de hoek is dit de week om je te richten op de ‘nieuwe jij’ in wording. De sleutel is een open geest en het streven om je mogelijkheden te zien vanuit het perspectief van je hogere zelf.

In de aanloop naar een krachtige poort als de equinox moet je niet verbaasd zijn als je emoties schommelen of je je gedesoriënteerd voelt over je pad voorwaarts. Aard jezelf vaak, en doe je best om niet te veel na te denken of te reageren op mensen of situaties.

Bereid je voor op een verandering tijdens de Equinox

Tijden zoals de equinox zijn markeermomenten met overvloedige energieën die transformatie en bewustzijnsverschuivingen ondersteunen. Voor degenen onder ons die gevoelig zijn en afgestemd op energie, kan er een voelbaar gevoel van verandering in de maak zijn.

In de dagen voor onze wereldwijde equinox meditatie zaterdag, wees niet verbaasd als je geïnspireerd wakker wordt over een ‘nieuwe jij’ die op het punt staat geboren te worden!

3 dingen om te weten:

We hebben de geconditioneerde neiging om onszelf te zien door de ogen van ons ego. Het ego wil geen deel uitmaken van de wedergeboorte. Het is bang voor het nieuwe en houdt vast aan de status quo. Dit neezeggende deel van ons wakkert onze twijfel aan als we luisteren naar onze hogere leiding die ons aanspoort echt te worden en een ‘onbekend’ doel zonder garantie op succes te omarmen. Tip: omzeil het ego van de neezegger en duik erin!

De nieuwe jij in wording komt voort uit je hoger bewustzijn dat kwantum en onbegrensd is. Het eist geen garanties, geen schema, geen details. Als je probeert af te stemmen op dit enorme deel van je, zal je neezeggende ego zijn best doen om je ongemakkelijk te laten voelen en je innerlijke leiding in twijfel te trekken. Tip: bedenk dat jouw ongemak en twijfels afkomstig zijn van je ego en duik erin!

Weet dat wedergeboorten in fasen plaatsvinden. Op elk moment begin je je waarschijnlijk voor te bereiden op de volgende! Waarom? Omdat je voortdurend evolueert en nieuwe manieren zoekt om de energie van je ziel te manifesteren. Tip: dit wetende, ontspan je je in het proces van wedergeboorte en duik erin!

Vervolg

Ik stel voor dat je equinox dit jaar met ‘nieuwe ogen’ benadert. Nodig een weten vóór de droomtijd uit dat een ‘nieuwe jij’ in wording onthult. Denk eraan: je bent in deze tijden van grote verandering geïncarneerd om zowel je evolutie te versnellen als bij te dragen aan de grootste bewustzijnsverandering van de mensheid aller tijden!

Als je nog niet deelneemt aan mijn maandelijkse meditaties en cursussen voor Goddelijke Veranderaars, overweeg dan om je bij mij aan te sluiten voor begeleide ondersteuning.

Voor meer energetische ondersteuning

Neem met mij deel aan 1-op-1 persoonlijke ondersteuning en astrologie sessies voor dieper werk waarin ik de ruimte voor je houd en je verkenning en transformatie begeleid.

Studenten in mijn Goddelijke Veranderaars ” Heranker jezelf – Leef je waarheid ” cursus – nu evergreen – ontvangen hands-on begeleide ervaring met het belichamen van hun authentieke zelf, het opsporen van hun ego, en ontdekken hoe ze het licht van hun ziel in manifestatie te brengen.

Komende zaterdag 18 maart is mijn jaarlijkse “Equinox Gateway” Zoom Global Meditation! Deze zal je helpen de equinox wedergeboorte energieën te gebruiken om verandering in je leven in gang te zetten.

Mis het niet door je nu in te schrijven!

Mail me hier gerust voor meer informatie, en om me te laten weten of een bepaald artikel of proces behulpzaam is geweest.

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven in deze gunstige tijden, en voor je voortdurende steun!

Mogen liefde en succes de jouwe zijn,

Selacia

* Alle rechten voorbehouden *

Vertaling: wakkeremensen.org