Bereid je voor op de Equinox; Begrijp deze Toegangspoort/Portaal –

Bereid je voor op de Equinox; Begrijp deze Toegangspoort/Portaal

door: Selacia – 18 maart, 2021

De Equinox vindt plaats op 20 maart als de zon in het teken van de Ram beweegt. Dit brengt een heel nieuw niveau van energie om de wedergeboorte in nieuwe gebieden te stimuleren. Nieuwe kansen in het leven die voorheen niet mogelijk waren, kunnen beschikbaar komen. Om te begrijpen wat dit voor jouw leven betekent, lees dan verder.

Deze Toegangspoort Begrijpen

De welkome equinox energie vindt plaats tegen de achtergrond van een van de meest tumultueuze en onzekere decennia die jullie en de mensheid zullen meemaken. Veiligheidsgordels aanbevolen!

Het is een zeldzame revolutionaire tijd, waarin alle oude structuren en oude denkwijzen volledig moeten worden gezien, onderzocht en veranderd. Rommelige – en geen snelle of gemakkelijke taak. Het is het collectief, en het is ook jouw persoonlijke leven.

Op dit moment hangt er een gevoel van uitbundigheid en moed in de lucht. Creatieve ideeën kunnen stromen, en er kunnen zich meer mogelijkheden voordoen om je te ontwikkelen tot je beste zelf. Velen van ons hooggevoelige voelen deze energie al. Geen zorgen als dat niet zo is – maar vertrouw erop dat ze er is, en je een sterk duwtje in de rug geeft om iets gedurfds en praktisch met deze energie te doen om verouderde levensstructuren verder te transformeren.

Wanneer je afgestemd bent op je innerlijke leiding, zul je “op de innerlijke vlakken” herinnert worden aan wat deze structuren voor jou persoonlijk zijn en waarom ze moeten ” verdwijnen”. Dit alles is geen reden tot angst. Aan de andere kant moeten we allemaal diepere niveaus van geduld, zelfliefde en de moed ontwikkelen die nodig zijn om in een totaal nieuwe manier van zijn te stappen.

Zoals jullie zullen lezen in mijn nieuwe boek dat nu in voorbereiding is – Het Spirituele Kompas tot 2021 – bevinden we ons nu in tijden van zeldzame uitdagingen en kansen die geen enkele generatie eerder heeft gehad. Het grote plaatje: het is allemaal goed en precies wat we nodig hebben om naar de volgende plek op ons spirituele pad te gaan.

3 Stappen Om Nu Te Nemen

Hier zijn 3 stappen om nu te nemen om het beste te maken van deze toegangspoort en je volgende stappen voorwaarts na de equinox.

  1. Eer waar je bent in elk moment, ongeacht hoe het voelt of eruit ziet. Eer anderen op dezelfde manier, zelfs als het “vreemden” zijn die overreageren op iets wat je hebt gezegd of gedaan. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Dit betekent dat we rekening moeten houden met de gekke ups-and-downs in temperament en het vermogen om te gaan met wat soms eindeloos en onbeheersbaar kan aanvoelen. Dit vertaalt zich in: eer jezelf en anderen voor het feit dat ze nu hier op Aarde zijn – om zichzelf te ontwikkelen en de mensheid te helpen een geheel nieuwe werkelijkheid tot stand te brengen.
  2. Onthoud dagelijks dat er een doel is voor alles wat er in je leven gebeurt of opduikt. Geen ongelukken. Niemand om de schuld te geven. Geen situatie om te “bevechten” alsof het de vijand is. Er zijn geen vijanden. Er is alleen JIJ, die zo goed mogelijk door deze tijden heen beweegt. Dit vertaalt zich in: doe je best in elk moment.
  3. Laat de lineaire focus op tijd, prestaties en wat je ego-zelf zeurt dat je moet doen los. Je hebt een wijs innerlijk zelf dat kwantum is en het grotere geheel ziet dat de kloktijd en dit leven overstijgt. Dit grotere deel van je begrijpt volledig het continuüm dat zich over levens heen voordoet, en in de toekomst na dit leven. Dit vertaalt zich in: ontspan meer, vraag om een hoger uitzicht.

© Selacia. Alle rechten voorbehouden.

Selacia is een wereldwijd bekende schrijfster, intuïtieve DNA healer, spiritueel leraar, en de maker van The Divine Changemakers. Auteur van een aantal boeken, ze schreef “Your Guide to Earth’s Pivotal Years” en schrijft een jaarlijkse gids voor het aankomende jaar.

Voel je vrij om deze artikelen te delen met je vrienden en te posten op je blog of website, zolang je deze volledige copyrightvermelding, met link terug naar deze website, en de volledige tekst van het artikel vermeldt.

Vertaling: Martien