Wijsheid van de Raad: Waarnemen van Gene Zijde

Wijsheid van de Raad: Waarnemen van Gene Zijde

Gechanneld door: Sara Landon – 30 Juli 2022

Elk deel van uw leven gaat naar een ander niveau, alles, want u hebt het binnengehaald door uw vermogen om voorbij waar te nemen en uw vibratie en uw bewustzijn te verhogen.

Alles gaat naar een ander niveau. En in alles zal er nog meer oneindige liefde, oneindige intelligentie, oneindige overvloed, oneindig welzijn, en weten van uw oneindige waardigheid zijn.

Sta de upgrades toe die in uw lichaam gebeuren. Sta de verbeteringen toe die in uw relaties gebeuren. Sta de verbeteringen toe die in uw werk, in uw dienst, in uw bedrijf gebeuren. Sta de verbeteringen toe die in uw omgeving gebeuren. Sta de upgrades toe die in elk deel van uw leven gebeuren, want zij brengen u naar nieuwe niveaus van plezier en spel en schepping.

Terwijl u alles opwaardeert, wordt de oude energie die u niet langer dient, teruggebracht naar het licht om herschapen te worden in de zuivere liefde die de waarheid van u is. U gaat grote verschuivingen zien. Onthoud, u navigeert door de schepping terwijl alles geüpgraded wordt. Hoe meer u kunt vertragen en ademen, u op zuivere liefde kunt afstemmen, het licht in u kunt voelen, en het zonder weerstand, zonder reactie, zonder oordeel kunt toelaten, dan zal deze werkelijk grote upgrade die nu gebeurt nog harmonieuzer en vreugdevoller en moeitelozer zijn dan alle andere upgrades die u hebt doorgemaakt – want u hebt er al vele doorgemaakt.

Het is een upgrade. Alles is aan het upgraden. Alles gaat naar een nieuw niveau in uw leven. U hebt wat gehechtheden. U hebt wat verwachtingen. U hebt wat verwikkelingen. Oordeel er niet over. Dring u er niet tegen op. Ga niet in de weerstand. Neem uzelf waar in het nieuwe, neem uzelf waar in oneindige liefde, neem uzelf waar in oneindige overvloed, neem uzelf waar in oneindig welzijn. Want als u waarneemt zoals de schepper waarneemt, zult u scheppen als de machtige schepper die u bent.

Als u enige weerstand voelt bij deze upgrades, dan is dat alleen maar omdat u een geloof in afscheiding opdringt of uw vibratie vertraagt door uw verstrengeling. Er is natuurlijk geen oordeel, van onze kant nooit. Maar adem uzelf terug in het moment, terug in uw hart, terug in uw kracht. Probeer het niet uit te zoeken. Probeer het niet te doen. Probeer het niet te forceren en te forceren. Alles wat u wilt scheppen, bestaat al. Het gaat erom dat u zich in de werkelijkheid ervan begeeft en dan die werkelijkheid door u heen laat gaan.

Vele jaren lang hebben velen van u gezegd: Ik wil dit of dat creëren, of iets beters, dit of dat, of iets beters, iets beters. Maar u was niet in staat om dat iets beters waar te nemen. En nu gaat u dat iets nog beter waarnemen, want u hebt u verder uitgebreid.

U gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste liefde. U gaat waarnemen in overeenstemming met het hoogste welzijn. U gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste intelligentie. U zult waarnemen in overeenstemming met de hoogste vrijheid. U gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste overvloed. U gaat dingen in uw werkelijkheid waarnemen die altijd voor u beschikbaar zijn geweest, maar die u uzelf nooit eerder hebt toegestaan te zien en nooit eerder hebt toegestaan te ervaren. U gaat ze niet alleen zien, u gaat er ook van genieten. U gaat ze niet alleen waarnemen, u gaat ermee spelen en creëren.

Er is niets meer te doen. Speel, creëer, en heb plezier. Sta deze upgrade toe. Sta uzelf toe in de waardigheid dat alles in uw leven voor u naar weer een ander niveau gaat, en voor u om te spelen, en voor u om nog meer te scheppen. Want wat u hier schept draagt bij tot de expansie en het potentieel van heel het universum en daarbuiten, ook al kunt u dat nog niet waarnemen. Er is een bron. U bent de bron van die bron. Er is een licht, en u bent de bron van dat licht, terwijl u zelf ook het licht bent.

Laat dus de upgrades toe die voor u op elk gebied van uw leven gebeuren. Laat u waarnemen in wat het werkelijk betekent om een buitengewoon leven te leiden, een magisch leven, een werkelijk wonderbaarlijk bestaan, want, lieve meester, u kunt het allemaal niet meer waard zijn.

Begin uzelf waar te nemen en te observeren als het bewustzijn van de Schepper. Uw vermogen om verder waar te nemen is wat datgene wat verder is in uw werkelijkheid brengt. En er is werkelijk zo veel, zo veel, zo veel meer, en zo veel, zo veel, zo veel meer plezier en mogelijkheden om met de hele schepping te spelen en te scheppen.

De Raad

Kanaal: Sara Landon

Wie is de Raad?

“Wij zijn een collectief van geascendeerde meester wezens die in de menselijke ervaring zijn geweest, want jij bent er in. Wij zijn er geweest. We weten het. Maar we zijn ook in een groter perspectief en een hogere staat van bewustzijn. Zie het als een multidimensioneel aspect van jullie dat de toekomstige versie van jullie is, hoewel het niet de toekomst is zoals jullie er over denken.

Wij zijn niet afgescheiden van jullie, en daarom zijn wij altijd beschikbaar voor jullie. We zijn altijd bij jullie en altijd beschikbaar voor jullie. Jullie keken eindelijk op en zagen dat we er waren.”

De Raad, gechanneld door Sara Landon

Vertaling: Reinier