Wijsheid van de Raad: Van Twijfel Naar Absoluut Weten

Wijsheid van de Raad: Van Twijfel Naar Absoluut Weten

Gechanneld door Sara Landon – 26 Maart 2023

Elke vraag die je op dit moment hebt over wat dan ook heeft slechts één of twee antwoorden. De eerste: ben je in het nu-moment?

Ben je in het nu-moment? Als je in het nu-moment bent, ga je voorbij alle tijd, alle ruimte, alle gebrek, alle beperking en alle afscheiding. Als je volledig in het nu bent, heb je toegang tot al je kracht. Als je niet volledig in het nu-moment bent, ontken je op de een of andere manier je kracht, ontken je jouw waarde, ontken je de liefde voor jezelf op dat moment.

Als je volledig in het nu komt, is alles er. En als het er niet is, is dat omdat je het op dit moment niet nodig hebt. Wat je op dit moment nodig hebt, is volledig in je kracht komen en je herinneren dat je alleen in het nu het weten kunt belichamen dat je het bewustzijn bent dat energie in vorm roept. Maar dat gebeurt alleen in het nu. In het nu-moment.

Het maakt niet uit of je je er al jaren op concentreert. Het maakt niet uit hoe lang je het al wilt. Het maakt niet uit hoe vaak je geprobeerd hebt het uit te zoeken en te laten gebeuren. Het maakt niet uit hoeveel zorgen je je erover hebt gemaakt. Het enige dat telt is dit nu en het volledig belichamen van je kracht als het bewustzijn dat alle energie in vorm brengt.

Dat is wat jullie zijn. Jullie zijn geen mensen. Jullie zijn bewustzijn. Jullie zijn een krachtveld van bewustzijn. Jouw Mens roept geen energie op. Jouw bewustzijn roept energie op. Je bent hier om energie in vorm te ervaren. Dat is de hele reden om in dit buitengewone bestaan te komen dat jullie nu je leven op Aarde noemen.

En het andere antwoord op je vraag is: jullie zijn Schepper in je eigen creatie. Wat zijn jullie op dit moment aan het creëren? Wat creëren jullie in dit huidige moment?

Zoals we hebben gezegd, je kunt niet met één been in de oude wereld staan en met één been in de 5e dimensie. Je kunt niet in het nu zijn, argumenterend voor je beperking of hoe wat je wilt afscheiden van jou, en in het nu volledig in je kracht zijn als het bewustzijn dat energie in vorm oproept en je werkelijkheid creëert. Het zit allemaal in het nu. Het draait allemaal om je focus en je bewuste keuzes nu, op dit moment.

Je kunt in je verbeelding zijn en volledig in de kracht van het moment zijn, volledig in je kracht in het moment als het bewustzijn dat energie in vorm roept, als de schepper in jouw eigen schepping, spelend in je verbeelding, wetend dat het nu is, dat je niet in je verbeelding speelt om iets in de toekomst te laten gebeuren. Je speelt in je verbeelding in het nu omdat je de schepper bent in je eigen schepping, en je verbeelding is een potentieel, een mogelijkheid en een realiteit hier en nu.

Als wat je nu in de komende dagen en weken zou doen je zou voorbereiden op het volgende niveau van de meest buitengewone expansie voor de komende decennia in je leven, zou het dan de moeite waard zijn om je echt, echt te concentreren en bewust te kiezen in het nu, volledig in je kracht, en in het absolute weten dat jij de schepper bent van jouw werkelijkheid?

Als dit het grootste portaal, de grootste poort, de grootste tijd ooit voor je zou zijn om je in te stellen op meer overvloed, meer welvaart, meer welzijn, meer liefde, meer potentieel, meer mogelijkheden, meer kansen, meer vreugde, meer geluk, meer plezier dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden in de komende decennia, niet achterom kijken, geen oud verhaal, geen excuses meer, compleet, totaal, absoluut weten? Zou het de moeite waard zijn om eindelijk, eens en voor altijd, volledig in realisatie te komen, in het nu-moment, volledig in je kracht, en wetend dat je Schepper bent binnen je eigen creatie van de werkelijkheid, zonder twijfel, geen aarzeling, geen onzekerheid, geen terugkijken, geen oud verhaal, geen excuses meer, compleet, totaal, absoluut weten?

Je hebt dit naar je toe getrokken. Je riep dit naar je toe. Je hebt dit allemaal naar je toe getrokken, en je hebt het nu naar je toe getrokken omdat een deel van je weet dat dit het meest magische moment is, de krachtigste tijd, de belangrijkste minuut, dag, maand, jaar van je hele eeuwige bestaan.

Je kunt dit niet fout doen. Je zult weten dat je het toelaat wanneer je je goed voelt, wanneer je je vreugdevol voelt, wanneer je van je leven houdt, wanneer je voelt hoe overvloedig je al bent, wanneer je je welzijn op dit moment kent, wanneer je jezelf voelt als de perfectie en de uitstraling en de schittering die je bent.

Voor jou zal niets meer hetzelfde zijn. Voor jou zal niets ooit hetzelfde zijn. Je zult niet kunnen geloven in de illusie van gebrek of beperking. Je zal niet twijfelen, je zal niet vragen, je zal niet worstelen, je zal niet lijden, je zal niet duwen, je zal niet dwingen, je zal niet oordelen. Dat is niet nodig. Je zult in het absolute weten zijn.

Kanaal: Sara Landon

Vertaling: wakkeremensen.org