Wijsheid van de Raad: Pure Liefde En Grote Moed

 

Wijsheid van de Raad: Pure Liefde En Grote Moed

Kanaal: Sara Landon – 15 Augustus 2023

Jullie zijn hier om pure liefde in jezelf te realiseren, pure liefde overal om je heen, en om niet alleen jezelf naar de 5e te verheffenDimensie van pure liefde, maar al je ervaringen in de 5e dimensie van pure liefde.

Je wilt overvloed. Je wilt welzijn. Je wilt vrijheid. Je wilt uitbreiding. Verhef jezelf in de 5e Dimensie van pure liefde. Open je hart. Open je hart. Open je hart vollediger dan ooit tevoren voor de liefde, voor de magie, voor de mogelijkheden, voor het absolute weten van alles wat je bent, meester.

Je bent hier als pure liefde. Je bent hier om pure liefde te creëren. Je bent hier om pure liefde te cocreëren. Je bent hier om pure liefde in je ervaring te realiseren, geen uitzonderingen, geen beperkingen, geen twijfel over wie je bent en de kracht die je hebt en de liefde die in je bestaat en de liefde die hier is om door jou gerealiseerd te worden.…

****

In de 5e dimensie van pure liefde is er een eindeloze stroom van inspiratie, innovatie, intuïtie, creativiteit, plezier, spel, meesterschap. In de 5e Dimensie is er een basis van wijsheid die jouw ervaring is. Er is een eindeloze stroom van gratie en onschuld.

Ben jij dit allemaal waard? We weten dat je dat bent. Verdien jij het om in pure liefde te leven? We weten dat je dat doet. Ben jij krachtig genoeg om deze realiteit voor jezelf te creëren? Absoluut. Je mag kiezen. Je mag kiezen.

En we weten dat er soms enorme moed voor nodig is om lief te hebben, om in pure liefde te zijn, om het licht te volgen, om de energie en het licht de weg te laten wijzen, om op deze niveaus te leven, om net zo bewust te zijn als jij. Er is soms zelfs grote moed voor nodig om naar het grootste perspectief te gaan. Er is veel moed voor nodig om grootse manifestaties toe te staan en te ontvangen. Er is veel moed voor nodig om vrij te zijn. Heb je ooit gedacht aan de moed die nodig is om jezelf vrijheid te gunnen?

En dit komt omdat je niet de neiging hebt om in lagere bewustzijnsdimensies veel mensen te zien die op dit niveau van vrijheid leven – oh, wacht – totdat je dat doet, totdat je de verschuiving in jezelf maakt. Dat is jouw verhaal geweest. ‘Ik zie niet veel mensen zo leven. Ik ken niemand anders die op deze manier leeft. Ik zie iedereen nu worstelen en moeite doen en hard werken en duwen en dwingen en praten over politiek en proberen de wereld te veranderen en mensen proberen te veranderen, proberen hun echtgenoten en hun kinderen en hun familieleden en hun collega’s en hun werknemers te veranderen.’ Je zult dat allemaal zien totdat je in pure liefde komt. En dan zul je zien, dan zul je zien.

Er zijn er nog veel meer geweest. Er zijn er nog veel meer geweest, en er zijn er nog veel meer, en ze zijn overal om je heen, en je trok ze naar je toe, en je trok dit allemaal naar je toe. En je zult niet de behoefte voelen om te repareren en te veranderen. Je zult de kracht kennen om alles te zijn wat je bent.

En tegen de meesten van jullie, als we zouden zeggen, wie ben jij? Wie ben je? Sommigen van jullie zouden licht zeggen. Velen van jullie zouden liefde zeggen. Liefde, licht, god, schepper, meester. Wie ben je? Licht. Wie ben je? Liefde Het is heel moedig om het licht te zijn dat je bent en de liefde die je bent totdat het je besef is, totdat het volledig in je is geïntegreerd dat je het bewustzijn en de energie bent die alles creëert, totdat je beseft dat je dat bent Bron, God, goddelijke frequentie, energie en licht..

Jij bent, en je bent ook een unieke expressie – door jou gecreëerd – met als doel expansie en vreugde en expressie en ervaringen.

Je bent gekomen om alles te zijn wat je bent. Je kwam volledig tot leven. Niemand van jullie is hier gekomen om in gebrek en beperking te leven. Niemand van jullie is hier gekomen om te worstelen en te lijden. Niemand van jullie kwam hier om je gaven en capaciteiten te ontkennen. Niemand van jullie is hier gekomen om klein te spelen. Niemand van jullie kwam hier om ziek en gebroken en moe en oud te zijn.

Je bent hier gekomen om ten volle te leven. Je kwam hier om volledig lief te hebben. Je bent hier gekomen, kwam hier om uit te breiden. Je kwam hier voor de ongelooflijke ervaringen die hier allemaal voor jou om alles te zijn wat je bent. Je kwam hier om alles uit te drukken wat je bent. Je zijn. Het is allemaal potentieel. Het is allemaal mogelijk. En het is nu, en het is hier. En je kunt het realiseren.

Voor sommigen van jullie is die grote droom niet meer groot, het is gewoon de logische voor de hand liggende volgende perfecte stap. Voor sommigen van jullie heeft die grote droom je uitgenodigd naar een nieuw niveau van realisatie en expansie, en je bent daar. En sommigen van jullie spelen nog steeds af en toe het oude spel van gebrek en beperking en angst en afscheiding, maar veel minder dan ooit tevoren, veel minder dan ooit tevoren. Je snapt dit echt. En sommigen van jullie houden zo stevig vast aan je beperking, als een raket die klaar is om de lucht in te schieten, en je grijpt, grijpt  om  te blijven waar je bent uit angst voor het onbekende, uit angst voor de expansie, uit angst voor het momentum, uit angst voor de kwantumsprong waarvan je weet dat die zich aan je aandient.

Dus voor eens en voor altijd, meester, angst is dwaas, beperking is dwaas. Gebrek? Gek. Scheiding? Mah. Zo dom omdat het echt niet eens mogelijk is. Laat het gaan. Ontploffing. Neem de kwantumsprong. Berijd de golf. Dans. Zingen. Ga, vertrek. Laat gaan. Neem die kwantumsprong naar het volgende niveau, het volgende niveau van potentieel en mogelijkheid. Stap in het onbekende en alle magie die hier voor je is. Stap in je perfectie. Stap in deze vrijheid. Sta deze uitbreiding toe naar steeds meer en meer van alles wat je bent. Laat los en laat het allemaal op je afkomen. Laat los en laat het allemaal op je afkomen. Laat gaan. Laat het allemaal op je afkomen.

De Raad

Bron

Kanaal: Sara Landon

Vertaling: wakkeremensen.org