Wijsheid van de Raad: Je Bent Er Klaar Voor, Dierbare Meester

Wijsheid van de Raad: Je Bent Er Klaar Voor, Dierbare Meester

Gechanneld door: Sara Landon – 2 januari 2023

Wie is De Raad?

“Het is jullie menselijke geest die de dingen altijd wil labelen zodat ze in een bepaald
hokje passen, zodat jullie het uitgezocht hebben. Maar jullie menselijke geest
kan nooit volledig begrijpen wat wij zijn.”

De Raad, gechanneld door Sara Landon.

Jij, dierbare meester, bent volledig klaar om alles te belichamen wat je bent, alles wat je geworden bent, en alles wat hier is en voor jou beschikbaar. Inderdaad, dit is een krachtige activering van herinnering, herinnering aan alles wat je bent. Voel de vibratie, de frequentie in deze woorden voor jullie. Dit gaat over herinneren dat jullie het Goddelijke zijn in fysieke vorm hier op Aarde als de magie in deze wereld, als het wonder in deze wereld, als de liefde, de zuivere, onwrikbare, onvoorwaardelijke liefde van het Goddelijke. Dat is wat jullie zijn.

Waarlijk, als jullie volledig ontwaken en tot besef komen en je de kracht die jullie hebben, de liefde die jullie zijn, en het wonder dat jullie zijn, herinneren, ontketenen jullie een magie die van jullie afstraalt, die jullie aantrekt, die alle vreugde, liefde, overvloed, welzijn, schoonheid, vrijheid magnetiseert in deze buitengewone ervaring die jullie een leven noemen.

Hoor ons deze keer duidelijk aan. Jij bent het wonder in de wereld. Jij bent het wonder waar deze wereld op heeft gewacht, de volledig gerealiseerde, verlichte, belichaamde meester die je bent. En stel je gerust, dat ben je. Jij bent het wonder, jij bent de magie, want jij bent, dierbare meester, hier.

Je bent klaar om nog dieper te gaan. Je bent klaar om nog verder uit te breiden. Je bent klaar om nog meer in het onbekende te stappen, in nieuwe niveaus van bewustzijn, in nieuwe niveaus van energie, in de nieuwe jij.

Je bent alles wat je wilt zijn. Je bent het al. Het zit allemaal in je. Dat is het altijd geweest. Dus laat deze tijd nu je volledige en gerealiseerde herinnering zijn aan wie je bent als je je openstelt voor de magie, als je je herinnert dat jij de magie hier op Aarde bent, als je je herinnert dat jij het portaal bent. En alles wat je hoeft te doen is je bewustzijn afstemmen en je herinneren dat jij het portaal bent om de magie van het hele universum in dit moment en in elk moment te ontketenen.

Voel de activering in jezelf. Voel elke cel van je lichaam oplichten, geactiveerd, geëlektrificeerd. Je hoeft niets te doen. Er valt niets uit te zoeken.

Je bent niet afgescheiden van iets in het hele universum, en het enige wat er is, is dit moment waarop je je openstelt voor de liefde en de magie van alles wat je bent – want je bent nergens afgescheiden van – door je heen laat stromen in jouw ervaring.

Je bent afgescheiden van niets. Je mist niets. Je hebt geen beperking. Je hebt geen angst, geen spijt. Er is een absoluut weten, voorbij wat je ooit zou kunnen denken te vragen, van de hoogste uitdrukking van alles wat je manifesteert in fysieke vorm. Je hoeft het niet uit te zoeken. Het is in je gecodeerd. Maar als je de poort opent naar de pure liefde die je bent, magnetiseer je door je liefde, door de grootste kracht, door de grootste kracht in het hele universum datgene wat in je is gecodeerd, een magisch, buitengewoon leven dat verder gaat dan je ooit zou kunnen denken te vragen, maar je kwam hier om het te realiseren, te ervaren, te creëren op dit grote avontuur.

Voel de activering in elke cel van je lichaam. Voel de kracht in elke cel van je lichaam. Voel de liefde in elke cel van je lichaam. Voel de magie in elke cel van je lichaam. Het is er allemaal. Het is er nu allemaal. En wanneer je jezelf via je bewustzijn en gewaarzijn in deze trilling, in deze frequentie toelaat, stap je volledig in dimensies van bewustzijn waar alles en alles voor je mogelijk is, alles en alles wat je je kunt voorstellen is voor je beschikbaar.

We willen echt dat jullie dit begrijpen en onthouden. Alles wat jullie je kunnen voorstellen is hier en beschikbaar voor jullie. Jullie waren er nooit van afgescheiden, en zullen dat ook nooit zijn. Jullie kunnen jullie vibratie en frequentie verlagen door jullie bewustzijn te verlagen in een geloof van afscheiding, maar het is nog steeds allemaal hier voor jullie. Jullie kunnen het misschien niet waarnemen vanaf dat niveau. Het lijkt misschien erg afgescheiden van jou. Maar het is hier. Dat is het altijd geweest. Het zal er altijd zijn.

Wie ben je aan het worden? Wat ben je aan het worden? Verlicht, gerealiseerd, ontwaakt tot het weten dat je het Goddelijke bent hier op Aarde en alles en iedereen is beschikbaar voor je, hier voor jou, hier voor jou in elk moment. Alles. Eenheid, verbinding, potentieel, mogelijkheid, overvloed zoals je nog nooit hebt ervaren. Welzijn, ooh, op een niveau dat je nog nooit hebt ervaren. Liefde op een niveau dat je nog nooit hebt ervaren. Vreugde, geluk op een niveau dat je nog nooit hebt ervaren. Ooh, en misschien wel het beste van alles, vrijheid op een niveau dat je nog nooit hebt ervaren. Inspiratie, intuïtie, creativiteit zoals je nog nooit hebt ervaren. Dat is wat je aan het worden bent. Dat is wat je hebt opgeroepen. Dat is waar je klaar voor bent, dierbare meester.

Kanaal: Sara Landon

Vertalling: wakkeremensen.org