Wijsheid van de Raad: de volgende perfecte stap


Wijsheid van de Raad: de volgende perfecte stap

Gechanneld door: Sara Landon – 17 Mei 2023

Geniet je van de reis? Geniet je van het ontvouwen? Geniet je van het proces van het verheffen van jeeigen bewustzijn en perspectief om verder te realiseren dan wat je ooit voor mogelijk had gehouden?

Ben je klaar om je stoutste, meest verbazingwekkende dromen uit te laten komen? Weet jij wat ze zijn? Ben je bereid toe te staan dat wat in je hoogste en beste goed is je te verrassen, je te verheugen en op te winden? Ben je klaar om zelfs de grootste dromen in je hart toe te laten?

Dierbare Meester, het is er allemaal voor jou. Dat is het absolute weten. Het is er allemaal voor jou. Het is altijd al geweest. De reis om te worden wie je hier moet zijn terwijl je ook weet dat je alles bent wat je wilt zijn, dat ben je al. Het zit allemaal in jou, en dat is het altijd geweest. Maar dit is de reis die je hebt gekozen. Dit is de magnifieke ontplooiing die je wilde ervaren – van naar voren komen en reizen door bewustzijnsdimensies, die elk hun eigen unieke kansen boden voor groei, voor helderheid, om meer in je kracht te komen en alles te realiseren dat je in fysieke vorm bent. .

De reis is echt het beste deel als je het kunt toestaan.En dan in je absolute weten te staan en je om te draaien en te kijken hoe ver je bent ge komen tot dit moment waarop je weet dat dat waar je al zo lang naar verlangd nu gewoon de logische, voor de hand liggende volgende stap in de reis is.

En hoewel velen van jullie zouden zeggen: nee, ik wil het nu , als je echt kunt terugkijken op je reis van wording – de reis, de magie, de wonderen, de manifestaties, de onverwachte ervaringen die onderweg plaatsvonden dat de loop van je leven en je levenservaring voor altijd heeft veranderd – Je wilt de magie niet missen. Je wilt de stappen niet overslaan.  En  je begint de kloof te dichten tussen zelfs je grootste dromen en verlangens die je realiteit zijn. Maar ze zullen jouw realiteit zijn als de krachtige schepper die jij bent wanneer het gewoon de volgende voor de hand liggende, logische stap op je pad is, en die volgende voor de hand liggende logische stap op je pad naar je toe komt. Geen dwang. Geen inspanning. Niet duwen. Geen strijd. Zelfs niet proberen het uit te zoeken en het op je tijdsbestek te forceren omdat je een ervaring hebt van gemis of scheiding. Het is niet langer nodig, beste meester, om weerstand te creëren om de kwantumsprong voorwaarts te maken naar toestaan en ontvangen terwijl de volgende perfecte stap naar je toe komt.

Als het nog steeds voelt als een heel groot verlangen, dan heb je jezelf niet toegelaten tot de  realisatie

van alles wat hier voor jou is. En sommigen noemen ze echt grote verlangens, alleen maar omdat toen je oorspronkelijk de inspiratie of visie in je verbeelding had, het een hele grote stap was van waar je was naar waar je nu bent om het volledig te ontvangen, dus je kunt het nog steeds een grote stap noemen. droom, een groot verlangen, dat hele grote ding. Maar als je begint op te merken is het gewoon de voor de hand liggende, logische, volgende stap – absolute heelheid, welzijn, jezelf ervaren als alles waar je naar toe bent geëxpandeerd, overvloed, welvaart, jezelf ervaren als alles waar je naar toe bent geëxpandeerd, liefde, vrijheid, harmonie, vreugde – gewoon de voor de hand liggende volgende stap van alles waar je naar toe bent uitgebreid.

Geniet U Van De Reis? Het Is Echt Het Beste Deel.De Magische Ontvouwing, De Wonderen Onderweg, De Uit De Blauwe Momenten, Ooh, En De Duidelijke, Logische Volgende Stap Komen Naar Je Op De Meest Eenvoudige, Moeiteloze, Harmonieuze Manier. En Dat Alle Handelingen Worden Gedaan Uit Pure Onschuld, Vreugde, De Energie Volgend Die Het Licht De Weg Laat Leiden. De Geïnspireerde Actie Wordt Echt Gedaan Met Grote Vreugde, Volgend Energie, Laat Het Licht De Weg Leiden Terwijl De Volgende Perfecte Stap Naar Je Toe Komt.

Je zou het niet echt leuk vinden als je de volgende tienduizend stappen zou zien – hier, neem die op dit moment . Nee, gewoon de volgende perfecte stap, meer is er niet nodig. Meer heb je niet nodig. Je bent op reis geweest, de volgende perfecte stap naar de volgende perfecte stap.

Nu, we horen sommigen van jullie zeggen, nou, als wat ik echt wil, die grote droom in mijn hart, bovenaan die tienduizend trappen staat, dan ren ik die nu meteen op, en dat doe ik niet. Het kan me niet schelen of ik instort van uitputting. Ik ga er alles aan doen om nu de top van die tienduizend trappen te bereiken. Ik ga het pushen, ik ga het forceren, ik ga ervoor zorgen dat het gebeurt.

De reis, beste meester, is het mooie deel, de perfecte ontvouwing, de volgende perfecte stap, want op dat moment, wanneer het gewoon de voor de hand liggende, logische, volgende perfecte stap is, betekent dit dat je de magie, de schoonheid, de liefde, en de vreugde onderweg als elke volgende perfecte stap naar je toe komt. En het is echt meesterschap om je eigen ervaring niets anders op te willen leggen dan de volgende perfecte stap die naar je toe komt.

Wil je echt een ervaring dat elke keer dat je bezig bent met het creëren van je realiteit en het uitbreiden van je realiteit, er een trap met tienduizend treden verschijnt en je nu naar de top moet rennen? Dat wil je echt niet. Het is echt meesterschap om de schoonheid, de perfectie en de kracht te begrijpen in de volgende perfecte stap die naar je toe komt .

De Raad

Bron Vertaling: wakkeremensen.org