Wijsheid van de Raad: De Verbeterde Versie Van Jou

Wijsheid van de Raad: De Verbeterde Versie Van Jou

Kanaal: Sara Landon – 15 September 2023

Ben je bereid alles los te laten wat je ooit dacht te zijn en jezelf toe te staan in alles wat je bent en alles wat hier voor jou is en alles wat jij, lieve krachtige meester, hebt gecreëerd?

Ben jij het waard om alles te realiseren wat je hebt gecreëerd? Ben jij het waard om alles te ontvangen wat je hebt gecreëerd? Kun je echt toestaan dat datgene wat je je hebt voorgesteld, gewenst en gewenst je ervaring hier en nu is, je nieuwe normaal wordt?

Het zal een moment zijn zoals elk ander moment. En in een oogwenk, in een oogwenk, zal jouw nieuwe normaal de realiteit zijn waar je ooit naar verlangde, waar je van gedroomd hebt, die je je hebt voorgesteld. Jouw realiteit zal zelfs verder gaan dan wat je had kunnen vragen, maar een deel van jou zou het kunnen voelen. Een deel van jou ontving de communicatie van de energie, en de energie liegt niet. Het is onberispelijk.

Ben je er klaar voor dat jouw dagelijkse nieuwe normaal de realiteit wordt waar je ooit van droomde? Kun je het ontvangen? Ontvang jij het? Ben jij het waard? Wij weten dat je dat bent. Wij weten dat jij dat bent. Wij weten dat jij dat bent. Weet je dat je dat bent? Weet jij dat jij een waardige, krachtige schepper bent? Kun je toestaan dat de realiteit waar je ooit naar verlangde je nieuwe normale dagelijkse manier van zijn, manier van leven, manier van ontvangen wordt?

Je hebt van elke grote leraar gehoord dat jij jouw realiteit kunt creëren. En toch zijn er dingen, zoals goddelijke timing, zoals goddelijke orkestratie, en er zijn momenten waarop wat je denkt te willen niet volledig in lijn is met alles wat je bent, wanneer wat je wilt slechts een afrekening is met iets dat een beetje beter is. En wat het Universum jullie probeert te presenteren is de kwantumsprong.

Zo vaak dat je ontgroeit, breid je verder uit dan je denkt dat je wilt, en dit is wat we vaak het haasje-over-effect noemen. Je denkt dat je dit specifieke ding wilt, maar wat werkelijk voor jou op één lijn ligt, zijn niveaus daarbuiten, een kwantumsprong daarbuiten, en het zou de expansie van je ziel en haar manifestaties alleen maar vertragen als je genoegen zou nemen met wat je denkt dat je bent. willen als de verlangens van je ziel zoveel groter zijn, zoveel stoutmoediger, zo ver verder dan waar je genoegen mee zou willen nemen.

Je bent nog steeds de Schepper van jouw realiteit, maar wanneer je de realiteit die je hebt gecreëerd volledig ontvangt, zul je zien dat het zo ver voorbij was waar je genoegen mee wilde nemen, alleen maar omdat het een klein beetje beter was dan waar je was.

Kun jij volledig toestaan dat de verlangens van je ziel zich aan jou presenteren, ook al ben jij de krachtige schepper van jouw werkelijkheid? Je begint te creëren vanuit het kwantum. Je creëert vanuit een veel uitgestrekter gebied dan de behoeften en wensen van een mens.

En we houden van jullie geweldige mensen. We weten dat het denkt dat het dingen nodig heeft en dingen wil. En dat is allemaal heel fijn en goed. Maar er is niemand onder jullie die niet de volheid wil ervaren van de krachtige schepper die je bent in deze tijd, in dit nu, in dit leven. De verlangens van je ziel gaan zo ver voorbij en zijn toch zoveel gemakkelijker te manifesteren dan het duwen, het dwingen en de weerstand van de wensen en behoeften van de mens.

Kun jij volledig ontvangen? Ben je het waard? Is het tijd? Is het nu tijd om volledig te ontvangen, zodat jouw nieuwe normaal dat wordt waar je ooit van droomde? Het antwoord zit in jou, en alleen jij kunt het antwoord geven. De jij, de gerealiseerde jij weet het antwoord.

Naarmate je volledig tot het besef komt van alles wat je bent, is alles bekend, is alles nu. Alles is bekend, en alles is nu. Om tot realisatie te komen, van de integratie van elk deel van jou, om tot realisatie te komen, tot de volheid en de heelheid van alles wat je bent, om tot realisatie te komen, tot jouw perfectie, tot jouw grootsheid, waar alles bekend is en alles is nu. Het ontbreekt je aan niets. Je hebt niets nodig. Je wilt niets. Jij bent alles. Je hebt alles. Er is absoluut weten. En tijd is een hulpmiddel dat voor jou werkt bij de prachtige ontvouwing van de krachtige creatie van jouw realiteit in jouw fysieke ervaring.

Sara Landon

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien