Wijsheid van de Raad: de onmiddellijke manifestatie van ontvangen

 

Wijsheid van de Raad: de onmiddellijke manifestatie van ontvangen

Gechanneld door: Sara Landon – 17 Juni 2023

Er is zoveel meer dan wat je denkt te willen en wat je denkt nodig te hebben,
dat omvat dat alles plus alles waarin je uitbreidt.

Wij denken dat wat je echt wilt, de hoogste uitdrukking zijn de verlangens van je ziel in fysieke vorm. We denken dat je de manifestatie wilt van de hoogst van expressie van je ziel in fysieke vorm .

Betekent dat welzijn? Inderdaad. Betekent dat overvloed? Inderdaad. Betekent dat welvaart? Inderdaad. Betekent dat liefde? Inderdaad. Betekent dat vrijheid? Inderdaad. Betekent dat schoonheid? Inderdaad. Betekent dat meer vreugde en liefde en harmonie en vrede en vrijheid en welzijn en doel en vervulling en betekenis? Ja!

We hebben gezegd dat wanneer het iets heel groots is dat je wilt, je jezelf vasthoudt in een ervaring van een kloof. Het is echt groot. Als het echt groot is, is het niet de logische, voor de hand liggende, volgende perfecte stap. Het is jouw taak, jouw kans om zo afgestemd te zijn op je passie en waar je van houdt en wat je vreugde brengt, dat je deze prachtige ontvouwende reis ervaart tot het moment dat je echt in het nu kunt zitten, hier als de onberispelijke schepper die je bent en laat de logische, voor de hand liggende, volgende perfecte stap komt naar je toe omdat dat ding dat ooit heel groot was, dat nu echt niet meer is. Het is de voor de hand liggende, logische, volgende perfecte stap op deze prachtige zich ontvouwende reis om alles te worden wat je wilt zijn. Hoewel, alles wat je wilt zijn, ben je al.

Je bent goddelijke liefde hier op aarde. Jij bent goddelijk licht hier op aarde. Je bent hier om te belichamen wat je het meest wilt voor deze wereld , en daarom leef je je hoogste potentieel, degenen onder jullie die dit bewustzijnsniveau hebben en weten hoe ze energie in vorm kunnen oproepen.

We denken dat jullie het er allemaal over eens zijn dat je een buitengewoon bestaan wilt, een buitengewoon bestaan. We denken dat jullie het er allemaal over eens zijn dat je elke dag magie en wonderen wilt ervaren. We denken dat jullie het er allemaal over eens zijn dat je echt wilt leven op het hoogste niveau van liefde en waardigheid en afgestemd op de kracht in jezelf. We denken dat jullie het er allemaal over eens bent dat je wilt ontvangen. We denken dat jullie het er allemaal over eens zijn dat wat je echt wilt, is wat je wilt en er moet zijn, zelfs voordat je weet dat je het nodig hebt. We denken dat jullie allemaal in deze ervaring willen leven van gewoon het verschijnt en het is een ja, het verschijnt en het is een ja, het verschijnt en het is een ja.

Sta jezelf toe te ontvangen. En sommigen van jullie zouden zeggen: ‘Nou, ik weet niet of het universum duidelijk begrijpt wat ik wil en wat ik nodig heb. Ja, ik wil ontvangen, maar ik wil deze zeer specifieke dingen ontvangen waarvan ik denk dat ik ze wil en waarvan ik denk dat ik ze nodig heb.’ En toch zeggen we: ontvang het allemaal. Als je je ergens tegen verzet, verzet je je tegen alles. Als je jezelf iets laat ontvangen, stel je je open om alles te ontvangen. 

Er is hier iets echt magisch aan de hand binnenin jou dat volledig vanuit jou naar het krachtveld van bewustzijn om je heen beweegt, dat een realiteit creëert in je ervaring, dat is iets dat verder gaat dan wat je jezelf ooit eerder hebt toegestaan te ontvangen. Je menselijke geest komt er niet achter, maar je menselijke geest kan het toestaan, kan het ontvangen. De onmiddellijke manifestatie van toestaan is vreugde.

Dus wat is de onmiddellijke manifestatie van ontvangen? Wat is de onmiddellijke manifestatie van ontvangen? Viering? Geluk? Vervulling? Wat is het voor jou? Wanneer je jezelf hebt toegestaan iets belangrijks voor je te ontvangen, gewenst of ongewenst, wanneer je jezelf hebt toegestaan een verrassing of een geschenk te ontvangen, wanneer je jezelf hebt toegestaan begeleiding of steun te ontvangen, wat voel je dan?  Vervulling? Liefde? Geluk? Opwinding of feest?

We denken dat de onmiddellijke manifestatie van ontvangen, de onmiddellijke manifestatie van ontvangen, expansie is. Als je je welzijn wilt vergroten, ontvang dan. Als je liefde wilt uitbreiden, ontvang dan. Als je je welvaart wilt vergroten, ontvang dan. Als je de schoonheid wilt vergroten, ontvang dan. Als je je passie wilt uitbreiden, ontvang dan.

De onmiddellijke manifestatie van ontvangen is expansie. Je bent hier voor uitbreiding. Je bent hier niet om een ervaring van gebrek en beperking en angst en afscheiding nodig te hebben en te willen. Je bent hier om te ontvangen, zodat je kunt blijven ervaren waarom je hier bent, namelijk voor expansie.  Expansie naar alles wat je bent, expansie naar alles wat voor jou mogelijk is, expansie naar nieuwe niveaus van creatie, waar je jezelf vollediger uitdrukt en ervaringen naar je toe trekt die nieuwe mogelijkheden en nieuwe mogelijkheden blijven voortbrengen, niet alleen voor jou en voor jou. uw ervaring, maar voor de hele mensheid aangezien u zelf leeft in de uitbreiding van het potentieel en de mogelijkheden.

Oh, beste meester, ontvang en je zult uitbreiden. Ontvang en je zult expanderen. Ontvang en je zult expanderen.

Kanaal: Sara Landon

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org