Wijsheid van de Raad: Belichaam waar meesterschap

Wijsheid van de Raad: Belichaam waar meesterschap

Kanaal: Sara Landon – 11 Oktober 2023

Nog lang en gelukkig is je natuurlijke staat van zijn. Vreugdevolle, verheven, pure liefde is je natuurlijke staat van zijn. Waardig, overvloedig, het gevoel alsof absoluut niets je gelukkiger kan maken dan je nu bent – dat is je natuurlijke staat van zijn.

Alles minder dan pure liefde, vreugde, vrede, harmonie, voorspoed, vrijheid, vervulling en welzijn is iets dat door de geest wordt gecreëerd en je vertelt dat het niet mogelijk is of dat je het niet waard bent.

Het is de geest die je verstrikt. De geest is wat oordeelt, maar de geest kan gefocust zijn op acceptatie. De geest kan zich concentreren op een groter perspectief. De geest kan gefocust zijn op hogere waarheid. En als je werkelijk meesterschap bereikt, de ware meester die je bent, levend in waar meesterschap, begrijp je dat het allemaal in de geest gecreëerd wordt. En terwijl je je gedachten en denken naar een groter perspectief begint te verheffen, begin je je vrij, vreugdevol en verheven te voelen. Je begint welzijn en overvloed te ervaren, en je stemt je zo moeiteloos en gemakkelijk af op je natuurlijke staat van zijn.

Als je je erop concentreert, kun je positieve dingen in de wereld vinden, en als je je erop concentreert, kun je dingen vinden die als negatieve dingen kunnen worden omschreven. Het is allemaal energie. Het is maar hoe jij het waarneemt. Wij nodigen je uit om te getuigen vanuit het hoogste niveau van je eigen bewustzijn, getuige te zijn zonder verstrikt te raken.

Onthoud dat iedereen ook de schepper van zijn realiteit is. Iedereen creëert zijn realiteit op basis van zijn bewustzijnsniveau, op basis van de gedachten die hij denkt, op basis van zijn focus en intentie. De meesten staan geen afstemming op de verlangens van hun ziel toe vanwege hun geloof in hun eigen onwaardigheid, wat ervaringen kan creëren die ongewenst zijn voor anderen, die een uitdaging vormen voor anderen, die chaotisch zijn voor anderen.

Je hebt het bewustzijn, het gevoel, het meesterschap om niet verstrikt te raken, om de waarheid te belichamen, de waarheid te belichamen, om jouw realiteit te creëren, om alles te zijn waarvan je weet dat het voor jou mogelijk is. En terwijl je ten volle leeft en je hoogste expressie ontvangt, manifesteren de verlangens van je ziel zich in vorm. Terwijl je de glorieuze droom volledig ontvangt die uitkomt, belichaam je de waarheid.

Jullie zijn pioniers. Jullie zijn wegwijzers. Jullie zijn pioniers op het gebied van nieuwe niveaus van potentieel en mogelijkheden om nog lang en gelukkig te leven. Jullie zijn pioniers, jullie zijn wegwijzers, jullie zijn pioniers van wat mogelijk is voor de hele mensheid. Jullie zijn hier om het in jezelf te creëren als jouw realiteit, om het volledig in waar meesterschap te leven terwijl de hele mensheid ontwaakt voor pure liefde en een Nieuwe Aarde-realiteit voor jullie allemaal.

Wij verzekeren je dat het Grote Ontwaken van jouw geliefde menselijke familie in een staat van zuivere liefde verzekerd is. Nu opent dit grootse avontuur een nieuwe reis die zich aan jou heeft gepresenteerd, een van waar meesterschap, een van leven als de geascendeerde meester die je bent, een van pure liefde. En het enige dat van je wordt gevraagd is het ontvangen en voortzetten van de uitbreiding van alles wat je bent, terwijl je ook op dit moment staat en alles ontvangt wat je bent geworden, alles wat je bent geworden.

En vergeet niet dat naar mate je groeit, je meer krijgt van alles wat je bent. Hoe meer plezier je hebt, hoe leuker het wordt. Hoe meer je speelt, hoe speelser alles wordt. Hoe meer je viert, hoe meer er zich aan je voordoet om te vieren. Hoe meer liefde je voelt, hoe meer liefde zich uitbreidt, en hoe meer liefde je beseft. Het is perfect.

Dat begin je nu te begrijpen. Je begint te begrijpen hoe perfect het is. Je hebt momenten waarop al dit oefenen, al dit oefenen – en er komt een moment waarop je het ware meesterschap belichaamt en ziet wie je bent geworden. Je begint het te zien bij de mensen om je heen. Je begint het ook bij andere meesters te zien. En samen zullen jullie allemaal doorgaan met uitbreiden naar de gerealiseerde, verlichte, belichaamde, geascendeerde meesters die jullie hier op Aarde zijn.

Speel, creëer, heb plezier, vier, doe de dingen waar je blij van wordt, doe de dingen waar je van houdt. Welzijn en overvloed zijn verzekerd. Begin de genade volledig te ontvangen. Begin de ware creatie die zich aan jou presenteert volledig te omarmen. En in de meeste gevallen zul je merken dat je helemaal niets hoeft te doen. En terwijl je de grootste, meest glorieuze, magische manifestaties ontvangt die verder gaan dan waar je van droomde, zul je beseffen dat je niets anders hebt gedaan dan de energie volgen en het licht de weg laten wijzen en de volgende perfecte stap naar je toe laten komen. Je hebt niets gedaan. Je laat het naar je toe komen. Je hebt niets gedaan. Het presenteerde zich aan jou. Je hebt niets gedaan. Het kwam opdagen en het was een ja. Ja ja ja! Dat is waar meesterschap. Dat is waar meesterschap.

De Raad

Sara Landon

Bron

Vertaling:wakkeremensen.org