De Wijsheid van De Raad: Het Rijk van Verbeelding

De Wijsheid van De Raad: Het Rijk van Verbeelding

Gechanneld door: Sara Landon – 26 November 2021

Sta toe dat de diepgaande wijsheid van De Raad je leven positief beïnvloedt terwijl ze je aanmoedigen om te spelen en te creëren in het rijk van je verbeelding, wat de gemakkelijkste en meest moeiteloze weg is naar onmiddellijke manifestatie en ware creatie.

“Als je jezelf werkelijk toestaat in het rijk van verbeelding, begin je nieuwe mogelijkheden te creëren, nieuwe mogelijkheden als het oneindige wezen dat je bent. Het rijk van verbeelding, waar je mogelijkheden en potenties uitspeelt.”

We zijn zo blij en verheugd om hier met jullie te zijn op deze glorieuze dag, nu we weer aan een magisch avontuur beginnen, een magische ervaring.

Elke dag is een kans voor jullie om te vieren. Wij zeggen vier elk moment van jullie leven als dit grootse en magische avontuur dat het bedoeld was te zijn toen jullie deze menselijke ervaring kozen als de plaats om te zijn gedurende deze ongelooflijke tijd in de menselijke geschiedenis, in jullie menselijke ervaring op deze prachtige Planeet Aarde op dit moment. Oh, zo’n magische tijd als jullie het toestaan te zijn. Zoveel te vieren als jullie jezelf kunnen toestaan vrij te zijn. Er is zoveel plezier te beleven als jullie gewoon willen ademen. Adem de schoonheid in, adem de liefde in, adem de magie in en vier elk moment van dit magnifieke magische avontuur dat jullie je menselijke ervaring noemen.

Jullie gaan de tijd van het jaar in waarin er veel te vieren valt. Jullie komen in de tijd van het jaar waarin het jullie keuze is of jullie het willen vieren. Jullie komen in een tijd van het jaar waarin je het nieuwe verwelkomt van de belofte van wat komt in dit sprankelende Nieuwjaar, het sprankelende van de feestdagen, het sprankelende van alle vieringen. Sta jezelf echt toe om elk moment van dit magische avontuur dat jullie levenservaring is, te vieren.

Sommigen van jullie houden van de feestdagen. Sommigen van jullie houden van de tijd waarin er vieringen en tradities en ceremonies zijn. En voor velen kan het een tijd van frustratie, weerstand, disharmonie, oude gewoonten, oude verhalen, beperkt denken, verwachtingen teweegbrengen. En daartegen zeggen wij: laat de verwachtingen los en vier gewoon elk moment.

We zeggen dat tijd circulair is. We zeggen dat het is als een spiraal van energie die omhoog en omlaag gaat en naar buiten en naar binnen. Het is een circulaire ervaring, uitdijend en uitdijend en uitdijend op zichzelf. En toch, als je de tijd laat instorten, wordt de tijd beperkter. Het wordt beperkter. Er ontstaat een gebrek, of er ontstaat een vergelijking, of er ontstaat weerstand als je je ervaring van tijd samenperst en in elkaar laat storten tot een vergelijking van andere voorbije tijden. En toch heeft elk moment het potentieel voor de expansie van het moment waar er meer vreugde en meer harmonie en meer gelukzaligheid en meer liefde en meer overvloed is dan ooit tevoren.

En dus, het maakt niet uit waar je bent en het maakt niet uit wanneer je hiernaar luistert en het maakt niet uit wat er de komende dagen, weken of maanden op je afkomt, onthoud, laat de verwachting los, laat de vergelijking los, laat het oude los, laat de verhalen los. Vertel alleen de verhalen die je wilt ervaren in deze realiteit, in dit moment van tijd. Vertel alleen de verhalen die je van hieruit wilt uitbreiden. Vertel alleen de verhalen over jou als de krachtige schepper die je bent.

Kijk hoe ver je bent gekomen. Kijk wie je bent. Kijk naar de magie overal om je heen. Je begint dingen op te merken die magie weerspiegelen in je ervaring. Je begint echt op te merken dat wonderen heel normaal en natuurlijk voor je zijn, nietwaar? Je begint te merken dat manifestatie zich gewoon aandient zonder enige vertraging. Je begint echt de realisatie van glorieuze manifestaties toe te laten.

Je komt in dit nieuwe bewustzijn van WARE CREATIE, je ongelooflijke mogelijkheid om het leven zich op de meest magische en wonderbaarlijke manieren aan je te laten presenteren, wetende dat je zo waardig bent dat wat je wilt en wat je nodig hebt en waar je van droomt zich aandient zelfs voordat je weet dat je het nodig hebt, dat het gewoon komt en dat je ja zegt – ja tegen manifestatie, ja tegen creatie, ja tegen jou, ja tegen het leven, en ja tegen elk moment. Er rest je hier niets anders dan feest te vieren, je te verheugen, want je bent op een magisch avontuur.

Voorheen hadden jullie – velen van jullie – een, ehm, ietwat gelukkige levenservaring. Sommigen van jullie hadden een zeer moeilijke levenservaring. Sommigen van jullie kwamen uit zeer moeilijke situaties, een zeer moeilijke jeugd, zeer moeilijke ervaringen in je menselijk bestaan, en toch heb je jezelf verplaatst naar een bewustzijn dat vreugde werkelijk de basis is van je levenservaring.

En zoals we al zeiden, er is altijd meer. Dus als je eenmaal echt omarmt dat je hier bent om vreugde te ervaren, niet om te lijden, niet om te worstelen, niet om een moeilijke menselijke ervaring te hebben maar om een vreugdevolle ervaring te hebben – Je bent hier niet om op te offeren en moeite te doen en te forceren. Je bent hier om overvloed en welzijn te realiseren. En dan is er nog meer dan dat, als je jezelf begint te omarmen als het goddelijke, soevereine wezen van oneindig potentieel dat je bent, lieve meester, een goddelijk, soeverein, oneindig wezen van puur potentieel. Potentieel.

Zelfs buiten het hebben van een vreugdevolle levenservaring waarin je welzijn en overvloed verzekerd is, is er meer. Er is meer magie. Er zijn meer wonderen. Er is meer manifestatie, en er zijn nieuwe niveaus van bewustzijn op dit grote avontuur, en er zijn nieuwe niveaus van bewustzijn in deze ervaring van ware creatie.

Zoals we hebben gezegd, er is niets meer om te repareren. Er is niets meer te doen. Jullie hebben de drempel overschreden. Jullie hebben de kritieke massa bereikt. Jullie hebben het gedaan. Jullie zijn er. Jullie zijn in een Nieuwe Aarde als jullie daarvoor kiezen. Jullie zijn in de Hemel op Aarde als jullie daarvoor kiezen. Jullie zijn in het paradijs als jullie daarvoor kiezen. Het is een staat van bewustzijn, en van daaruit begint zich een nieuw magisch avontuur voor jullie te ontvouwen.

Jullie rijk van verbeelding beweegt zich naar manifestatie en ervaringen van WARE CREATIE. Wanneer jullie jezelf werkelijk toestaan in het rijk van de verbeelding, beginnen jullie nieuwe potentiëlen te creëren, nieuwe mogelijkheden als het oneindige wezen dat jullie zijn. Het rijk van de verbeelding, waar jullie mogelijkheden en potenties uitspelen. En terwijl jullie dat doen, beginnen jullie nieuwe niveaus van manifestatie en creatie in de fysieke ervaring te brengen. Er is zoveel meer. En hoe meer jullie je bewust worden van de vreugde en de liefde en de vrede en de harmonie en het welzijn en de overvloed en de vrijheid die hier is, wel, het breidt zich gewoon uit, en er is alleen maar meer.

Dus, de speelplaatsen waar jullie leren je macht werkelijk te beheersen zijn gezondheid, je welzijn, je lichaam, je niveaus van zelfliefde, tot het punt van realisatie. Een andere is geld, financiën, je dienstbaarheid aan de wereld, je gaven, je talenten, je mogelijkheden, je overvloed, helemaal tot aan het weten dat er oneindig veel bronnen voor je beschikbaar zijn. En jullie relaties met jullie families, met jullie vrienden, met jullie geliefden, met jullie partners, met jullie echtgenoten, met jezelf, met de Bron, en in eenheid met Al Dat Is en alles wat hier voor jullie is, om te komen tot het volledig kennen van jezelf als het bewustzijn van God, eenheid of eenheidsbewustzijn, afgestemd op de oneindige overvloed en het oneindige welzijn en de oneindige liefde en de oneindige intelligentie die de waarheid van jullie is. En terwijl jullie leren te leven als de meesters die jullie zijn of, beter gezegd, herinneren dat jullie hier zijn om te leven als de meesters die jullie zijn, en jullie je macht beheersen in deze speeltuinen van potentieel, brengen jullie nieuwe mogelijkheden voort om binnen deze speeltuinen te verkennen.

Jullie fysieke lichamen zijn hier niet geïncarneerd om ziek, aangedaan en pijnlijk te zijn. Dat is niet de reden waarom jullie op dit moment een fysiek lichaam op Aarde hebben gemanifesteerd. Jullie manifesteerden een fysiek lichaam op Aarde op dit moment om te spelen en te creëren op nieuwe niveaus van bewustzijn binnen de fysieke vorm. Jullie kwamen om te verkennen. Jullie kwamen om ervaringen op te doen in dit fysieke lichaam. Jullie kwamen om jezelf in dit fysieke lichaam uit te drukken. Jullie kwamen om je uit te breiden door de ervaring van fysiek zijn, in vorm, op Aarde in deze tijd.

En toch is er nooit een oordeel over waar jullie fysieke lichaam zich bevindt in relatie tot jullie oneindige welzijn omdat wij de waarheid over jullie kennen. We weten dat jullie oneindige welzijn de waarheid van jullie is en dat het op elk moment voor jullie beschikbaar is en dat jullie ervoor kunnen kiezen om je erop af te stemmen via het rijk van je verbeelding en het in manifestatie te brengen.

Als je pijn of disharmonie in je lichaam ervaart, begrijpen we dat dit een groot deel van je aandacht kan krijgen. En dus zeggen we wat je ook kunt doen om je niet tegen de pijn te verzetten en jezelf toe te staan in harmonie te zijn in het moment, in vrede, wat dat ook kost, wat dat ook voor jou betekent. Niet proberen je lichaam te veranderen, je niet verzetten, niet in verwachting zijn.

Wij weten dat jullie gezondheid, welzijn, vitaliteit en energie willen. We weten dat jullie je goed willen voelen. Maar je verzet je niet tegen jouw weg naar goed voelen. Als je in verzet bent vanwege de pijn, als je in verzet bent vanwege het oordeel over je lichaam, als je in verzet bent vanwege het oordeel over je lichaam, dan sta je jouw oneindige welzijn niet toe. Het is de weerstand, de verwachting die je verder verwijdert van de ervaring van jouw oneindig welzijn, daarom, als je het langzamer aan moet doen of rusten of tijd voor jezelf moet nemen of meer tijd in de natuur moet doorbrengen en je niet moet forceren en inspannen, als pushen en forceren of zelfs beweging weerstand creëert, vertraag dan, want stilte is werkelijk het toegangspunt tot een versnelling van oneindig welzijn, van gezondheid en vitaliteit.

Ga naar het rijk van de verbeelding, dat ook het rijk is van onmiddellijke manifestatie, dat ook het rijk is van ware creatie – en niet met een agenda of verwachting – ga naar het rijk van de verbeelding en voel je weg naar afstemming met je oneindige welzijn.

Zie je lichaam ondergedompeld in het licht. Voel het helderste licht dat je ooit gezien hebt vanaf de bovenkant van je hoofd naar beneden stromen, helemaal langs je lichaam naar beneden gaan, helemaal tot aan de onderkant van je voeten en uit de onderkant van je voeten en uit de onderkant van je vingertoppen en door de bovenkant van je hoofd gaan en vanuit je hart naar buiten stralen en door je heen schijnen, elke cel van je lichaam verlicht, verlicht, stralend, gevuld met het licht van oneindig welzijn, en schijn dat licht en schijn dat licht en schijn dat licht helderder en helderder en helderder.

Zie jezelf als volledig verlicht in het licht, het lichaam dat jij bent, het wezen dat jij bent, de ziel die jij bent, de God die jij bent, en voel je weg naar oneindig welzijn waar gezondheid en vitaliteit en energie naar elke cel van je lichaam stroomt. Energie die naar je lichaam stroomt, vitaliteit die door je lichaam stroomt, gezondheid, gezond, heel, compleet. Voel jezelf heel, gezond, compleet, vol van het licht en de liefde die jij bent. Oneindig welbevinden, oneindig welbevinden, oneindig welbevinden is wie je bent, lieve meester.

En dan zijn er sommigen onder jullie die in de speeltuin van geld en overvloed zouden zeggen dat je niet bent waar je zou willen dat je was, niet waar je je vrij voelt, niet waar je het leven kunt ervaren zonder je zorgen te maken over waar elke cent vandaan zal komen. En toch is de waarheid van wie je bent, oneindige overvloed. Hier in deze menselijke ervaring waar er oneindige middelen voor je beschikbaar zijn, is elk middel op deze planeet hier voor jou en beschikbaar voor jou. Je bent nooit van iets gescheiden, tenzij je gelooft in een verhaal dat wat van jou is van jou is en wat van hen is van hen is en wat van mij is van mij en wat je niet hebt is niet van jou en wat zij hebben had van jou kunnen zijn of als zij alles hebben heb jij niets of het gaat allemaal die kant op.

Geld is een energie. Geld is een energie. Dat is alles wat het is. En jij bent energie, en jij bent licht, en jij bent vibratie, en jij bent frequentie, en energie is een frequentie en een vibratie, en het heeft een bewustzijn net als jij. Als je begint één te worden met het bewustzijn van geld en overvloed en het bewustzijn van oneindige overvloed en het bewustzijn van oneindige bronnen, en je werkelijk de overvloed van de Hemel op Aarde toelaat die hier voor je is in je ervaring van de Hemel op Aarde, en je in de sferen van je verbeelding komt en voelt hoe het zou voelen om te leven als een volledig, overvloedig, rijk, en welvarend wezen, de meester die je bent-

Er is geen aartsengel, geen opgestegen meester waarvan je ooit denkt dat hij worstelt met geld. Nee, zij zijn ultieme scheppers. Het zijn machtige scheppers. Het zijn goddelijke opgestegen meesterwezens. En toch zou je ze allemaal zien als volledig in het besef van de oneindige overvloed die voor hen beschikbaar is.

En jij, beste meester, bent het zo waardig om hier en nu jouw oneindige overvloed toe te laten. En nog beter gezegd, het is tijd om je oneindige overvloed te vieren. Het is tijd om echt te vieren hoe overvloedig je bent. En we bedoelen met geld ook je overvloed. En ja, overvloed omvat ook middelen, verbindingen, kansen, relaties, tijd, liefde, ideeën, inspiratie, creativiteit – alles maakt deel uit van overvloed. Maar jullie zijn hier niet als de meesters die jullie zijn om iets minder dan oneindig overvloedig te zijn.

Jullie bewegen je naar hogere dimensies van bewustzijn. Jullie komen in een staat van bewustzijn waar jullie welzijn en overvloed verzekerd is, en jullie kunnen de oude verhalen en het oude forceren en je inspannen niet meenemen naar deze hogere niveaus van bewustzijn. Ze zullen gewoon niet gaan. Je zult jezelf terugvinden verstrikt in lagere niveaus van bewustzijn omdat ze gewoon niet met je mee kunnen gaan. En als je in het rijk van de verbeelding komt waar de manifestatie van oneindige overvloed al heeft plaatsgevonden en waar ware schepping je elke dag zou weerspiegelen hoe overvloedig je bent, zul je niet alleen je weg beginnen te voelen naar afstemming op de oneindige overvloed die hier voor je is, maar je zult werkelijk je waarde, je waardigheid en je rijkdom vieren.

Jullie  zijn hier om overvloedig te zijn. Niet de oude manier van forceren en moeite doen en worstelen en lijden en het uitzoeken en het laten gebeuren en tot een niveau van uitputting en verwachting en frustratie komen om het geld te verdienen dat je denkt dat je moet hebben. Nee. Je komt in het rijk van de verbeelding, en je stemt je af op de oneindige overvloed die hier voor je is, en je voelt je weg erin totdat elke cel van je lichaam goud licht door je lichaam laat gloeien, het gouden licht van rijkdom en overvloed, het gouden licht van rijkdom en voorspoed, het gouden licht dat onbetaalbaarheid is.

Jullie zijn onbetaalbaar. Deze ervaring is onbetaalbaar. Jullie aanwezigheid op de planeet in deze tijd is onbetaalbaar. Jullie bewustzijn is onbetaalbaar. Jullie vibratie, jullie potentieel is onbetaalbaar. De geschenken die jullie hier delen met de wereld, het delen dat jullie delen met de wereld, het delen dat jullie delen met anderen, de geschenken die jullie delen met anderen, alles van jullie, elk deel van jullie is waardig, is onbetaalbaar.

En dan zouden we zeggen dat het tijd is om een magisch avontuur te beleven met al deze overvloed. Begin je ervaring van overvloed een magisch avontuur te laten zijn. Laat jezelf een relatie met geld ervaren die je je nog nooit hebt voorgesteld. Laat jezelf toe in het rijk van de verbeelding waar er onmiddellijke manifestatie is, in ware creatie.

Wanneer je de vrijheid voelt die je wenst te voelen wanneer je het geld hebt dat je wilt hebben, zul je het geld hebben dat je wilt hebben omdat je je een weg gevoeld hebt naar vrijheid, voorspoed, rijkdom, en omarmd hebt dat je onbetaalbaar bent, en jezelf dan toegestaan hebt om jezelf te ontvangen en te vieren zoals je onbetaalbaar bent, een onbetaalbaar wezen van oneindig potentieel dat goddelijk is, dat soeverein is, en dat vrij is.

Sta jezelf toe om het gouden licht van overvloed in jezelf te voelen schijnen. Laat elke cel van je lichaam, van de top van je hoofd tot de onderkant van je voeten en je vingertoppen gloeien in het gouden licht van voorspoed en rijkdom. Voel, voel dat gouden licht van overvloed in elke cel van je lichaam en laat het de rijkdom naar je toe trekken waarmee je hier bent om mee te spelen en te creëren als de meester die je bent op dit magische avontuur.

En sommigen van jullie zouden zeggen dat jullie relaties niet zijn waar jullie willen zijn met jullie familie of jullie kinderen of jullie echtgenoot, of dat jullie nog steeds wachten op die ene, nog steeds hopen en wensen dat die ene persoon komt, geduldig proberen te wachten.

Jij bent een meester. Je denkt er niet aan dat de opgestegen meesters of de aartsengelen in hun boodschap en begeleiding en zorg en ondersteuning van jou naar voren komen met een soort van bijzin waarin ze klagen over hun echtgenoot of hun ouder of hun kinderen of hun baas of hun werknemers of hun vrienden. De geascendeerde meesterwezens die jullie zijn, zijn soeverein, krachtig in jezelf zodat je weet dat je heel en waardig en compleet bent en de goddelijke liefde belichaamt die je weet dat je bent.

Er is geen buitenstaander. Er is niemand daarbuiten die je compleet maakt. Alleen jij kunt tot volledige heelheid komen in jezelf en dan toestaan dat je relaties iets zijn waar je van geniet, iets wat je viert, een manier waarop je speelt, een manier waarop je ervan houdt om te creëren, waar je je uitbreidt en nieuwe ervaringen opdoet en jezelf dieper uitdrukt. Maar niet omdat je verwacht dat iemand buiten jou je ooit liefdevoller of geliefder kan laten voelen dan je zelf verkiest te zijn, want dat is de waarheid van jou.

Elke relatie is slechts een etiket dat je op die persoon hebt geplakt met een specifieke verwachting van hoe ze moeten handelen en met elkaar omgaan, aan de hand waarvan je ze beoordeelt om te zien of ze slagen of falen, of je aardig tegen ze zult zijn of boos op ze, of je ze je liefde zult geven of onthouden. Elke relatie is slechts een etiket dat je op hen plakt, te beginnen met je ouders. Je kijkt de wereld in als je ouder wordt, en je begint in je geest de perfecte moeder en de perfecte vader te creëren en dan ben je jaren, zo niet een heel leven bezig om de perfecte vader met je eigen vader te vergelijken, de perfecte moeder met je eigen moeder te vergelijken, op zoek naar de liefdevolle, vriendelijke, ondersteunende ouder die alleen ooit in jezelf gerealiseerd kan worden.

Het grootste geschenk dat je iemand geeft is een portaal te zijn waardoor hij de menselijke ervaring kan binnengaan, samenkomend om leven te scheppen. En terwijl we begrijpen dat verzorgende, liefdevolle, vriendelijke, ondersteunende ouders iets heel moois is, aangezien jullie allemaal op de hoogste niveaus van bewustzijn zijn en blijven, begrijp dan dat elke ouder gewoon het beste heeft gedaan wat hij kon op basis van zijn eigen niveau van bewustzijn en gewaarzijn, dat misschien tekort is geschoten in jullie verwachtingen. Wees vriendelijk. Wees zachtaardig. Er valt niets te vergeven. Er is alleen liefde. En jullie als ouders, in jullie relaties met jullie kinderen, wees vriendelijk, wees zachtaardig, wees liefdevol voor jezelf.

Het is een ongelooflijke reis, de ervaring van een ouder te zijn in deze menselijke ervaring. Jullie kinderen zijn meesters, net als jullie. Zullen ze allemaal hetzelfde pad volgen? Helemaal niet. Zullen ze zijn wat jij denkt dat ze moeten zijn? Waarschijnlijk niet. Ze zijn hier om je iets nieuws te laten zien. Ze zijn hier om je op een bepaalde manier iets te leren. Ze zijn hier om het potentieel en de mogelijkheden uit te breiden, net als jij. Vier ze, en vier die kleine jongen of dat kleine meisje in je.

En jullie families, alle soorten labels. Broer, zus, oom, tante, grootouder, neef. Jullie geven de labels, en jullie wijzen ze toe als familie. En zelfs wanneer jullie bepaalde relaties of dynamieken achter je hebben gelaten, blijven jullie ervaringen met hen herscheppen omdat ze familie zijn. En toch zijn jullie allemaal goddelijke, soevereine wezens van puur potentieel en mogelijkheid die jullie ervaring creëren en herscheppen zoals jullie dat willen. Als je ervoor zou kiezen om relaties te blijven onderhouden met familie, vrienden en de mensen om je heen, dan doe je dat omdat je ervoor kiest om dat te creëren en te herscheppen.

En je kunt doorgaan met het creëren van een ervaring met hen omdat je ervan houdt. Maar als je een ervaring met hen gaat creëren, kies er dan een die leuk en liefdevol en vreugdevol is in plaats van de oude verhalen van disharmonie en frustratie, boosheid en oordeel, want dat is niet meer nodig.

Je kunt elke relatie hebben die je kiest, maar de belangrijkste van allemaal is de relatie die je met jezelf hebt. Wanneer je in heelheid en volheid komt en je afstemt op de oneindige liefde in jezelf, is het gemakkelijk om van de ander te houden. Het is makkelijk om gewoon van ze te houden. Hou van ze en laat ze zijn waar ze zijn. En weet dat je de macht hebt omdat je een meester bent. Je hebt de macht om in het licht te staan, om de goddelijke liefde uit te stralen die je bent en niet verstrikt te raken, niet in weerstand en verwachting en oordeel te vervallen, en gewoon van hen te houden. Je bent hier niet om hen te veranderen. Jullie zijn hier om van hen te houden. Als de opgestegen meester wezens die jullie zijn, zijn jullie hier omdat jullie zo houden van de mensheid, de mensheid, de mensheid.

Wie ze ook zijn, ze maken nog steeds deel uit van het grotere geheel dat jullie de mensheid noemen en dat op dit moment deze ervaring in fysieke vorm beleeft, door bewustzijnsniveaus navigeert, en op een dag zullen ze zich inderdaad herinneren wie ze zijn. Maar het belangrijkste is dat jullie dat doen en dat jullie de goddelijke liefde uitstralen die jullie zelf zijn.

Velen van jullie beginnen nu zelfs een ander speelterrein te verkennen, een nieuw speelterrein. Jullie gebruiken de gebieden van jullie verbeelding om de oneindige intelligentie, de wijsheid, het weten, de waarheid die hier voor jullie is te verkennen via jullie eigen ervaringen van channeling, intuïtie, afstemming op hogere wijsheid, het verkennen van nieuwe niveaus van bewustzijn. Klinkt een beetje als een speeltuin, nietwaar?

En opnieuw zeggen we: rijk van verbeelding waar er onmiddellijke manifestatie en ware creatie is die altijd voor je beschikbaar is.

Jullie verzinnen het niet. Jullie mensen zouden dat niet kunnen. Maar er is meer. En hoe meer bewustzijn jullie jezelf toe-eigenen en hoe meer jullie beginnen waar te nemen en hoe meer ervaring jullie ermee hebben, hoe meer jullie kunnen waarnemen.

En voor allen die willen komen tot nog grotere niveaus van intuïtie en verbinding met oneindige intelligentie is er een zeer belangrijke stap. Net zoals je toegang krijgt tot de 5de Dimensie van pure liefde, moet je voorbij het oordeel gaan. Wanneer je begint waar te nemen voorbij, is er geen rijk van goed en kwaad. Er is verbeelding, manifestatie, en creatie. Er is expansie, grotere expressie, en nog meer ervaringen om te hebben.

Het is een magisch avontuur, en daarom beginnen velen van jullie zich te verbinden met andere rijken van bewustzijn – de engelen, de feeën, de eenhoorn, de draak. Er zijn veel meer rijken. Als je ze begint waar te nemen zul je ze ervaren want er is altijd meer. Er is altijd meer. Er is altijd meer.

Dus, speel, creëer in het rijk van je verbeelding. Dat is de gemakkelijkste, meest moeiteloze en wonderbaarlijke weg naar onmiddellijke manifestatie en ware creatie. Het zal je in het bewustzijn brengen van het multidimensionele wezen dat je bent, niet alleen deze mens die je denkt te zijn in deze fysieke vorm. Maar hoe meer je elk moment viert, hoe meer je in je kracht komt in het moment, hoe meer je de meester belichaamt die je bent in elk moment, hoe beter het wordt, en hoe meer het zich uitbreidt, en hoe magischer je avontuur zal zijn. En zo is het.

Haal diep adem. Vier elk moment van dit magische avontuur. Vier elk moment. Kom in je kracht in het moment, leef als de meester die je bent in elk moment, en een heel nieuw magisch avontuur zal zich aan je presenteren. En zo is het.

Kanaal: Sara Landon

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org