De Raad: Spelen in de oneindige mogelijkheden

De Raad: Spelen in de oneindige mogelijkheden

Gechanneld door: Sara Landon – 5 Oktober 2022

Jullie zijn stralend, prachtig, goddelijk, magnetisch. Dat is wat jullie zijn, en dat is wat jullie hier moeten zijn, en dat is de kracht die jullie hebben.

En alles wat er nu in je leven gebeurt, alles wat er nu in je leven gebeurt, brengt je naar nieuwe niveaus van je kracht, nieuwe niveaus van je bewustzijn die de energie zullen oproepen die jij bent, de energie die je meesterwerk is, de energie van je meest majestueuze creatie.

Alles bestaat voor jou hier en nu. Speel in de oneindige mogelijkheden. Deze ervaring is zoals nergens anders. Je hebt al deze dimensies van bewustzijn tot je beschikking. Je hebt de ervaring van vorm. Je hebt de ervaring van een verhoogde vormfrequentie. Je hebt de ervaring van het spelen in je verbeeldingswereld. Je hebt de ervaring van elke tijdlijn hier en beschikbaar voor je. En je mag kiezen. En je bent het allemaal waard. En alles wat je wilt en nodig hebt zal er zijn voor dat je weet dat je het nodig hebt. Het zal gewoon komen.

Dus zeg ja. Zeg ja tegen alles. Zeg ja tegen de wonderen, ja tegen de magie, ja tegen de ware creatie, ja tegen de goddelijke synchroniciteiten, ja tegen de onmiddellijke manifestatie, ja tegen alles. En als je iets moois ziet, bedenk dan dat jouw energie het heeft gecreëerd. Wanneer de mooiste vogel boven je zweeft in de lucht en je de zonneschijn op zijn vleugels ziet weerkaatsen, wanneer je hem over de horizon ziet staren vanaf zijn ongelooflijke uitkijkpunt, dan heeft jouw energie dat geschapen, anders zou je het niet zien.

Wanneer je, oh, de hoogste, mooiste boom ziet, zo diep geworteld in de grond onder je, en je leunt erop, en je voelt zijn kracht, wetend hoe diep hij verbonden is met de Aarde terwijl hij naar de hemel groeit, bedenk dan dat het jouw energie is die hem geschapen heeft, want dat is hij. Wanneer je de heerlijkste maaltijd vindt en die voor je op een bord legt en je kijkt zo verzadigd naar beneden om van deze heerlijke maaltijd te genieten, dan is het jouw energie die het heeft geschapen. Jouw energie heeft dit alles gecreëerd, je hele leven, je hele werkelijkheid, je hele wezen, en alles wat je ervaart, wat betekent dat je alles kunt creëren, elke ervaring die je kiest, want het is jouw energie die het allemaal creëert en het is allemaal jouw energie en het is allemaal hier voor jou en je bent het allemaal waard. Hoe zou je dat niet kunnen zijn? Het bewijs dat je het waard bent is dat je hier bent.

Speel in de oneindige mogelijkheden die er voor jou zijn en aard dat allemaal door je wezen, door je lichaam naar dit nu-moment, meer aanwezig, meer gegrond, meer helder dan ooit tevoren. Je gaat alle energie voelen die jij bent, alle energie die door jou wordt opgeroepen. Je gaat het voelen stromen in je, stromen door je, stromen in jouw werkelijkheid, stromen door deze mogelijkheden, stromen als de krachtigste waterval, stromen, stromen in je, in je leven, in je ervaring, in je werkelijkheid, in je creaties, in je manifestaties, in alles wat jij bent.

Laat de krachtige energie die jij bent door je heen stromen in dit nu, in elk nu. Laat alles en iedereen je eraan herinneren hoe krachtig je bent, want het is allemaal jouw energie. Een krachtige orkaan? Dat is gewoon een weerspiegeling van hoe krachtig jij bent. Geef je kracht niet aan iets buiten jezelf. Het laat je zien hoe krachtig je bent. En je wilt al die kracht oproepen en richten op vreugde en liefde en vrijheid en schoonheid en overvloed en welzijn en plezier en creativiteit en inspiratie. Laat de krachtige energie die jij bent door je hele ervaring stromen als een ruisende waterval, die in jouw werkelijkheid stroomt, meer liefde, meer vreugde, meer vrede, meer harmonie, meer overvloed, meer welzijn, meer creativiteit, meer inspiratie, meer opwinding, meer plezier in elk moment.

De dreiging van een nucleair wapen, nucleair. Jij bent machtiger dan een kernwapen. Het geeft alleen maar aan hoe machtig je bent. Wees nergens bang voor. Geef je macht nergens aan. Raak niet verstrikt. Verstrik niet in samenzweringen. Geef je macht niet aan iets buiten jezelf. Zo krachtig ben je. Een krachtige uitbarsting van liefde die explodeert over deze prachtige planeet, zo krachtig zijn jullie. Dat is de kracht die je hebt. Dat is de kracht die jij bent. En het is jullie energie die dit alles creëert, en het is allemaal jullie energie.

Speel in de oneindige mogelijkheden. Laat de magie van het hele universum in je los, overal om je heen, en laat jezelf toe in de Nieuwe Aarde die er nu voor jou is. Het is er nu voor jou. Het paradijs, de Nieuwe Aarde, is er nu voor jou. Speel in de oneindige mogelijkheden en laat de goddelijk perfecte orkestratie het je bezorgen in het meest goddelijke juiste perfecte moment dat niets weglaat.

Kanaal: Sara Landon

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org